ångest

ÅNGEST!!

Tröttisar

image201

Fönstertittaren

image200

Att glo ut genom fönstret har blivit Kibas nya favorit sysselsättning. Han glor och glor och glor.

Städning

De senaste timmarna har jag spenderat städandes så nu ser det ut såhär i vardagsrummet:

image195

image196

image197

image198

image199

Bajs överallt

Kiba har blivit magsjuk så jag har legat på golvet och skurat bajs. Naaaajs.


HUMOR!!

Marcus säger:

Vem gör inte det... Trodde att jag såg varg på vägen när jag åkte hem från s-holm i dag

mana säger:

varg vikernes? eller en varg?

Marcus  säger:

En av varje

Marcus säger:

eller varge

mana säger:

HAHAHA!

det där är så jävla min humor!! =D


En känsla av obehag

Det smäller alltid till utan förvarning. En du känsla av obehag eller ångest eller liknande och får min hals att kännas trång, som att jag är på väg att kvävas. Funderar på att stoppa i mig sobril innan känslan ökar i kraft och jag börjar inbilla mig saker. Men det är dumt. Dumt att slösa på pillren. Det är också dumt att chansa. Jag vill inte hamna där, i ångestens helvete med rakbladet i handen, karvande i armen. Jag klarar mig utan det, tack! --- Tillbaks. Jag tog en tabletter. Vågar inte - orkar inte - chansa.

Well

image193

And for the last night I lie.
Could I lie with you?

Möblering

Jag fick för mig att möblera om helt plötsligt. Okej, det är väldigt stökigt på bilderna men ni ser i alla fall hur jag ställt allt. Fast dumt nog har jag ingen plats för mitt altare så tills jag lyckas lösa det lilla problemet får det stå framför bokhyllan och snygga sig ;)

image190

image191

image192

Snälla kusiner är bra att ha

mana säger:

jag har så trååååååååååååååååkigt.

belsebub:

jag håller på och letar efter en kille te dig.

sjysst ;D


Igen!

belsebub säger:

förstår det...men jag kan inte skriva något roligt.

belsebub säger:

jo jag vet. Jag måste verkligen skita.

mana säger:

öööh? okej?

belsebub säger:

HAHA

Störd igen!


Störd

- Belsebub säger:

" Vad är det som går upp och ner och är litet och rött?" "Jag vet inte" "Ett lingon!"

- Belsebub säger:

"I en hiss!"

mana säger:

va?

- belsebub säger:

hahahaahahhaa.

jag fattar nada. den där bruden är störd :P


En plats att spå

image189

Nu har jag fixat en speciell plats att spå. I köket. Har ju inte längre någon annan människa att visa hänsyn till här hemma och eftersom jag ändå aldrig sitter i köket och äter längre kan jag lika gärna använda köksbordet till någonting vettigt.
Efterhand kommer jag göra platsen så speciell och mysig som möjligt men just nu får det duga. Skall strax slå mig ned för att spå Chinya. Det blir kul =)

Rebecca

image188

Rebecca. Om hon bara själv kunde inse hur fin hon är ♥ Och att det är positivt att likna Bronagh Gallagher.

To the end

"If you marry me,
Would you bury me?
Would you carry me to the end
?"

My chemical romance

Lala

Nu kära vänner (jag älskar alla när jag är på bra humör) skall jag ta och lägga mig i sängen och njutläsa. Äntligen verkar jag ha kommit igång med min läsning igen. Så godnatt på er och sov gott! Det skall iallafall jag göra ;) ♥

Böcker till min babe

Jag har letat fram ett gäng böcker som jag tänker skicka till min babe Chinya. Jag tror han kan uppskatta dem. Nu måste jag bara se till att ha råd att skicka dem också :P

Otrogen på öppen gata


av Belinda Olsson
ISBN: 9789146215363
Förlag: W&W




Agata Hansson är nybliven mamma. Den tidigare party drottningen och journalisten har svårt att ställa om sitt liv och inte blir det bättre av att pojkvännen Teo inte alls verkar inse hur kämpigt det är att vara mammaledig och ta hand om Klumpen. Klumpen är vad sonen kallas. Hon klarar inte riktigt av att hålla sig ifrån arbetet som lockar dels genom det spännande arbetet men också på grund av den nye vikarien Andy. Han är ung och fascinerande och Agata lockas mer till honom än vad hon vågar erkänna för sig själv.


Otrogen på öppen gatan är fortsättningen på Belindas debutroman reporter erkänner gravidchock! Jag kan inte minnas att jag gillade den första boken lika mycket som jag gillar denna. Tempot är från en början seg vilket leder till att slutet är väldigt innehållsrikt och nästan känns lite hoprafsat. Men ändå är det en bra bok som bjöd mig på en hel del gapflabb och fnissningar. Belinda Olsson är rolig och karaktärerna i hennes böcker är minst sagt fascinerande. Nu längtar jag massor efter den tredje och sista delen i trilogin om Agata Hansson! Betyget är en fyra.


Myskväll

Lyssnar på My chemical romance och myser här hemma. Har tänt ljusen på mitt altare för en mysigare stämning.

image183

Det är mycket mysigare i verkligheten. Det är inte alls så ljust här inne som det ser ut att vara på bilden. För övrigt känns mitt altare väldigt tomt och tråkigt. Borde verkligen göra någonting åt det.

image184

Högen med böcker jag lånade från bibblan tidigare idag ♥ Tyvärr har jag redan läst Oatesboken i botten. Insåg det först när jag kom hem.

image185

Kiba myser. Fast just nu ligger båda hundarna vid mina fötter på golvet, haha. Det luktar väl gott där ;)

Gossip Girl

Har nu glott på första avsnittet av Gossip Girl och jag är positivt förvånad. Jag tycker faktiskt att teveserien är bättre böckerna, i alla fall hittills. Leighton Meester, som spelar Blair, är så fantastiskt vacker, precis så vacker som Blair skall vara. Dan är mycket charmigare i serien än vad han är i böckerna. Blir ju nästan lite småkär i honom :P Blake Lively som spelar Serena är också sådär vacker även om hon inte ser ut alls som jag trodde att Serena skulle se ut. Hur som; nu är jag sååå sugen på att fortsätta läsa i GG-böckerna. Har läst de första sex tror jag. Nånting sånt.

Piller

Ångest. Overklighetsskänslor. Käkar sobril. Inget hjälper. Snart blir jag drastisk.

Hur som helst

image181

Jag blev iallafall inte ful av att bli dumpad :P

Den där jävla Syd Seow

Jag är rasande nu. Sydfanskapet har helt plötsligt fått för sig att sluta hjälpa till att betala för hundarna. WTF?!! Vad kommer det här ifrån helt plötsligt? Och vafan tror han egentligen. Utan hans hjälp skulle jag inte ha råd att behålla hundarna och när han flyttade härifrån skrev han på ett papper om att hjälpa till med betalningen. Jag är såååå jävla förbannad!
Och varför kommer dethär nu? Han och mamma pratade om det senast igår när jag var med och då sa han minsann ingenting om att inte hjälpa till längre. Tydligen hade han tagit upp mitt sms jag skickade i lördags, berättat om det för mamma. Där det stod någonting i stil med "Du vet väl att jag skulle göra ditt liv till ett helvete om jag kunde?" Om han nu var så sur över det, varför sa han då inget igår? HAH! Och senast igår hörde jag av mig till honom för att jag helt enkelt vill bli sams. Nej, jag vill inte vara hans vän. Däremot är jag trött på allt tjaffs och det är jävligt tärande för morsan som tvingas jobba med honom.
Gah! Han beter sig verkligen om en liten jävla barnrumpa!

Skönhet

Elina är fortfarande så vacker att jag blir alldeles darrig.

Ge mig!

När jag kom ut från trapphuset med hundarna för en stund sedan, möttes jag av en underbar syn. En helt underbart vacker karl! =) Blond(wow, jag spande in en blondin!) med dreads som satt uppsatta med en toffs. En underbar piercing i underläppen. Och en utstrålning som var enorm! Han var helt enkelt breath taking för att använda patetspråk. Såå het! Ge mig?

Min kväll

Skall snart stänga av datorn - ovanligt tidigt för att vara jag. Så skall jag spendera resten av kvällen i sängen, med en kopp te, lite morotsstavar (gaah, jag vill ha godis!) och bok. Läsa, läsa. Jag börjar äntligen njuta av litteraturen igen! ♥ God natt, bitches.

Ännu ett bildbevis

image179

Ett nytt bildbevis. Denna gången gäller det inte min vikt - utan min ångest. Jag tog den här bilden igår kväll innan sobrilen fått sin verkan och jag mest ville kasta mig ut genom fönstret (hah! jag bor på första våningen! ;P). Här har jag alltså ett bevis på att faktiskt går att se ångesten.

Skitigt kök

image178

Har plockat undan lite i köket. Satt på en maskin disk och slängt skräp. Skall snart försöka uppbåda tillräckligt mycket energi för att fortsätta om en stund igen :P

På lördag är det dags för efterlängtade Imbolc. Våren ligger och gror i magen och Belsebitch skall komma hit och fira med mig. Hon skall - har jag bestämt - fira alla årets åtta högtider med mig ;) Kan vara intressant för henne att få en inblick i mitt liv som häxa.

Kärleksbilder

Dessa bjuder jag på bara för att jag är på så himlans bra humör! ;)

image174

image175

image176

image177

Gladast i världen!

image173

Jag klarar allt! (Trots min sneda mun ;P). Har nyss varit på morsans jobb och fixat med Chinyas presenter (det råkade bli tre istället för en, haha). Syd var ju där och jobbade och innan var jag jätte nervös. Men jag klarade det! Världens kick fick jag också. Är det alltid såhär underbart att klara saker man inte trodde att man skulle klara? Dessutom kunde jag se på honom utan att känna nånting. Jag saknar att tala med honom, men jag saknar honom absolut inte som pojkvän. Fyfan vad jag är bra ;P

Wohoo!

Chinya har en blogg nu :D Och jag har fixat den :P

Njuter av solskenet

image171

image172

Kärlek

image170

Jag och Kami alldeles nyss. Se mitt underbara kaffe! ;)

En vanlig jävla måndag

Solen strålar igenom ett tunt lager moln. Jag hoppas på en såndär fin vårliknande dag idag precis som det var igår. Kami ligger i soffan på en fläck dit solens strålar når. Ni skulle se honom, hur han njuter =) Kniper ihop sina små runda ögon och sträcker ut sitt söta huvud som en sköldpadda.

Jag vet inte riktigt hur jag mår idag. Är hur som helst nervös för ikväll när jag skall till morsan på jobbet och fixa med lite bilder. Kinesen kommer ju vara där och jag har inte sett honom sedan helvetet bröt ut. Förhoppningsvis kommer jag inte känna någonting. Varken ilska eller sorg. Det går ju aldrig riktigt att veta med mig. Nåja. Nu skall jag ta ett bad och läsa.


Fucked up

Så blev det såndär panisk panik igen och sobrilen gör mos av min hjärna. Kan inte riktigt tänka. Vill gå och lägga mig och vakna upp till nånting annat än dethär. Ångestögon som söker kärlek. En förbannad gemenskap. Borde jag avskärma mig ännu mer från världen eller skall jag fortsätta försöka? Det är tungt. Och svårt. Jag behöver min trygghet.
.

Borderlining schizo

I was never faithful
And I was never one to trust
Borderlining schizo
And guaranteed to cause a fuss
I was never loyal
Except to my own pleasure zone
I'm forever black-eyed
A product of a broken home

I was never faithful
And I was never one to trust
Borderline bipolar
Forever biting on your nuts
I was never grateful
That's why I spend my days alone
I'm forever black-eyed
A product of a broken home (Broken home)
Black-eyed [repeat]

I was never faithful
And I was never one to trust
Borderlining schizo
And guaranteed to cause a fuss
I was never loyal
Except to my own pleasure zone
I'm forever black-eyed
A product of a broken home (Broken home)
Black-eyed [repeat]

Lyssna på låten här.

Hetast?

Är Brian Molko världens hetaste karl just nu? Han är så manlig i sin femininitet.

aporna

aporna är tydligen skåningar.

Skummo

mana säger:

såg du vad duktig jag var i mitt senaste inlägg?

chinya säger:
alla apor lamnar mig


han är så jävla skum

 


Nedtryckarpris

Jag är väldigt bra på att trycka ned mig själv. Skulle säkert lätt kamma hem ett pris i toppen om det nu fanns en tävling och jag antar att det inte är någonting att vara stolt över. Så var det en person jag har kontakt med på msn som igår sa åt mig att tänka ut någonting positivt om mig själv och berätta för honom idag. Jag kan lika gärna vara lite ego-älskande och helt enkelt skriva upp sakerna här. Jag måste helt enkelt bli bättre på att uppskatta mig själv och då är det ju perfekt att ha ett blogginlägg med massa positiva saker om mig att läsa när jag känner att jag behöver det.

