Allt spricker så lätt

Ringde morsan på mobilen. Hon var tvungen att lägga ifrån sig telefonen ett tag och där kom den! Hans förbannade jävla röst! Syds röst. De jobbar ju tillsammans. Och nu sitter jag och tjuter som den bebis jag är. Fan. Kan jag leva i min illusion så länge jag slipper se och höra och träffa honom? Fan fan fan. Fan ta dig Syd. Jag hatar dig.

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag tittade lite bakåt i denna kategori för att förstå vad du menar... och jag förstår att det du går igenom är hemskt. En kram får du från mej!
/Eva

2008-01-08 @ 17:53:06
URL: http://blixman.blogg.se
Postat av: mana andromeda

Tack Eva! =)

2008-01-08 @ 18:52:18
URL: http://enhaxastankar.blogg.se
Postat av: Fire

Han är inte värd din energi men jag skulle förmodligen reagera exakt som du.

2008-01-08 @ 19:42:32
URL: http://firekick.blogg.se
Postat av: mana andromeda

Fire: Usch, jag måste verkligen komma över det här. Spenderar dagarna med att hata honom och hans jävla brud. Känns som att det finns massa andra, bättre saker att lägga energin på.

2008-01-08 @ 19:51:09
URL: http://enhaxastankar.blogg.se
Postat av: Elinleticia

Det tar ett tag att komma över någon man älskat. Frånkänn dig inte de känslorna. Du är stor som har älskat så mycket och då måste det få göra ont. Jag förstår att det brister ibland och jag blir så arg över hans jävla beteende. Han är verkligen inte värd din energi, men det är så gott som omöjligt att låta bli när man tyckt om någon. Och jag tror inte det är ödslande av energi så länge man inte blir bitter. Du har ju brutit massor av murar som han höll dig fången bakom. Du ringer folk, du träffar människor du inte träffat förut, du är aktiv! Du tar hand om hundarna själv. Du tar hand om dig själv! Du har gått ner nästan 10 kilo. Fattar du hur stort det är! .... Den enda som kommer förlora på det här är S. Han har gått miste om Örebros finaste tjej!

2008-01-08 @ 23:53:52
URL: http://smuleliten.blogg.se
Postat av: mana andromeda

tishelu: du är så snäll. och jag önskar att jag just nu kunde se allt det där positiva du skriver om, men idag är en dålig dag. hah, igen. men jag drömde om honom inatt och dessa förbannade drömmar förstör verkligen för mig.

2008-01-09 @ 10:44:03
URL: http://enhaxastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn tack (anonyma kommentarer raderas);
Kom ihåg mig?

Din e-mejl: (publiceras ej)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0