(Självfallet går det att finna negativa saker i allt positivt, men det tänker jag ignorera nu).

° Om jag verkligen bryr mig om någon gör jag allt jag kan för att personen ifråga skall ha det så bra som möjligt. Jag startar krig för personen och låter inte andra trycka ned den.

° Jag är väldigt empatisk och har lätt för att sätta mig in i andra människors situationer och känslor.

° Jag är en jävel på att skriva.

° Jag har lätt för att skratta.

° Det krävs väldigt lite för att göra mig glad.

° Jag har kvar mitt barnasinne

° Jag har fadderbarn som jag betalar pengar till varje månad (tyvärr har mina föräldrar tvingats ta över den ena då jag inte har råd med två längre sedan jag blev själv).

° Jag är en bra matte.

° Jag ljuger aldrig.


Vårkänslor hjärta Marianne

Jag har vårkänslor och längtar efter att läsa böcker av Marianne Fredriksson. Dags att besöka bibblan kanske?


Elina

Av en slump fann jag min gamla vän Elina på helgon i förrgår. Inatt satt jag och pratade med henne på msn och det var så fint. Elina verkade vara den enda som verkligen var en vän när jag hade det som jobbigast i skolan. Vi gick i samma klass och hon var bokstavligen anledningen till att jag överlevde. Destruktiv vänskap, men ändå fin. Jag minns när vi satt i cp (central parken), drack öl och skar oss. Smakade på varandras blod. Sen gick vi iväg till Burger King för att låna toaletten och vi hade båda blod i hela fejjan.

Har inte talat med henne på flera år och hon kände inte ens igen mig. Har jag förändrats så mycket utseendemässigt? Haha, det är ganska fränt. Hur som helst är det så skönt att ha kontakt med henne igen! Hon är så förändrad. Är numera kristen och frisk. Sånt ger hopp. Att man faktiskt kan bli frisk.

Jag är ganska övertygad om att Gudomen hade ett finger med i spelet när jag råkade finna henne på helgon. Det var verkligen en slump. En bra sådan! =)

En perfekt dag

Denna dag har alla potential till att bli en perfekt dag.

En sanning

Jag skulle också ha lämnat mig om jag kunde.

Avslappningsproblem

image159

Jag kan inte koppla av. Har försökt att både läsa och skriva men det slutar bara med att jag hamnar här vid datorn, på helspänn. Jag vet inte riktigt vad det är jag väntar på. Vad det är jag hoppas på, men att det är någonting finns det ingen tvekan om. Det är något som skrämmer mig vid tanken på att gå miste om det. Skall lägga mig ned i soffan och göra ett nytt försök att koppla av. Det är ingen idé att bara ge upp. Det är liksom meningslöst.

storlek 38!!

Jag har på mig ett par gamla byxor som har storlek 38!!!!! Jag fattar ingenting. Något måste vara fel?! Haha! :D


22-årigt barn

Jag är 22 år och först nu, idag, skall jag lära mig betala räkningar. Jag antar att det är på tiden :P

Mpff!

Nyvaken. Har precis varit ute med hundarna. Skall snart ta ett bad. Njuta när det svider till i skärsåren och renar mig. Jag är ett äckel och en idiot. Mitt hår är fett. Huvudet dunkar. Drömde om kinesfan inatt. Hatar när han invaderar min sömn. Förresten verkar det som att kinesen läser min blogg. Det är skumt. Är det  för att han bryr sig? Eller vill han läsa om hur oumbärlig han är? HA! Jag saknar honom inte. Inte efter det här. Jag vill inte ha idioter i mitt liv och en idiot är han uppenbart då han äcklar sig med ett pantat fanskap. Ojdå, nu kom ilskan fram igen. Men det är morgon typ. Jag är nyvaken. Jag får vara ilsken då.

Frieda

När Frieda kommer tillbaks från Kalmar skall jag aldrig släppa henne :P

Varje sår

För varje skärsår kastas jag längre och längre bort från chansen till ett funtionabelt liv och chansen till äkta kärlek. Den här ensamhetskänslan gör mig destruktiv.

De kanske förstår?

Det är som att hundarna förstår vad jag har i tankarna. Trippade in i badrummet och plockade fram ett rakblad. Poff! Där stod Kami och såg på mig. Gick tillbaka till datorn och både Kiba och Kami vägrade släppa mig med sina blickar.

Men jag älskar när det svider till. Det får mig att känna mig levande. Mänsklig. Jag borde slicka i mig blodet och le med torra läppar. Dingla från taket. Hm. Men nej. Inte idag. Inte nu.

Kent och mys

Lyssnar på Kent och har tänt lampor lite här och där och några ljus på bordet. Försöker skapa en mysig stämning. Ikväll skall jag äta salamisallad och se på L-word. Njuta av Katherine Moennig och tråna lite. Se till att läsa ut någon av alla böckerna i mina högar. Det börjar bli för många nu... Ja, jag tror det kan bli en fin fredag och att jag kommer lyckas hålla känslan av ensamheten borta.

Kåterier


av Barbro Nyström
ISBN: 9189654072
Förlag: Érotique féminine




Barbro Nyström har i denna lilla bok samlat en bunt erotiska noveller. Med ett namn som detta - Kåterier - kände jag mig positivt inställd till boken och trodde att den åtminstone skulle bjuda på lite underhållning. Ibland har jag så förbannat fel.


Alla novellerna i denhär lilla samlingen är korta och skrivna med ett enkelt och vedervärdigt språk. Beskrivningarna får mig att må illa och rynka på näsan av förakt. Är det såhär erotiska noveller brukar vara eller har jag bara råkat få tag i en ovanligt kass bok? Jag vet inte och just nu bryr jag mig inte heller. Jag har nog blivit lite avskräck för denna sorts litteratur för ett bra tag framöver.


Jag

image151

Jag kommer aldrig bli det du vill att jag skall vara.

Babe <3

image149
Chinya kan altid få mig att le. Han är en sån underbar vän! ♥

Vem fan bryr sig om min insida?

Jag är så trött på den här jävla ytan. Komplimang efter komplimang om hur söt eller snygg jag är. Visst, tack. Jättefint av er att säga så. Men lägg för helvete märke till min insida också! Att  höra att jag är klok väger så mycket mer än en komplimang om att jag är söt, speciellt då jag ofta tvivlar på mig själv och min intelligens.

Jag är ingen idiot. Långt därifrån. Nej, allmänbildad är jag inte. Särskilt logisk kan jag inte heller kalla mig själv men ärligt talat är det saker jag ger blanka fan i. Varför? För att man knappast blir en bra person av att veta världens alla huvudstäder eller vad presidenterna i det och det landet heter.
Jag har en psykologisk intelligens eller vad jag nu skall kalla det för. En emotionell. Alla mina år i terapi har lärt mig en hel del saker, saker som de flesta andra tycks vara helt omedvetna om. Det är ganska skrämmande. Skolan borde ägna mer tid åt emotionell intelligens. Lära eleverna att tänka och behandla andra med respekt.

Jag får en hel del kommentarer i stil med "du som verkar så go och fin" när jag berättar att jag är psykiskt sjuk. Det får mig att tappa hakan. Typ; jaha? Varför skulle jag inte kunna vara go och fin för att jag är psykiskt sjuk? Människor tycks ha en skev bild om psykiatrin och dess patienter. Det finns ingenting som säger att du är en dum jävla idiot för att du inte är frisk. Det finns ingenting som säger att du inte kan vara intelligent när du är sjuk.

Det finns inte en psykisk sjukdom. Det finns massor. De skiljer sig ifrån varandra precis som de också har likheter. Att påstå saker som att man inte kan vara "go och fin" om man är psykiskt sjuk är bara idiotiskt. Ren jävla idioti.

Jag skär mig själv, jag är paranoid. Mitt humör växlar på någon sekund och kan gå från en extremitet till en annan. Jag inbillar mig saker och har en störd uppfattning om mig själv och mitt eget värde. Det händer att jag ser saker, hör saker osv men det finns så mycket mer i mig än bara det. Jag är inte en stor sjukdom. Jag är en människa. Och jag förtjänar all jävla respek jag kan få.

Jag tvivlar ofta på mig själv och min intelligens och det är helt fucked up. Jag förtjänar respekt, kärlek, ärlighet och allt annat som ni friska människor förtjänar. Jag förtjänar att träffa någon som verkligen bryr sig och som stannar kvar och kämpar med mig istället för emot.

Jag är fan ingen jävla idiot.

Ibland så

Ibland krävs det så lite för att göra mig glad.

Det gick åt helvete

Kom precis in efter promenad med hundarna. Både Kiba och Kami blev som galna när vi mötte en gammal tant med sin hund. När jag försökte få dem att lugna sig högg Kami till i min hand, två gånger. Igen. Och jag tappar all jävla ork, all energi. Det var fan inte meningen att jag skulle uppfostra två valpar själv! Jag känner mig så maktlös. Så dålig. Som en värdelös jävla matte.
Sen i parken började det viskas. Vem fan är det som viskar när det inte finns någon i min närhet?! Låt det inte bli sådär igen! Det får fan inte bli sådär igen. Hur skulle jag klara det, nu när jag är ensam? Jävla skräckslagna panikfan.

Rastlös

Det finns en person jag väldigt gärna skulle vilja träffa och jag blir totalt dum i huvudet av att sitta här och tråna (?) och vara rastlös. Är det allt lyssnande på HIM som gör mig sånhär? Inte bra, inte bra.

Skit litteratur

Jag har läst typ tre böcker denhär månaden. Urkasst med andra ord. Så jag började läsa en kort bok jag fått av Syd för ett bra tag sedan. Kåterier av Barbro Nyström. BAH! Den är hemsk! Klyscha efter klyscha och beskrivningarna är helt enkelt absurda. Men jag kommer snart ha en recension och det är ju alltid en fördel. Dessutom får jag ju massor med gratistips på hur jag inte skall skriva.

Förövrig är jag en flickig mes idag. Fnitter fnitter.

Lite kärlek såhär på morgonen

"Just one look into your eyes
One look and I'm crying
'Cause you're so beautiful

Just one kiss and I'm alive
One kiss and I'm ready to die
'Cause you're so beautiful

Just one touch and I'm on fire
One touch and I'm crying
'Cause you're so beautiful

Just one smile and I'm wild
One smile and I'm ready to die
'Cause you're so beautiful

Oh and you're so beautiful
My darling
Oh you're so beautiful
You're so beautiful
Oh my baby
You're so beautiful
And you're so beautiful
Oh my darling
Oh my baby
And you're so beautiful"


Him - Beautiful


(Lyssnade på denhär låten om och om igen när jag var sexton år och sååå olyckligt kär i Ems).

God morgon

Jag mår så himla bra idag! =) Har precis badat och sminkat mig, till och med lagt lite tid på mitt dumma hår. Jag längtar tills det blir längre. Kanske kommer det inte vara fullt så hopplöst då.
Hundarna ligger i soffan och slappar och jag lyssnar på Him på hög volym och sjunger med. Nästan all min heshet är borta och jag känner mig väldigt pigg idag. Pigg och positiv. Som att ingenting kan trycka ned mig. Verkligen ingenting.

Besök

Pappa och farmor var precis här en stund. Kiba och Kami blev som vanligt överlyckliga och nu sitter Kami vid ytterdörren och gnäller. Han verkligen hatar att bli lämnad.

malin

Jag älskar henne ♥ Faktiskt. Och det där var första gången jag använde det ordet gällande henne.


RIP

Shit. Hur kan Heath Ledger vara död? :'(

Bildbevis

Fatta hur duktig jag är! ;P Här kommer bildbevis på att fet-Mana blivit mindre fet ;)

Före:

image130
Julafton
image131













































Alldeles nyss:

image133

image134

Fattar ni hur skönt detta känns? =)


Blubb

I'll give you my body just sell me your soul

Viktnedgång

Ställde mig på vågen innan jag gick ut med hundarna för en stund sedan och det visade sig att jag nu gått ned tio hela kilo! =) När jag pratade om det med Malin igår sa hon åt mig att ge mig och det gör mig verkligen förbannad. Dels för att jag hatar när folk säger åt mig att ge mig, dels för att viktnegången bara är hälsosam för mig. Jag är överviktig. Har blivit det av tabletter jag tvingats äta och vi vet alla (eller?) att övervikt inte är hälsosamt. Jag är ingen fjortis på 170 cm som vägen 40 kilo och tjatar om att jag är såååå tjock. Jag behöver faktiskt gå ned i vikt och jag vill höra hur duktig jag är som lyckats gå ned så mycket så fort! (På fredag skall jag inleda fast två med GI - då kommer jag gå ned 0,5 - 1 kilo i veckan istället).
Jag spyr inte upp maten jag äter eller svälter mig själv. Jag följer GI. Jag är hälsosam. Så för i helvete; ge mig stöd eller knip käft! Tack!

Naturligt ful

image129
Nu är jag sådär naturligt ful. Har peelat, kört en ansiktsmask och fixat ögonbrynen. Kan inte riktigt fatta att jag lägger in denna bild på bloggen, men kanske är jag inte så ytlig som jag alltid trott?
Nåja. Nu blir det strax CSI-Miami och epilering av benen.


God natt!

Kängurun

image128
Jag lyckades inte ta någon bättre bild på känguru-Kiba så denna får duga ;P

Kiba rockar!

Kiba kan nu sitta som en kenguru! =D

Heta kända karlar

Jag är singel så jag får - äntligen! - göra sånt här. En lista över heta kända män som gärna får besöka mig i mina drömmar.

- Bert från The Used. Han ser ut som en liten pojkspoling. Sjungen som en också, men han är otroligt jävla het!
- Miyavi. Shit. Bara se på honom. Den där blicken. Munnen. Han är en av de absolut finaste som finns.
- Gackt. Jag tycker att han faktiskt borde gå med på att gifta sig med mig.
- Marilyn Manson. Han kommer alltid vara en av de hetaste männen jag vet.
- Trent Reznor. Han är inte lika het nu som när han var ung, men han mer än duger ändå ;P
- Jeordie White. Fast jag föredrar honom nog som han brukade se ut när han spelade med Manson.
- Kyo. Okej, han är kort. Kortare än kinesfan. Men han är vacker ändå!
- Bill Kaulitz. Jag och mina jävla småpojkar. Men han är ju alldeles underbar ;P
- Mana. Mana är nog nästan vackrast av dem alla. I alla fall den jag beundrar mest.
- Tae-hyun Cha. Är han inte alldeles underbar?
- Rae-won Kim. Vilket leende ;P
- Yuki från Raphael. Han har någonting speciellt <3
- Gary Oldman. Han är alltid lika het. Som Sirius, som Dracula, som Sid Vicious bla bla bla.

Jag ger mig nu. Fast jag har säkert glömt någon jätteviktig. Senare skall jag göra en brud-lista ;P


Tips från vegan

aliquis säger:

såg en tjej på krogen en gång som hade någon konstig tröja med urringning och så någon bh som typ tryckte upp brösten som om de låg på ett hyllplan, rätt ut typ

aliquis säger:

såg lite knas ut

aliquis säger:

men en turk kom och frågade om jag inte tyckte hon hade fina bröst

aliquis säger:

huuur som helst fick hon rätt mycket uppmärksamhet

aliquis säger:

så du vet vad du skall göra

aliquis säger:

gå ut o tryck upp brösten i luften så kommer de

Haha. Jag gillar att få tips :P


Jag suger fan på att snoka

Jag har inte snokandet i blodet längre, som Malin. Hon snokar på lunar, jag försöker snoka på helgon men inser att jag bara suger. För några veckor sedan försökte jag snoka reda på saker om veganen men det slutade bara med att han fick snoka åt mig. Jag snokade lite om M men jag var nog inte så duktig heller. Förresten är det inte svårt att snoka när någon har ett så ovanligt namn som han. (Jag borde byta namn till Anna Svensson eller nåt). Det är bara att inse fakta. Jag suger på att snoka numera. Jag som kunde få reda på alla möjliga intressanta saker förr i tiden. Finns ingenting av mitt gamla jag kvar längre?


Idiot?

image127

Jag pratar ofta med mina hundar och då tittar de på mig som att jag vore en idiot. Är jag? Eller är det bara dem som är lite kinkiga?

Jag är farlig såhär dags

Jag tänker så mycket på mornarna och därför blir jag ofta ett grinigt fanskap. När jag fixade med frukosten för ett tag sedan började jag som vanligt tänka på kinesen och hur svekfull han verkligen varit mot mig. Jag vill inte bli tillsammans med honom igen. Jag vet inte ens om jag saknar honom. Däremot har jag så svårt att svälja sveket och gå vidare utan att få några svar på alla mina frågor.
  Med hjälp av råd från mina tarotkort vet jag mer än någonsin att det är dags för mig att släppa taget om det gamla. Kapa bort det som varit för att kunna påbörja någonting nytt. Det står till och med i mitt horoskop för denna vecka och jag tänker göra allt för att infria det målet. Syd och hans svek är historia. Det är dags för en ny berättelse att ta sin början.


Varning för babbel

Sitter och slöar vid msn som vanligt. Jag är så seg. Hela tiden. Nästan sobril-seg då jag knappt kan använda hjärnan. Känner för att läsa nån deckare men inser att det vore idiotiskt att påbörja ännu en ny bok. Högen blir ju bara större och större. Å andra sidan är jag verkligen sugen på lite spänning och vem vet, kanske just spänningen kan få igång mitt lässug igen.

Nine inch nails var precis på teve. Det är glädje. Och jag är helt jävla slut.

Tips

Läs hans texter. Han är så duktig!

Narren och Magikern

Jag har suttit och skrivit ned fakta om Narren och Magikern i min dator. Tanken är att jag tids nog skall skriva om alla tarotkorten och ha ett eget, personligt häfte med fakta och dylikt. Jag har ju redan lärt mig en hel del som jag är säker på kommer stanna kvar i min hjärna. Varför var jag aldrig såhär effektiv i skolan?

Host host

Mamma och pappa är ute med hundarna nu och när de kommit tillbaka skall jag lägga mig i ett varmt bad och läsa. Ser faktisk  inte fram emot det ett dugg men känner att jag vill bli lite fräschare :P Har gått omkring i pyjamasbyxor hela dagen, även ute på promenaderna med hundarna. Känner mig sååå snygg. Det var precis såhär jag var när Syd och jag träffades. Trodde ingen kunde uppskatta mitt utseende när jag ser ut såhär :P
Morsan är förresten sååå jävla trött på kinesfan. Han går bara omkring och är butter på jobbet och jag tycker verkligen synd om henne. Jag skulle knappast vilja vara i hennes sits. Dessutom skulle jag inte klara av det. Jag skulle slå in tänderna på det äckliga svinet.
Nåja. Måste sluta hata snart.


Barn...?

- Belsebub. - Kickstart my heart, hope it never stops. säger:

kunde hon inte få heta något coolt istället? som mina barn t.ex.

Jag hade faktiskt ingen aning om att Rebecca har barn :P Hon är ju bara femton *fniss*


Stackars lilla skithög

Jag är så förkyld. Fattar ni hur synd det är om mig? :P Mamma och pappa kommer hit sen för att gå ut med hundarna och hålla mig lite sällskap. De mår tydligen riktigt dåligt över att de skall till Benidorm i två veckor i vår och jag blir kvar här, själv med hundarna. Jag hatar när de är sådär oroliga för mig även om jag inte kan klandra dem. Ifall de kunde läsa mina tankar skulle de säkerligen inte gå med på att låta mig bo ensam med hundarna.
Nåja. Jag tänker leka frisk och funktionabel nu.

ond mana

Chinya påstår att jag är possessive :P Haha! Inte alls!

Förkyld satunge

Tack vare Belsebitch (Rebecca) har jag nu blivit förkyld. Känner mig som ett vandrande mongo. Men så länge jag slipper feber så får jag vara glad. Hemskt att ha feber och tvingas ut med hundarna om och om och om och om och om igen. Nu skall jag låta mig själv vara mysful i mysfula kläder och spendera mycket tid i sängen och soffan. Som om jag inte redan brukar det ;P

Jag tror jag drömde om kinesen inatt. Vet inte vad jag drömde men för en gångs skull kände jag inte hat för honom när jag vaknade. Det gör jag däremot nu. Förresten borde jag avslöja för hela världen vad hans tatuering på underarmen betyder. Fniss, fniss. Jaja. Jag är dum i huvudet.

ångesthora

denhär gamla skitbloggen ger mig ångest.

Duktig flicka kämpar på

Okej, jag erkänner. Jag är en tvättäkta idiot. Hur som helst är jag just nu väldigt duktig. Gör mig iordning för natten. Wow. Så kan jag bara lägga mig i sängen och läsa senare när allt suger. Måste komma igång med läsandet igen. Kinesfans svek får verkligen inte stoppa upp mitt liv. Börjar läsa massa nya böcker hela tiden och lyckas inte bli klar med någon. Gissar på att jag har runt tio påbörjade böcker just nu. Inte bra, men ett förbannat i-landsproblem. Jaja. Nu skiter jag i detta för denna gång.

Gurgel

Jag hatar min blogg just nu. H a t a r. Die, die die my darling...!

Med en smäll kommer ångesten

Rebecca åkte precis och genast kommer ångesten. Det får inte bli så igen. Jag vill ju inte ha tillbaka Syd så varför mår jag så jävla dåligt? Visst, han svek mig, och det rejält men mitt liv skall fan inte få stanna upp på grund av en dryg jävla liten kinesfan. Jag måste fortsätta. Jag måste ordna upp mitt liv. Kom igen, Mana!

I can choke and diet on coke

Städkäring

Jag har varit så jävla duktig och städat. Dammsugit läskigt noga och skurat golvet. Fixat badrummet, fixat köket. Och typ hela tiden gick jag omkring och förbannade Syd. Jag är så jävla duktig på att städa när jag är förbannad :P

Tror jag håller på att bli sjuk. Rebeccas fel. Sjuk med två hundar att ta hand om själv låter inte särskilt lockande.

En hundfri dag

Mamma och pappa var precis här och hämtade hundarna. De kommer inte tillbaka förrän vid fem ungefär så jag skall njuta av min dag utan hundarna med att städa :P Haha. Jag är så duktig. Skall försöka få tyst på Rebecca också. Hon slutar verkligen inte bröla.

Fega fanskap

Just nu är jag bitter. Bitter och förbannad på Syd som bara drog när saker blev för jobbiga att hantera. Tänk er själva, vad skönt liskom. Att bara lämna allt som är jobbigt. Det vore väl härligt? Gah. Morr. Under våra 1½ år insåg jag aldrig hur feg Syd Seow verkligen är. Han gör mig illamående och han passar sannerligen ihop med sin Malin för hon gör mig också illamående. Egoism på hög nivå för dem båda.

"I'm the new, I'm the new, new model
I've got nothing inside
Better in the head and in bed
At the office
I can suck and smile
New
new
new model
"

Den där texten beskriver verkligen fru blåst. Jäjä.

Jag är snyggast

image123

Jag försöker

image122

Och så kommer ångesten krypande. Rebecca har lagt sig. Hon skall upp på stan imorgon. Jag känner skräcken. Malin skickade en jävla låt. Om en Angelica. Som blivit dumpad. Och där kom det. Men ni vet väl att Angelica är död?!! Angelica finns inte mer. Jag är Mana. Kanske hade Angelica kunnat hålla kvar Syd. Kanske. Kanske inte. Det är egentligen skitsamma. Allting är skitsamma. Ångesthelvete.

Jag skulle beskriva Syd förut. Det blev hemskt. Typ "Han var snygg. Grinig. Alltid så arg." Bla bla bla. Som om ytan var det enda positiva. Så kan det väl ändå inte ha varit?

Jag vill aldrig mer bli kär. Jag vill ha kontrollen. Ändå går jag omkring och drömmer om att någon skall lyckas kickstart my heart. Allt är så dubbet hela tiden.

Och jag bara försöker leka vuxen. Försöker leka frisk och funktionabel.

Dansande femtonåring

   

Jag kan inte låta bli

Ligger hemma i min säng en helt vanlig dag

och runt om mig finns tusentals människor och här finns bara jag

kroppen skriker efter sömn men hjärnan säger nej

för jag tänker att jag aldrig mer ska träffa nån som dig


Du visade mig nånting som jag inte trodde fanns

nånting som gjorde att det obehagliga försvann

du skakade om mitt huvud och förstorade min pupill

och tog mig till ett ställe där man gör vad fan man vill


Och det varade så kort men jag vill dit nu en gång till

så ta mig till den värld där man kan göra som man vill


Polisen kom och skrek och slog och spottade på mig

det var i förrgår när jag stod och väntade på dig

dom sa: "vad gör du här?"

jag sa: "här får man stå."

och dom sa: "stick iväg, ditt svin."

och jag sa: "varför då?"

så nu är jag slagen gul och blå utanpå och innantill

så snälla ta mig dit där man får göra vad man vill


Dom ställena du gick till, det är dit jag brukar gå

dom gatorna där jag såg dig, det är där jag brukar stå

men jag har inte sett dig fast jag stått där år och dar

men chansen finns att träffa dig, fast den är minimal


Jag såg dig dö i höstas och jag tror jag följer med

men jag är bara 21 och du blev 23

men olyckliga människor, dom är ofta till besvär

och vi är nog för svaga för att klara av det här


Men jag vill hellre va där än att leva en dag till

så ta mig till den värld där man kan göra som man vill


Vissa skriver dikter, andra skriker: "LEV"

vissa sjunger sånger men - jag skriver brev

det brevet som jag skrivit är det sista som jag gjort

men lite finns att säga, för att allting gick så fort


Det är skrivet till mig själv och till en enda människa till

Du, som visa mig den värld där man kan göra som man vill


Ljusen dom ska lysa på gatan utanför

ja, ljusen ska lysa på den dagen när jag dör

för då stoppas all min ångest, då stoppas all min nöd

då stoppas hela skiten och sen så är jag död


Ja, vissa måste bort mens dom har råd att bjuda till

och LEVA i den värld där dom kan göra som dom vill

Sex noll två - Ksmb


Bara slå! Ge mig spö!

"Full som ett svin en lördagskväll

bästa dressen har jag på mej ikväll

fram kom en raggare, han slog mej i sank

Jag skrek efter mera, för jag e punk


Ja de e bra!

Bara slå!

Ge mej spö!

De e bra!

Bara slå!

Jag vill dö!


Jag gillar Pistols, jag gillar Clash

Att kunna spela? - Jag säger: "äsch"

Subba subba, skär av min task

piska mej hårt nu, ditt jävla fnask"


Jag vill dö - Ksmb

Självförtroendekick

Bästa musiken för att höja mitt självförtroende är genom att lyssna på Ksmb. Bästa svenska bandet någonsin? Hm, ja, det är nog mycket troligt.

"När alla andra ser Rapport och Aktuellt

när alla kämpar för nåt fint och ideellt

vegetabilisk palestinamaskerad

vissa bekymrar sig, men jag är bara glad


Hej hå, hej hå, oj oj såna bekymmer man kan ha

Hej hå, hej hå, sån tur att jag e jag

För jag vill bara dansa...


Dom tappra röda vill befria oss från dom blå

och dom vakcert blåa vill befria likaså

och dom mittemellan vill befria båda två

hoppas ni har roligt, heja grabbar och stå på


Hej hå, hej hå, så kul att vara intellektuell

Hej hå, hej hå, sån tur att jag e jag

Jag vill bara dansa...


Vem har rätt och fel?

Och vem e dålig? Vem e bra?

Alla är vi nollor

men du är bara tråkig - jag är glad"


Jag vill bara dansa - Ksmb

Att vara sig själv

Jag har alltid haft problem med det där. Att vara mig själv. Jag har mina perioder då jag kämpar för att passa in. Jag anstränger mig allt vad jag kan tills jag kommer till en punkt där jag inser att jag aldrig kommer passa in. Att jag aldrig kommer bli en av dem. Jag känner mig nedslagen.




När jag var sjutton försökte jag inte passa in. Jag gjorde som jag ville. Såg ut som jag kände för och umgicks med massa härliga personer som precis som jag älskade att dricka öl och lyssna på punk. Jag hade pojkvänner som verkligen gillade mig för mig. När jag tänker tillbaka till en bra tid så tänker jag på den perioden trots att jag var på väg att täras sönder av ångest. För nånstans där sprack allting. Min ångest gjorde mig sjukskriven och de flesta vännerna försvann. Dock fanns mn pojkvän Rickard kvar och det var nog tack vare honom jag kunde ta mig vidare.
    



När jag träffade Syd sommaren 2006 var jag inne i en period då jag försökte passa in. Jag läste massa modetidningar och försökte få mig själv att tro att jag faktiskt var intresserad av mode.
Jag lämnade ett av de största stöd jag någonsin haft och blev tillsammans med Syd. Jag var dum nog att tro att Syd verkligen brydde sig. Att han skulle stanna kvar trots allt det sjuka. Han sa ju faktiskt att han skulle det. Och så var så snygg! Den snyggaste person jag någonsin sett! En sån som tjejer vänder sig om och glor på, på stan. Och han ville ha mig. Mina föräldrar gillade honom genast precis som resten av släkten.
Han tyckte att jag var vacker utan smink!

När jag träffade hans bröder och deras flickvänner började jag förakta mig själv igen för det jag försökte vara. Den där modeintresserade hjärndöda idioten. Jag började gå tillaka till mig själv mer och mer.
När vi flyttade till Askersund hatade jag mig själv mer än jag någonsin tidigare gjort. Jag kände mig som ett äckligt jävla missfoster och Syd gjorde aldrig någonting för att hjälpa mig. Det var nog där och då som vårat förhållande blev dödsdömnt. 

 



Syd ville nog aldrig ha mig för mig. Han ville ha någonting som han trodde var jag. Första chansen han fick tog han och drog. Det syns till och med på bilder på honom. Bilderna från början av vårat förhållande såg han snäll ut. På bilderna från det senaste året ser han nästan ond ut. 

Jag trodde att jag skulle dö utan Syd. Jag trodde också att jag aldrig skulle hitta någon som faktiskt skulle orka med mig. Jag är fortfarande ganska övertygad om det sistnämnda. Att jag aldrig kommer finna någon som orkar kämpa med mig och för mig. M blir sur när jag tror att han skulle ge upp efter ett tag om det någonsin skulle bli något mellan oss. Men han kan inte klandra mig. Människor har alltid lämnat mig när det blivit för jobbigt. 

Jag måste våga vara mig själv, jämt. Jag kommer bara kväva mig själv om jag kämpar för att vara någonting jag inte är bara för att jag vill passa in. Jag måste bara finna styrkan och modet. Sluta skämmas för vem jag är. För vad jag är. 
 
image116

Psyk

Nyss hemkommen från psyk nu. Överläkare F skall skicka en remiss till nån borderline-grupp så får vi se hur det blir. Jag känner mig ganska positiv. Så länge det händer saker så är det ju positivt. Hatar när det står still.

Har fått mammas nya Amelia (jag kan ju glömma att köpa tidningar själv numera) så jag skall hoppa ned i ett bad och läsa i den. Hoppas den får igång min lust efter bokläsning också. Jag har bara läst tre böcker hittills i år och det suger verkligen röv.

Helvetes hål

Det känns så meningslöst att gå upp precis som det är hemskt att somna på kvällen i den stora sängen som jag brukade dela med kinesfan. Jag klarar inte av att ligga rakt, som som jag brukade. Ligger tvärsöver hela skiten och hoppas på att kunna somna. Trodde jag skulle bli tvungen att lägga mig i soffan igår igen, men jag somnade tids nog och när mobilen ringde imorse kom jag upp ur sängen på en gång. Fast snart kommer jag nog lägga mig och sova igen. Det här suger verkligen.

Head like a hole

Jag mår verkligen värdelöst. Så jävla dåligt och jag känner mig så ensam att jag tappar lusten att fortsätta kämpa. Kanske handlar det inte längre om Syd. Kanske är det bara jag som dör mer och mer för varje sekund som jag känner mig övergiven. Skall hur som helst till psyk imorgon. Det blir nog... bra.

Läsning

Det har gått segt med läsandet den senaste tiden och inte blev det bättre av att Tracy Chevaliers bok Oskuld och erfarenhet visade sig suga rätt rejält (borde iof förstått det med tanke på det Harlequin-aktiga namnet). Men nu skall jag ta och fixa en kopp te och läsa i Anna Politkovskajas Rysk dagbok.

Snyggingar i regnkläder

Hundarns regnkläder från Dogglas anlände idag. Såhär snygga är mina babes nu ;)

image103

image104

image105

image106

image107

image108

Mammabesök

Min mamma var precis här och åt sin lunch. Hon hade med sig senaste boken i Expressens klassikerserie - Mosippan av Elsie Johansson. Syd har tydligen något sorts samvete kvar då han bestämt sig för att köpa böckerna till mig varje vecka, annars skulle jag aldrig ha råd med dem.

Oro

Nu är mamma och pappa sådär orolig för mig igen. Jag önskar att de inte var det. Jag klarar mig alltid. Har jag klarat mig igenom det som livet bjudit på hittills så kommer jag även klara framtiden. Innerst inne vet dem nog också om det. ♥

Varför nu?

Varför mår jag så dåligt nu? Nu är det ju meningen att jag skall ha gått vidare och börjat leva. På riktigt. Istället känns det som att jag krossas lite mer för varje steg jag tar. Inatt kunde jag inte somna förrän vid halv fyra ungefär. Lade mig först vid tolvtiden. Kunde inte ligga kvar i sängen. Den är så stor nu när det inte ligger någon kines i den. Så jag tog täcken och kuddar och lade mig i soffan.
Men det gick inte att somna så jag satte mig vid datorn och där fanns veganen och tysken och jag blev underhållen under några timmar. Tidigare under kvällen hade jag proppat i mig Sobril och karvat i armen.

Nu på morgonen har jag pratat med mamma. Hon kommer hit över lunchen. Jag känner mig så ensam. Så övergiven. Så förbannat menlös. Om ingenting lyckas hålla mig här vid datorn kommer jag säkert hamna i soffan snart igen och somna om. Jävla fanskap.

Bloody fucker

Det positiva med att bo själv är att ingen kan hindra dig när du pillar ut rakblad och skär dig.

Search an answer

Ångesten som legat nedtryckt i min hals hela dagen är fortfarande existerande. Lyssnar om och om igen på Falling again med Lacuna Coil. Försökte skriva ett brev förut men det gick inget bra. Orkade inte skriva om Syd och insåg då att jag inte hade mycket annat att berätta om. Just nu känner jag mig fast. Dra upp mig härifrån, tack. Dra mig bort från det onda. Klipp av skiten som håller mig kvar här. Kickstart my heart, ffs!!

Anonymitet

Bara så ni vet; anonyma kommentarer raderas.

Mina fadderbarn

Har pratat med pappa om mina två fadderbarn som får 200 kronor vardera varje månad av mig. Han och mamma skall betala den ena åt mig, tack och lov! När jag signade upp för ännu ett fadderbarn var jag tillsammans med Syd och trodde dumt nog att vi skulle förbli tillsammans. Jag hade dock aldrig gått med på att avsluta mitt sörjande för ett av barnen. Hade mamma och pappa inte hjälpt till så skulle jag fortsatt betala själv.
Men nu hade jag tur och har med andra ord 200 kronor till i månaden nu =) Alltid något.


Pisshelvete

Har precis räknat upp en budget. 590 spänn är vad jag har kvar att leva på varje månad när alla räkningar och annan skit är betalt. Och ja, jag förbannar Syd för detta. Shit. Jag måste verkligen börja prioritera om och att skaffa en ny dator som fungerar är ju bara att glömma. Jag får hoppas att den här överlever eftersom Syd tappat bort garantin. Jävla skit. Jag är verkligen jätte grinig just nu. Och jag kommer inte ha råd att fortsätta skriva till alla mina brevvänner.

Jaja. Ni som tror att folk är sjukpensionärer för att de inte orkar jobba borde verkligen tänka om. Eller kanske skjuta er själva.

manabelle

image102
Idag är jag självsäker. Hah ;P


En låt om mig

Världens finaste Chinya-babe har har skrivit en låt om mig ♥


-patient 22-


"Struggled so hard to keep us alive
just ended
like the things we had meant nothing
long nights, longer days
the house feels so empty, so quiet,
i see the ghosts of former lovers
cooking, laughin, old memories, old days


I was so close
when i could touch it,
faded away, just a illusion
it still hurts where the knife strucked
havent pulled it out yet, dont dare
now my life depends on it
like pouring up a glass of wine
my heart bleeds down the bathtub


walls all stained in red
with every beat the wound,
gets  wider and deeper
I will be one with those ghosts
a illusion for future lovers
with my stained hands i will write you a message
I didnt expect it to be you


I was so close
when i could touch it,
faded away, just a illusion
it still hurts where the knife strucked
havent pulled it out yet, dont dare
now my life depends on it
like pouring up a glass of wine
my heart bleeds down the bathtub


all gone, my legs are giving up,
soon my arms will aswell
it hurts, it hurts so bad
I can see them clearly
their smiles, all happy
from above and down under
a lost memory
I miss the old days"

Chinya-babe


ångestfin

image100
Blir ångestfin med svartmålade tånaglar. Bla bla.

Obeskrivlig ångest

Det känns som att dagen bara blir värre och värre. Min ångest är så stark nu att jag inte längre vågar vara utan Sobril. Vill skära. Slå. Förstöra. Gråta skallen av mig för att han inte längre är min. Hata hata hata. Jag känner mig så konstig sedan han försvann. Jag känner mig så ensam. Den här jävla ensamheten... Såhär jobbigt har det inte känts tidigare. Ingen nyckel i låset och en vacker underbar kines som stiger in i hallen och blir attackerad av hundarna. Men han var ju alltid (nästan i alla fall) grinig när han kom hem. Jag borde inte sakna det där. Men jag gör det. Jag saknar hans spelande vid datorn. Jag saknar hans kramar. Jag saknar hans ögon. Jag saknar hans kropp. Jag saknar hans humor. Jag saknar oss.

Kommer jag någonsin att fatta vad som hänt? Åh, vad jag älskade honom!


Städning

Har städat bland mina skivor idag. Självfallet tröttnade jag redan innan jag var klar, men jag hann en del ändå.

  

Min älskade, älskade Gackt-skiva:
image94

Är han snyggast i världen tro?
image95

När jag var 16 år och olyckligt kär i Emma brukade jag spendera mina kvällar med att lyssna på denna skiva och drömma om hennes vackra leende:
image96

Alice KSMB-skiva. Tror ni hon någonsin kommer få tillbaka den? ;)
image97

Fann en skiva som jag fick av Blixt den julen vi träffades och blev tillsammans (jag brukade kallas för Jeordie):
image98

Äkta kärlek! Min första Manson-skiva:
image99


Jävla fanskap

Jag städade och råkade finna en skiva med kort från julmiddagen 2006. Julmiddagen med Syd, hans föräldrar, bröder, brödernas flickvänner plus ena flickvännens föräldrar och snygga bror och mina föräldrar. Självfallet började tårarna strömma.

Jag saknar honom verkligen och jag blir galen när jag tänker på det som hänt. För jag fattar verkligen ingenting. Det är inte bara mig han blivit dryg mot. Det är praktiskt taget alla. Den Syd jag kände finns inte längre. Hur sjutton kan någon förändras så drastiskt på bara några veckor?

Jag imponerar på mig själv

Idag är jag enormt imponerad av mig själv. Gick ut med hundarna på morgonpromenad och tog sedan en dusch och sminkade mig. Nu sitter jag och äter min egenblandade müsli och dricker te. Idag är en sån dag jag skulle kunna ta mig själv för att vara frisk.

Lyssnar på Lacuna Coil. Kami leker med en av Syds gamla använda och kvarglömda strumpor. Den låg faktiskt i en påse från början men Kami lyckades plocka ut den, en strumpa till och två kalsonger. Har hängt upp påsen på en krok nu, men låter honom behålla en strumpa. Om han saknar Syd så kan han väl få leka med den där strumpan. Ingen skada skedd typ.

Pappa är ledig idag så vi skall ut och gå med hunarna i skogen. Vi skall också ta en sväng förbi min farmors syster och hennes man så jag får se hur de bor nu när de flyttat in i stan. Jag har inte mått tillräckligt bra för att orka ta mig dit och leka social tidigare.

Idag mår jag riktigt bra och ingen jävla kines-malaysian skall få förstöra det för mig.

Väninnorna & Kung Carl

image88



Sara jobbar som journalist på den glammiga tidningen Gloria. Fritiden brukar hon antingen spendera med den italienske pojkvännen Guido eller med väninnorna på favorithaket Kung Carl. När Guido bestämmer sig för att göra slut med Sara blir hon både förvånad och förtvivlad. Deras fyra år långa förhållande har satt sina spår i hennes liv och det blir en lång och jobbig period som nydumpad. Som tur är har hon väninnorna som gör allt för att liva upp sin väninna. Vissa gånger går det bra, andra gånger - som när Sara råkar stöta ihop med Guido när hon är utklädd till smurf - går det sämre.


Väninnorna och Kung Carl skulle kunna ses som en försvenskad version av Sex and the City. Kicki Norman använder sig av ett enkelt men bra språk boken igenom och det blir aldrig en enda tråkig sida boken igenom, vilket är mycket förvånanade för en bok i chiclit-genren. Det är en lättläst och fängslande bok och bokens omslag känns både lyxigt och härligt att ta i. Om det inte vore för Saras fjanterier under de sista femtio sidorna i boken skulle den få en fyra i betyg. Nu får det istället duga med 3,5.


En inre tomhet

image87

När jag tog ut hundarna på kvällspromenad kände jag en stor tomhet inom mig. Hela dagen har varit kämpig. Jag kan inte riktigt fatta att Syd svikit mig så enormt som han faktiskt gjort. Jag litade på honom och han svek det förtroendet. Äcklet är väl mer eller mindre borta. Nu är jag bara ledsen. Jag älskar honom trots allt och vi var förlovade i nästan ett år.

Suck.

Har suttit och skrivit ett brev och skall snart slå mig ned i soffan och läsa lite tror jag. Om jag finner ro och inte fastnar här, lyssnandes på Edenbridge. Den här ledsenheten, värdelösheten, är hemsk. Hm. Borde förresten skriva en recension. Skall göra det innan jag tar tag i läsandet.

God kväll. Och glöm inte besöka Lettura som uppdateras väldigt effektivt! =)

Lite bilder från helgen

                      

Babbel babbel

Rebecca drog precis och nu sitter Kami i soffan och gnäller. Han fullkomligt hatar att bli lämnad. Jag har spenderat den senaste timmen med att städa. Kände mig nere. Tänkte på Syd. Lyssnade på My immortal om och om igen och den låten - och allt annat med Evanescence - är ingen höjdare att lyssna på när jag känner såhär. Så jag stängde av skiten, drog på en live skiva med Manson och började städa. Det är riktigt fint vid mitt skrivbord nu. En perfekt plats att sitta och skriva brev och fundera.

image62
Mansonbilden där uppe har hängt med sedan jag var 13-14 år ;)

image63
Min vackra tavla på Mana

my immortal

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along


//Evanescence

Blubb blubb

M skrev till mig på msn igår. Och så blev det typ... bra. Så vi pratade på telefon länge inatt och han ringde mig imorse efter en hel del messande. Han gör mig så pirrig och fnittrig.

Rebecca och jag var vakna till sex. Innan vi skulle sova gick vi ut med hundarna i parken för att hälsa på veganen. Rebecca är ju mer asocial än jag och mina hundar kan vara riktigt hemska. Kami ville inte riktigt låta bli veganens skosnören. Ni vet väl hur lockande det kan vara? ;P

Hela natten var ett enda långt flum och jag kommer troligtvis lägga in ett gäng mer eller mindre fula bilder i bloggen på oss, men det blir inte förrän senare. Tills dess får ni njuta av denna:

image61

Fyllekaja

image59

Såhär snygg är jag idag :P HAHAHA! Jag fattar inte ens att jag gör det (lägger in en äckelbild på mig själv i bloggen altså).


Det som var tänkt att bli en skön kväll med läsning och ett eller högst två glas vin råkade bli en kväll framför datorn och en och en halv flaska vin. Jag brukar få ångest av sånt där, men idag tror jag faktiskt att det var precis vad jag behövde. Rensa ur skallen och bara må bra.

M
och jag har helt brytit. Han ville nog att jag skall vara någon annan än den jag är. Alltså, jag fast utan alla mentala problem. Och jag tycker ju precis som han ;) Igår fick jag ett obehagligt okontrollerbart infall då jag trodde att han tänkte mörda mig. Ringde mina föräldrar och var helt förstörd. Det är inte första gången jag tror sånt om folk utan någon egentlig anledning. Har trott det om både Kimmo och Willjum. Det är otäckt när det inträffar för jag ligger i min lilla bubbla och är helt övertygad om att jag har rätt. Det var därför jag inte riktigt kunde läsa. Jag tog sobril och lugnade ned mig och så kom vinet in i det hela.

Men men. Fick från SD kontakt med en person från min gamla högstadieskola. Jag som trodde han var ond :P Jag tror jag måste tänka om gällande Lillån. De senaste åren har jag förbannat praktiskt taget alla där och sett dem som små djävlar som förtjänar ett helvete, men den här killen är ju inte alls sån. Och han var nog inte så ond då heller, trots allt :P

Nu skall jag ta min hemsk huvudverk och placera mig själv i soffan och glo på Sex and the city. Blubb.

Baby, you make my heart beat faster

Har spenderat dagen med att lyssna på Distillers på hög volym och städa. Äntligen är mitt sovrum sådär underbart härligt och kissfritt! Allt Syd-igt är borta (förutom gardinhelvetet) och det är riktigt mysigt.

Imorgon kommer Rebecca hit och underhåller mig igen. Jag skall se till tat flirta lite åt henne med de där söta småkillarna. Ni vet, såna som Chinya fast honom får bara jag flirta med. Han är min babe att besudla. Yeah. Hur som helst... ikväll skall jag unna mig själv vinhelvete (jag kunde inte med att bara skriva vin) och läsning. Jag är så seg med läsningen nu, men börjar komma igång igen.

Bla bla.
Jag struntar i det här.


För er som läser

För er som läser, och bryr er, tänker jag lägga in lite fakta om borderline här. Då blir det lättare för er att fatta varför jag gör som jag gör i vissa situationer och förhoppningsvis kommer jag hamna i bråk med färre personer än nu ;) (Ja, jag är expert på att skapa krig mot världen).


  • Borderline är en personlighetsstörning som utmärks av svårigheter med att hantera känslor, extremt svart-vitt tänkande och turbulenta mellanmänskliga förhållanden. Borderline kallas också emotionellt instabil personlighetsstörning.
    Centralt för borderlineproblematik är ångest som visar sig i emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, svart-vitt tänkande, identitetsproblem, separationsångest och en klängighet omväxlande med avståndstagande i viktiga relationer.
  • Humöret för en borderlineperson skiftar snabbt och plötsligt. Intensiva utbrott av ilska kan snabbt avlösas av ångest eller depression inom loppet av en dag, ett par timmar eller till och med ett par minuter. Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa patienter skada sig själv (till exempel genom att skära sig i armarna), slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol. Patienten har kognitiva problem och en störd bild av det egna jaget. Detta leder till många hastiga, och kanske ej så övertänkta beslut om byte av karriär, jobb, sexualitet, vänskap och värderingar. Vissa personer med borderline kan också se sig själv som helt igenom värdelös eller direkt ond. Patienten kan känna sig missförstådd eller illa behandlad. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när patienten känner sig isolerad, fysiskt ensam eller utan stöd i det sociala livet. Detta resulterar i en nästan desperat jakt på att slippa vara ensam.
  • Personer med borderline har ofta ett mönster av instabila sociala relationer. Medan de kan utveckla intensiva - men stormiga - förhållanden, är deras attityd till familj, vänner och partner ofta instabila. Synen på andra kan växla snabbt mellan absolut idealisering och total nedvärdering. På så sätt kan ett intensivt förhållande, med stor tillit, snabbt uppstå. Men när separation hotar, inbillad eller verklig, kan förtroendet mycket snabbt övergå i ilska eller ett totalt avsägande av relationen. Detta kan förvåna den person som drabbas, eftersom de ofta har svårt att förstå vad patienten upplever som ett hot om separering. Denna rädsla för att bli övergiven kan ha att göra med patientens svårighet att knyta känslomässiga band med närstående, något som särskilt visar sig då den viktiga personen inte är direkt fysiskt närvarande. Frånvaron av denna närhet skapar en känsla av tomhet, och att vara värdelös. Om patienten känner sig övergiven eller sviken kan risk för självmordsförsök eller annat själdestruktivt beteende inträda. Tomhetskänslan kan också driva den enskilde till att skapa dramatik i sitt liv, utöva känslomässig utpressning och skuldbeläggning gentemot sina närstående och pröva deras engagemang i relationerna. Genom att planera och utföra utåtagerande handlingar "prövas" den egna personen och styrkan i partners känslor samtidigt som något händer i patientens liv.
  • Patienter med borderline-störning löper 50-100 gånger så hög risk att dö genom självmord än den vanliga befolkningen, och omkring 10% av alla borderlinepatienter beräknas dö som ett resultat av självmord. Risken ökar ytterligare när andra diagnoser uppträder hos samma patient, som till exempel borderline-störning och ADHD. Om en patient har borderline-störning i kombination med missbruk är risken för suicid (självmord) så hög som 58%. Vissa psykiatrer har svårt att förstå störningen, eller vägrar helt enkelt att behandla dessa patienter på grund av deras impulsivitet och instabilitet (missar uppgjorda tider, glömmer mediciner, o.s.v.)
  • Denna störning är inte lätt att förstå, eftersom beteendet hos den drabbade kan vara så irrationellt, impulsivt eller irriterande. Patienten kan ofta inte själv svara på varför han/hon beter sig som han/hon gör. Den som har den här störningen kan var nog så intelligent, kärleksfull och ha en stark personlighet, men deras självbild är skadad och de söker reparera den på sätt som ibland kan var farliga.
  • Den som lider av borderline-störning behöver ett starkt kontaktnät runt sig för att ge stöd. Något så enkelt som villkorslös kärlek trots ett irrationellt beteende kan ofta leda mycket långt.
  • Den som lider av borderline-störning behöver ett starkt kontaktnät runt sig för att ge stöd. Något så enkelt som villkorslös kärlek trots ett irrationellt beteende kan ofta leda mycket långt.

Faktan är taget från Wikipedia.

Och om ni har läst igenom allt det här kan jag inte annat än beundra er och jag är väldigt tacksam ♥


Tidigt samtal

Jag har lite småsvårt att sova eftersom jag ofta har en heting i mina tankar. Vid fem på morgonen låg jag vaken och bara tänkte. En halvtimma senare ringer mobilen - självfallet var det M =) Att jag blev så glad när han ringde visar bara hur mycket jag faktiskt tycker om honom. Någon annan som skulle få för sig att väcka mig (han kunde ju inte veta att jag var vaken) så tidigt på morgonen skulle åka på stryk. Men M gör mig verkligen glad. Han får mig att må bra.

Rebecca

Rebecca kommer bli sur, men jag älskar den här spralliga bilden på henne:

image57

Världens finaste föräldrar

Mamma och pappa var precis här med mat de handlat till mig. Som vanligt kom vi in på ämnet Syd och hur skumdum han har blivit. Mamma och Syd slutade jobba samtidigt idag och gick ut från Krämaren samtidigt. Pappa stod utanför och väntade på mamma och när Syd fick se honom, vände han genast om och gick tillbaka in igen. HAHAHA!! Fan vad jag skrattar. Jag hade ingen aning om att han var såhär feg. Det är ju nästan underbart!

Vi råkade komma in på M också. Eftersom jag vägrar uttala hans namn kallade jag honom för irakiern. Pappa reagerade direkt. Haha. Han och hans jävla fördomar jämt. Han frågade om M är muslim och med ett brett leende i mitt fula ansikte svarade jag ja. (När jag träffade Syd och pappa fick veta att han är kines och malaysian frågade han samma sak. Min far är fan rädd för muslimer). Han måste bättra sig med hela fördomsgrejen. Det finns ju hur många kristna som helst i världen som beter sig som jävla idioter, men han tycks inte inse det. Undrar om han ens fattat att jag faktiskt är en häxa?

Hur som helst. Jag blir sådär fånigt flinig när jag talar om M. Sådär fjortisflinig. Haha. Men han är så fin.


Sprutande tårar

Är det vad jag är? En enda stor jävla sjukdom? Finns det ingenting annat hos mig än det där sjuka? Jag har ringt och pratat med mamma. Kan inte sluta gråta. Jag trodde att det var fel på mitt utseende. Att jag var för ful för att Syd skulle vilja ha mig. Men jag vet bättre nu. Jag blir ju fan attackerad med komplimanger från SD så jag fattar, jag duger utseendemässigt.
Men fattar ni nu vad det här innebär? Jag kommer alltid att vara ensam. Jag kommer aldrig träffa någon som faktiskt orkar med mig och min sjukdom och det är en skrämmande tanke. Jag vill nte vara ensam. Jag vill inte bo själv med mina hundar och låtsas att jag mår bra.
Mamma tror inte ens att han bryr sig.


Svar

Så har jag nu fått reda på varför Syd dumpade mig. Min sjukdom. Och tydligen så följde han sitt hjäääääärta. Men då kan man ju fråga sig varför han i helvete var så emot mitt förlsag att det skulle vara helt slut, istället för en paus som han ville. Man kan fråga sig varför vi hade sex när vi hade "pausen". Man kan fråga sig varför han gosade med mig när vi hade pausen. Man kan fråga sig varför han badade med mig samma dag som han senare for till Malin, dagen före jag fick reda på hans svek.

Jag vill så gärna strimla honom i bitar. Äckliga jävla svin.

Bröllop

Leticia berättar om planerna för sitt och Freddis bröllop och jag sitter och ryser. Jag som inte trodde att giftermål var någonting för mig men det här som hon och F skall gå igenom låter helt enkelt fantastiskt. De vill att mina föräldrar skall komma också och när jag sa det till mamma blev hon jätte glad. Det kommer bli såååå fint!

Idiot Mana

Jag har världens chans här. M är en underbar kille (eller snarare man) och av någon anledning tycker han om mig. Och jag tycker om honom. Han verkar vara sådär läskigt bra för mig. En sån som skulle kämpa och inte ge upp när saker skiter sig.
Men jag kommer sumpa allt för jag går och drömmer om Syd. Det är sant. Har försökt dölja det för mig själv. Levt i min egen bubbla där jag trott att jag började bli mer och mer immun mot den där vackre kinesmalaysianen. Men jag går och drömmer om att han skall ändra sig. Inse att han begått ett misstag. Ge oss två en ny chans. Och ändå vet jag inte om jag vill ha den där chansen.

Åh! Det är så jävla jobbigt. Så jävla frustrerande. Hur fan skall jag ta mig vidare härifrån? I love him so much it just turns to hate.

Det tycks aldrig ta slut

Det negativa med många brevvänner är att jag måste gå igenom den där Syd-skiten om och om igen. Och för varje gång jag förklarar tycks jag bara vara argare. Jävla fanskap. Fast just nu klarar jag inte av att hata honom och det hatar jag. Skall inte gå omkring och tycka synd om honom för att han är ... förvirrad. Han har ju inte ens bett mig om ursäkt!

Jag och mina jävla planer

Jag hade tänkt gå omkring och vara mys-snygg i min nya pyjamas, måla tånaglarna, epilera benen och så vidare. Men jag är så jävla dum så pyjamasen byttes snabbt ut mot en i flanell som jag köpte med Syd för några månader sedan. Det är så typiskt mig. Så nu går jag omkring och är tråk-ful istället. Nåja. Skall hoppa in i sovrummet nu och prova kläder som jag inte kunnat ha på ett tag. Sju kilo gör ändå en hel del.

Mitt Ellos-paket

Jag var nyss iväg och hämtade ut mitt Ellos-paket. Ni vet, när man blivit dumpad måste man ju köpa lite snygga underkläder ;P Så jag har investerat i ett gäng trosor, en ny BH (fan vad jag önskar att jag hade C-kupa så jag kunde få köpa sånadär fina ni vet) och en ny pyjamas. Denna. Fast min är svart och rosa istället för rosa och svart. Men sådär het är jag nu. Fast tvåhundra gånger så stor med trehundra gånger så stor bröst. Så jag kanske inte är såå het ändå. Men det får duga. Jag är bra på att låtsas.

Citat igen

"I want to draw the blood from your neck, spill the lies in your bed.
I will give you a holy white rose, cut the tongue from your head"

The Distillers


Lillebror ;P

Jagg mobbar Chinya. Han är så jävla dum.

Förbannade drömmar

Jag kom upp efter tio. Alldeles för sent. Så fort mobilen ringde valde jag att sova vidare. Varför? För att jag drömde om dumma jävla Syd inatt. Och i drömmen var det som det var mellan oss innan jag fick veta att han äcklat sig med sin chilenare. Hur han var då? Jaaa, han ville inte att det skulle vara slut, han ville ha en paus. Han fortsatte gosa med mig. Sånt där. Jag somnade för sjutton i hans famn! På fedagen - dagen innan jag fick reda på allt - badade vi tillsammans. Alla de där dagarna öppnade jag mig som aldrig tidigare och kämpade för att få honom att inse att han också ville kämpa. Undrar hur mycket han njöt av att se mig plågas?

Så idag går jag omkring och hatar mig själv. Frågade M vad det är han egentligen gillar med mig och fick till svar att han är ute efter mina hundar och min teve :P Han lyckas få mig att le på en gång. Det är helt otroligt. Varför kan jag inte få drömma om honom istället? Eller något annat som inte sätter så negativa avstamp i resten av min dag?

Nåja. Har fått en paket avi alldeles nyss. Mitt pyjamas, nya trosor och BH från Ellos har anlänt. Jag hoppas att det kommer passa! =)

Svarta naglar

Sitter och målar mina naglar svarta. Skall bli intressant att se ifall jag lyckas låta dem torka utan att förstöra färgen. Jag tror aldrig jag lyckats förr i alla fall :P

Allt spricker så lätt

Ringde morsan på mobilen. Hon var tvungen att lägga ifrån sig telefonen ett tag och där kom den! Hans förbannade jävla röst! Syds röst. De jobbar ju tillsammans. Och nu sitter jag och tjuter som den bebis jag är. Fan. Kan jag leva i min illusion så länge jag slipper se och höra och träffa honom? Fan fan fan. Fan ta dig Syd. Jag hatar dig.

Mitt födelsehoroskop

Jag är så jävla bäst, fattar ni det? ;P Trodde aldrig att jag skulle lyckas ställa ett eget födelsehoroskop men här är det =) Finns dock fortfarande lite saker att ta reda på men det får allt bli en annan gång.

Personlighet:

Oberoende och frihet är dina slagord. Du är ärlig och givmild och villig att prova allt minst en gång. Du älskar att vara i farten och handlar ofta utifrån dina plötsliga ingivelser. Folk uppfattar dig som öppen och vänlig.


Relationer:

Du dras till roliga och rappa personer som besitter en stor portion humor. Du önskar dig någon som kan ge dig massvis med variation och underhållning. Vissa gånger är en person inte tillräckligt för dig. Du behöver någon som kan lära dig värdet i tänkande och logik.


Ego:

Omsorg om de du älskar är viktigt för dig. Eftersom du har känslorna utanpå kan folk ofta felaktigt tro att du är blödig, men så är det inte - du har en stark vilja och vill alltid ha det på ditt sätt.


Med drag av tvillingarna: Folk antar ofta att du är full av tomt prat, men bakom snacket finns en skarp hjärna. Du har ett finger med i det mesta, men att du är involverad i så mycket betyder också att du ibland har svårt att genomföra det hela.


Ambitioner och sidor jag visar:

Du försöker att förverkliga dina idéer, även om du inte önskar dig offentlig uppmärksamhet. Det är möjligt att du gör detta i egenskap av lärare eller tränare, eller på något annat sätt som relaterar till hälsa och att hålla dig i form. Din mor har sannolikt ett stort inflytande över dig.


Familj och kulturell härkomst:

Du ser det mesta som genom ett rosa skimmer när du ser tillbaka på ditt förflutna. Men det kan hända att det finns ett skelett i familjegarderoben som släpps ut senare i livet. Du har en tendens att idealisera din far.


Kärlek och njutning:

Du har behov av trygghet och stabilitet och närmar dig därför kärleken med försiktighet. Du är känslig och har lätt att bli sårad, men du ger mycket i ett förhållande. Du har en tendens att bli surmulen.


Energi och djupare passioner:

När du skäller på någon kan alla höra det. Vågorna går höga i ditt liv och du är beredd att ta risker för det du vill ha. Du sätter en ära i allt vad du gör och vet exakt vad du vill ha i livet. Det är denna vetskap som driver dig framåt.


Karaktär:

Med Jupiter i Vågen har du en stark känsla för rättvisa och moral. Du försöker att vara rättvis och är alltid uppmärksam på andras känslor. Som den naturliga diplomat du är, vet du alltid vad som är det rätta att säga och göra.


Blandat:

Saturnus i Skorpionen gör dig mycket mottaglig och känslig. Det döljer sig en stark personlighet bakom ditt reserverade och hemlighetsfulla yttre. Du älskar och hatar med samma intensitet och kan lätt agera skoningslöst.


Denna generation reagerar mot den föregåendes ideal och strävar efter att idealisera arbete, plikt och praktisk förmåga, snarare än abstrakta och andliga idéer. De har ett stort mod när de väl har satt upp ett mål för sig, och drömmer ofta om materiell rikedom.


Du är mycket intuitiv och framsynt, fast besluten att nå dina mål, oberoende av eventuellt motstånd. Du är otroligt praktisk och resursstark, och är förmögen att övervinna de flesta hinder på din väg.


Du är mycket medveten om dina känslor och handlar ofta efter dem. Du är förmögen att sätta dig in i andra människors situation och förstår vad de känner. Din rastlöshet gör att du ofta kastar dig ut i känslomässigt intensiva upplevelser.

Jag lyckades med detta tack vare Själ, kropp och ande.


GI lunch

Jag åt en alldeles underbart god lunch bestående av nån tonfiskröra. Skit gott! Varför har jag inte börjat med GI tidigare? ;)

Gnäll

Det är förbannat jävla svårt idag. Låt mig få slippa känna.

Kamp

Det är svårt idag. Tog tid att komma upp ur sängen och allt jag försöker åstadkomma tar miljoner av år att bli klar med. Hundarna märker att det är någonting som är fel för de släpper mig inte med blicken. Jag har ingen ångest så jag kan inte döda bort ondskan med massa Sobril. Jag vill bara lägga mig ned, sova och slippa vakna igen. Så det är sannerligen tur att jag har hundarna. Utan dem skulle jag sova bort allt det jobbiga och förlora livet ännu mer. Precis som jag gjorde när jag var sjutton.

Fick post idag i alla fall. Min japanska brevvän Mami bifogade tre olika paket med brevpapper. Båda mina japaner är sådär läskigt snälla, precis som Chinya som är halv japan. Är det så för typ alla? Är japaner snällare än andra människor? För i såna fall borde jag verkligen sikta in mig på Gackt, Miyavi, Anna Tsuchiya eller någon annan snygging. Hah. Jag försöker bara fly min verklighet.

Viktnedgång

Jag ställde mig på vågen innan jag gick ut med hundarna. Sedan Syd gjorde slut och alla hemligheter kom fram har jag varit minst sagt dålig på att äta och det visade sig imorse. Sju jävla kilo har jag gått ned i vikt! Sju jävla kilo! Fattar ni hur fantastiskt jävla underbart?!! :D Och nu äter jag ju GI så jag kan fortsätta gå ned i vikt och nå min målvikt. Snacka om kickstart! Kanske borde se till att få mitt hjärta krossat varje gång jag behöver gå ned i vikt ;)

Tänk om...?

Tänk om det skulle kunna bli någonting av det här. Jag har en känsla av att detta inlägg skulle platsa bättre i min dagbok, men wtf. Han är så vuxen. Fattar ni hur attraktivt det är? Och han är så kul! Får mig hela tiden att skratta. Mitt fånig fnitter igen. Hela tider kommer det nya underligheter ur hans käft. Jag skulle kunna skriva ner allt fascinerande med honom, men det är ju bara pinsamt. Det är ju ingen omöjlighet att han skulle kunna läsa det här direkt. Åh, sheisse. Jag vill bara prata mer. Och stirra in i hans ögon. Han är så klok.

Men Mana ge dig nu för helvete!

Okej... hejdå?

Lalalalalaaaa

Pratade precis med M och nu sitter jag och ler sådär fånigt igen. Förstår inte hur jag skall kunna somna senare. Jaja. Fnitter-fanskaps-Mana är igång igen.


Sötnos <3

[Kyu] skickat 2008-01-07 17:30:

jag trodde du skulle do forut om syd skulle lamna dig

[Kyu] skickat 2008-01-07 17:30:

men du klara det

[Kyu] skickat 2008-01-07 17:30:

:D
[Kyu] skickat 2008-01-07 17:30:

du ar verkligen ingen looser

Kyu är Chinya :P Så ni ser, jag är ingen loser! ;)


Astrologi

Har suttit och kämpat med att räkna ut mitt exakta soltecken. Jag vet inte ens om soltecken är det rätta ordet. Hur som helst minns jag varför jag hatade att plugga matte i skolan :P Ständigt kände jag för att ge upp men det är kul när jag börjar komma nånstans. Har ritat upp mitt uppstigande tecken på bilden jag har och tänker nu ta en paus innan hjärnan sprängs eller nåt. Men jag är ivrig att fortsätta! Det är så kul och jag kommer finna massa  intressanta saker om mig själv =)


En fråga

Tror ni att han - Syd - ens bryr sig om att han gjort mig enormt illa? Jävla kattbajslåda.

Sötnos

image55

image56

Jag skulle kunna krama på honom för alltid ♥

Bajskakeri

Mira är förbannad. Syd och äckelfanskaps-Malin besöker mig i mina drömmar. Mitt självförtroende suger just nu bajskaka och jag är så trött! Borde läsa men jag tror inte att jag kan. Livet rinner iväg från mig.

Chinya-babe

image53

Se så fin han är, min lilla Chinya :P Jag skall ta de här bilderna och skicka till Goto Maki så de kan täffas och leva lyckliga i aaaalla sina dagar

image54

Ni kanske förstår varför Syd aldrig ville att jag skulle ha kontakt med Chinya? Haha. Fnitterfan.  

Helvete vilken dålig början på dagen

Den här dagen har verkligen börjat kasst. Vaknade när mamma ringde och väckte mig - som hon skulle. Vi pratade om Syd och hans egobrud och att de har flyttat ihop (oh, yeah! här går det snabbare än snabbast minsann). Jag känner sånt jävla agg gentemot honom. Han vägrar hjälpa mig med hundarna - men det nämnde jag igår va? Har Syd alltid varit såhär egoistisk? Har jag varit altlför förhäxad av hans vackra asiatiska yttre och helt enkelt ignorerat de delarna av hans personlighet som är allt annat än trevliga? Leticia♥ erkände för mig att hon nog aldrig gillat Syd och jag undrar själv vad fan jag gjort med honom. (Framtida partner kommer nog att Leticia-kollas,hihi). Han verkar inte bry sig ett dugg om någon annan än sig själv, inte ens hundarna, och det skrämmer mig massor.

I ungefär en halvtimme fick jag jaga Kami innan jag kunde gå ut på promenad och nu sitter jag här och känner för att lyssna på Nine inch Nails och karva in äckliga ord i mina armar och ben. Men jag skall försöka hålla mig ifrån det. Istället skall jag glo på Sex and the city och läsa och skriva brev. Murvel. Allra helst skulle jag bara sova.

Döden hälsar på

Idag är jag mer död än levande.

Fjortisfnitter

Sitter och snackar med Malin på msn. Fjortisfnittrar. Hon är så söt och underbar ♥ Nu kommer hon hata mig men jag sätter in en bild i alla fall. Hon är ju min flatfavorit ;D

image51

Persepolis 1-4

 Marji växer upp i Iran på åttiotalet. Det är en hård tid med krig och våld, en vardag som innebär image50osäkerhet och kamp. Marjis föräldrar är båda något av ett par revolutionärer och uppfostrar sin dotter till att kämpa för sin frihet och sina rättigheter som människa och kvinna. För att ge dottern en så bra framtid som möjligt skickar de iväg Marji till Österrike, med tanken att hon där skall få en bra utbildning och trygghet.

Persepolis är en samling med Marjane Satrapis serieböcker om sin uppväxt i och utanför Iran. Det är en fantastisk skildring av en verklighet som för mig känns så främmande och genom detta sätt att berätta - att böckerna är i serieform - gör det så mycket enklare för mig att hänga med i och förstå vad det är som händer.

Bilderna är fina och humoristiska precis som hela samlingen. Varken misär eller humör tar över berättelsen. Allting skapas i en blandning väldigt bred men också väldigt bra. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer få läsa - och se - mer serier av Satrapi i framtiden. Betyget är en femma.


Telefonsamtal

Har pratat med M i 46 minuter och tio sekunder nu. Jag. Tala i telefon. Kors i taket typ. Han får mig att skratta. Han är kul. Hans pappa är författare (fattar ni hur jävla fränt det är eller?). Men det skulle aldrig funka. För han går inte med på hundar i soffor och säng.

Jag är så bitter på Syd. Så... förbannad. Jag vill inte ha något med honom att göra nu. Slut med sms och allting. Han orkar inte hälpa mig med hundarna för att han har så mycket annat. För att han mår såååå dåligt. My ass! Så han kan  ta sitt skit, flytta in hos idiot-Malin och glömma hundarna. Han sjunker bara mer och mer i mina ögon för var dag som går och jag mår knappast bra av att ha med honom att göra. Hans saker som är kvar hos mig skall ned i källaren och där får de stå tills jag är redo att träffa honom. Förhoppningsvis kommer han in på någon jävla polisskola så jag slipper riskera att stöta på honom på stan eller någon annan stans. Idiot-Malin bor trots allt inte mer än några kvarter härifrån. Syd har fått samma dryghet som Blixt hade när jag gjorde slut med honom. Jaja. Alla ex blir idioter, är det så? (Fast egentligen tycker jag inte att Blixt är någon idiot. Honom förstår jag ju faktiskt).

Hur som helst. Människor som är destruktiva för mig och mitt liv skall raderas ut. Klart slut. Bort bort. Och jag skall leva vidare. Med mina älskade hundar som är det viktigaste i mitt liv.

Distillers och Katta.

image49

Har suttit vid mitt skrivbord, lyssnat på Distillers och skrivit brev till Katta. Katta skickade häromdagen ett utkast till en nysriven tex till mig. Nästan 50 sidor Samuelson att läsa! Känner mig så hedrad när hon gör så. Kanske hon vet att jag är hennes största beundrarinna?
Brody från Distillers är btw en av de vackraste kvinnorna på denna planet. Baby, you make my heart beat faster... tralalaa.

Min arbetsplats

image48

Äntligen har jag den perfekta platsen att sitta och skiva brev nu. Skall se till att komma igång med det igen.

Grinkäring

Jag drömde om Syd inatt. För första gången sedan han lämnade mig har han fått plats i mina drömmar. Troligtvis är det därför jag är på så dåligt humör idag.

Tishelu <3

Elinleticia säger:

wow....heja mana!...

Elinleticia säger:

fan vad du är cool....du har verkligen tagit tag i livet igen

jag rockar fett ;)


Min mystiske besökare ;)

Alice ville höra mer om min mystiske besökare. Jag vet inte riktigt vad jag kan, eller vill, säga. Wow, kanske har jag äntligen lärt mig att vara lite anonym. Hur som helst kan jag kalla honom för M eftersom det är vad hans namn börjar på. (Sheisse vad pinsamt det skulle kännas ifall han läste det här. Som om jag är en fjortonårig flicka som visar mina bästisar vad jag skrivit i min dagbok om den där suuuuupersnygga killen i nian ;P). För ja, snygg är han. Och för första gången på jag vet inte hur lång tid kände jag mig attraktiv.
Hans parfymdoft sitter kvar i min tröja. Manligt. Yes, han är en karl också. Ingen liten pojkspoling som inte vet vad han vill med livet. Snart sitter jag och fnittrar. Det här var inte meningen. Alltså, vem vet vad som händer? Kanske ingenting, kanske massor. Hur som helst var det en trevlig dag som jag njöt mycket av och jag antar att det är vad som är viktigast.
Jag imponerades också av hur duktig han var med Kiba. Nästan som att träffa Cesar.

Någonting mellan ångest och glädje

Jag har varit ensam en stund nu. Känner någonting mellan ångest och glädje. Har haft det riktigt, väldigt trevligt även om jag i början var helt körd i skallen. Och så dök Syd upp i huvudet på mig helt plötsligt och jag kände mig ledsen. Varför kom det nu? Är det för att jag tagit ännu ett kliv - ett stoort kliv - iväg från honom? Skall snart ta en bok och lägga mig i sängen och läsa. Hur mycket jag kommer kunna få in i skallen är dock svårt att veta. Tankar på han (besökaren alltså, inte kinesen) kommer helt klart knacka på och stampa in i mitt medvetande :P Och det är knappast någonting som jag har något emot.

Besök

Hm. Jag skall få besök. Och ja, jag är skräckslagen. Har sprungit omkring som en tok och letat kisspölar. Shit. Jag kan inte koncentrera mig.Varför gör jag sånt här?

Bajskaka

Så sitter jag och tjuter.

En desertörs bekännelse - Joshua Key

image45


Joshua Key skickas mot sin vilja ut i Irakkriget och lämnar fru och barn hemma i USA. Han som tidigare varit en stolt patriot och stöttat både kriget och president George Bush får snabbt andra åsikter när han slungas in i krigets verklighet. Joshs historia om amerikanska militärens misshandel av Irak och dess invånare är både skrämmande och chockerande. Han berättar ärligt om sådant han själv tvingats göra och som får honom att än idag vakna upp, mitt i natten, skrikandes på grund av ännu en mardröm.


En desertörs bekännelse är en bok för allmänheten att ta del av. Vi måste vara medvetna om vad som pågår för att kunna förändra. Joshua har en styrka som få är förunnade och steget att bli en desertör var stort att ta. Med rädslan för att bli tillfångatagen av polisen och satt i fängelse var både hans fru Brandi och han själv mycket noggranna och extremt försiktiga när de tog sig över gränsen till Kanada.


Kriget i Irak och saker som på ett eller annat sett har med George Bush att göra har länge intresserat mig. Innehållet i denna bok är ganska tungt att ta sig igenom men tack vare en välskriven text och ett bra upplägg funkade det utan problem. Boken har fått mitt intresse att öka, jag brinner för att få veta mer! Betyget är en fyra.

Besök Lettura för mer recensioner.


Vad jag vill uppnå 2008

  • Jag vill lära mig att ställa mitt eget horoskop.
  • Jag skall börja fira både årets sabbatar och esbatar (så kan det väl ändå inte heta? ibland är engelska sååå mycket enklare).
  • Jag skall bli bättre på magi. Rå studera med andra ord :P
  • Jag skall ha ett mål på att läsa tio böcker i månaden (minst) precis som Leticia och även lägga till att en av dem i alla fall skall vara på engelska. Böckerna skall självfallet recenseras och läggas in på Lettura.
  • Jag skall lära mig inse mitt eget värde och bygga upp ett självförtroende.
  • Jag skall utveckas inom spådomskonsten
  • Jag skall jobba på att bli en bättre medmänniska. Bli av med det där agget som får mig att hata så starkt och energikrävande.
  • Jag vill gå ned till min idealvikt och börja träna för att få en starkare kropp.
  • Jag skall få hundarna rumsrena!
  • Hundarna skall superduktiga och lydiga.

det kommer säkert mer...


Vill ni veta mina hemligheter?

image44

Jag fick en ny kalender av den där kinesen Syd ni vet, i julklapp. Den har nu Hello Kitty som motiv på framsidan =D Innan var det några hurtbullar som bara fickg mig att vilja leta upp ett gevär och skjuta sönder bilden. Hur som helst. Jag skall se till att använda den där kalendern flitigt. Skriva upp träningstider, när böcker blivit utlästa och skall recenseras och andra saker som jag känner för att ta upp i bloggen. Den har sån perfekt storlek och jag gillar den mycket bättre än förra årets kalender trots att jag fått en i gåva av Sveriges största lögnhals.

Den andra boken på bilden är min dagbok. Där står alla mina hemligheter :P Egentligen vet jag inte om jag har några direkta hemligheter men den är skön att ha nu när det händer så mycket nya saker i mitt liv. Skriva, skriva, skriva.

Nåja. Nu blir det ett bad med antingen Maisie eller bruden med alla väninnorna.

Fredagsmys

Hundarna har fått varsit nytt grisöra som de ligger i soffan och knaprar på. Underbara älskade hundar! Jag har fixat fram min hög med böcker och kan inte annat än le när jag ser på dess höjd och inbjudande titlar.

image41

image42
Inser ni nu att jag har rätt när jag säger att Kami är en djävulshund? ;P

image43
Från botten och upp:

Persepolis - Marjane Satrapi:
Jag har bara ett fåtal sidor kvar och vet att jag kommer sörja när den väl är utläst. Marjane är min nya idol och ni borde alla läsa boken om ni känner för lite underhållning blandat med allvar och söta bilder (det är ju en seriebok).
Fallingman - Don Delillo:
Jag behöver lite allvarsam läsning ikväll och hoppas på att denna bok kommer rycka tag i mig. Skaka om mig. Få mig att skaka av lycka och läsglädje.

Advanced Wicca - Patricia Telesco:
Jag kan inte gömma mig för denna bok för alltid. Och vem vet, kanske den inte är så seg och trist som jag fått för mig? Alldeles säkert har den i alla fall en hel del saker att lära mig och det är aldrig fel.

Väninnorna och Kung Karl - Kicki Norman:
Jag har bara läst trettio-fyrtio sidor men jag tror att detta kan visa sig vara en bra chiclit.

Maisie Dobbs - Jacqueline Winspear::
Den här boken måste helt enkelt vara bra. Det finns inget annat alternativ.


Mana <3 Nine inch nails

image40

Ikväll skall jag njuta av att vara singel för första gången på hundra år. Förra fredagen njöt jag knappast. Då hade jag fortfarande hopp om att Syd skulle ångra sig (ni vet, ta sitt förnut till fånga och inte byta ut mig mot en blåst idiot ;P) och på lördagen brakade helvetet lös.
Men ikväll skall jag verkligen njuta. Göra det jag vill. Se på Sex and the city och njuta av vetskapen att även jag kan leva ett sånt liv nu. Om jag skulle vilja (och det vill jag inte. De byter ju killar hela tiden). Jag skall lyssna på Nine inch nails på hög volym och låtsas att jag är fjorton år och drömma om att Trent Reznor skall gifta sig med mig (jag har en känsla av att han skulle vara ganska jobbig att leva så tätt inpå. Hey melankoli! eller nåt). Jag skall trava upp en hög med böcker och läsa i tystnaden. Slippa höra smällandet från Syds jävla CS-spelande eller annat störande ljud från WoW.
Jag skall bara njuta och mysa med pojkarna i mitt liv (Kiba och Kami om ni inte förstod det). Bättre pojkvänner än dem går inte att finna ;)

Nyvaken

Gick nyss upp. Kami var jobbig som vanligt när vi skulle ut på promenaden. Gömde sig under sängen men jag lyckades få fatt på honom ganska fort. Är dock inte alls på bra humör idag. Känner mig trött och inte alls utvilad. Skulle helst vilja somna om igen. Har börjat med GI idag och försöker kämpa i mig frukost. Sedan kinesfan försvann har jag ätit ytterst lite (det känns så härligt när jag drar på mig vinterjackan =P) och fastän jag är hungrig får jag knappt i mig någonting. Men jag måste. Jaja. Tjat.

Och så kom ångesten

Jag nästan vet att jag kommer hamna på badrumsgolvet med ett rakblad. Har tagit Sobril nu. Är livrädd. Blir förbannad. Arg. Hatar att jag skall vara såhär. Jag vill bara vara i funktion. Dra bort den där jävla hinnan över ögonen som skriker ur funktion och bli frisk. Mina humörsvängningar kommer bli min död.


I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything


What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end

You could have it all
My empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt


I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become?

My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end


You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt
If I could start again
A million miles away

I would keep myself
I would find a way

P.S. Trent Reznor är min karl

Livet är en fest - Adele Parks

image36

Bella är lyckligt gift med Philip, en attraktiv man med stor framgång inom sitt yrke. Hon spenderar dagarna med att glassa runt. Philips höga inkomster tillåter att hon inte arbetar utan istället försöker fundera ut vad det verkligen är hon vill arbeta med. Mycket av Bellas tid går också åt bästa vännen Laura - en ensamstående mamma som försöker hinna med att leva så gott det går med allting hon måste göra. När Laura träffar en man är Bella först glad för sin bästa väns skull, men när hon inser vem mannen verkligen är, är lyckan som bortblåst. Lauras nya pojkvän är Bellas exmake. Som hon ännu inte skiljt sig från. Och varken Philip eller hennes vänner hade ens en aning om att Bella varit gift.

För mig har Adele Parks alltid varit - och kommer sannerligen också vara - ett säkert kort när det gäller chiclit. Hennes karaktärer är alltid en blandning av extrem ytlighet och genomgoda människor. Hon har ett bra språk som utmärker sig inom genren och jag vill alltid veta slutet på hennes historier (det är ju knappast en självklarhet när det gäller chiclit). Livet är en fest får en fyra i betyg.

Lettura

Äntligen har jag skrivit klart en recension och lagt in den på Lettura. Jag rockar! ;D

mer citat

"Yes I am alone but then again I always was
As far back as I can tell
I think maybe it's because
Because you were never really real to begin with
I just made you up to hurt myself

And it worked.
Yes it did!"

nine inch nails

nin

"Less concerned about fitting into the world
Your world that is
Cause it doesn't really matter anymore
(no it doesn't really matter anymore)"

nine inch nails

Kompromisser

Jag kommer aldrig mer - i ett förhållande - kompromissa på ett sådant sätt att jag förlorar mig själv. Jag skall sluta vara rädd för att aldrig träffa någon som kommer acceptera mig som jag är, med psykdiagnoser och allt. Alla världens människor är inte fega, dömande och svaga svin som ljuger och inte orkar kämpa. Jag är knappast enbart ondska, om jag är ondska över huvud taget.

Jag kommer heller aldrig acceptera en partner som inte tycker om mina hundar. Mina hundar är det viktigaste för mig. För dem skulle jag göra allt. Det jag får från Kiba och Kami är ren och obesudlad kärlek och när jag sitter på badrumsgolvet och karvar i armarna så kommer de fram för att pussa mig, istället för att ge mig dåligt samvete för att jag än en gång har åkt dit i självmisshandelns dvala.

Det finns en kvinna på spray date som har skrivet i sin presentation att folk med psykdiagnoser helt enkelt skall hålla sig borta. Det finns en härligt uppriktig veganjävel som tycks älska att retas med folk som självfallet även gav sig på henne =P Sånt tycker jag är underbart.
Själv blir jag mest förbannad av sånt där. Känner för att slå, slå, slå! Sparka hårt och skrika att hon är en dum jävla idiot som förtrycker en stor grupp med människor som redan har det allt annat än bra. Varför tycks så många tro att psykisk sjukdom är lika med idioti, ondska, illvilja? Jag blir så frustrerad av sånt. Förbannad. Men jag tänker inte låta mitt sjuka jag ta över och bli bitter och hatisk för just nu mår jag bra och det tänker jag njuta av. Jag kom till och med på mig med att gå omkring och le för mig själv när jag var ute på hundarnas morgonpromenad.

Jag är inte ens bitter på Syd längre. Jag föraktar det jag gjort och skulle gärna se hans äckel till flickvän (?) lida på samma sätt som hon fått mig att lida, men Syd klarar jag helt enkelt inte av att hata. Inte just nu i alla fall. Mina känslor gentemot honom pendlar mellan hat och kärlek.

Veganen sa till mig igår att jag skulle ta tillbaka Syd om han skulle inse att han gjort ett misstag (det klart han gjort ett misstag, eller hur? =P) Men sanningen är den att jag inte skulle det. Jag har insett att bristerna i förhållandet. När Leticia för några månader sa till mig att Syd inte var bra för mig blev jag förbannad och ville helst inte ha med henne att göra. Nu förbannar jag snarare mig själv för att jag var dum nog att inte lyssna. Visserligen är jag glad att jag har gått igenom det här, det har lärt mig mycket, men jag måste också lära mig att lyssna på folk som är verkliga vänner. Och Leticia är helt klart en av dem.

Jag borde också ha reagerat på alla dessa gånger jag skräckslaget suttit och pratat med Chinya om min rädsla för att bli lämnad av Syd. Jag trodde att hela mitt liv skulle ta slut. Att jag skulle förbli singel.
Men vill ni veta en sak? Om jag inte finner någon som passa ihop med mig som jag är - ja, då är jag mycket hellre singel. Jag har insett värdet i mig själv och konstigt nog har denna erfarenhet ökat på mitt självförtroende. Jag duger som jag är.

Nåja. Har inte tid att sitta här och babbla hela dagen. Mamma och pappa är lediga idag så vi skall åka iväg till Oset och promenera i naturen med hundarna. Hade tänkt sminka mig lite innan dess och även kolla igenom mina favoritbloggar.

Sayônara!

Bokbeställning

Gladde mig mycket när jag fick ett mejl från månpocket direkt och det var dags att beställa nya böcker igen =) Jag har inte särskilt mycket pengar nu men denna pocketlyx en gång i månaden skall jag i alla fall se till att unna mig. Denna gång blev det dessa böcker jag beställde:

image33 image34 image35

Känslokall?

Har jag blivit känslokall? Jag väcktes av mamma idag - för bara en halvtimme sedan. Hon berättade att hennes faster (90+) dog i sömnen inatt. Min söta lilla Britta är död. Mamma grät och lät alldeles förkrossad. Den senaste tidens ondheter börjar bli alldeles för mycket för henne tror jag.
Men jag grät inte ens. Jag tänker på hur skönt det måste vara för henne. I alla fall år har hon varit så pigg, men så de senaste månaderna har det gått riktigt ut för henne. Hon ville inte in på ålderdomshem och att använda rollator var någonting hon vägrade. Nu fick hon dö i sömen. En dräglig död.

Ja, jag vet inte. Kanske är jag ett känslokalls monster.


Glädje

Rebecca sitter och sjunger med sin countryröst och hundarna springer runt på golvet. Har precis plockat upp bajs från golvet och torkat kiss. Brösten irriterar mig och den här jävla Aerosmithlåten stressar mig. Men ändå fan, jag mår bra. Så förbannat jävla bra.

När jag kollade ut genom fönstret förut slogs jag av att denna lägenhet inte längre är densamma och aldrig heller kommer bli det. Jag har fått behålla Syds soffa, teve och tvbord så inomhus är det inte många förändringar. Men energin är helt annorlunda. Jag känner mig peppad att leva. Jag känner mig glad. Det händer saker via spray date som jag dock inte tänker skriva om i bloggen. Ni ser, även jag kan ha ett privatliv och hålla tyst om vissa saker :)

Om några dagar skall jag börja med GI och se till att komma igång med tränandet. Jag skall få tillbaka min gamla kropp och bli så förbannat jävla snygg. Men jag duger faktiskt som jag är just nu också. Jag trodde inte det för en vecka sedan och framför allt inte i lördags - när den stora bomben släpptes. Men jag vet att det faktiskt är så. Man måste inte vara smal, fnittrig och korkad för att få killar på fall och kallas för charmig. (Fast att kalla bitch-Malin för smal stämmer iof inte särskilt mycket).

Jag måste verkligen sluta tro att det alltid är mig det är fel på.

Hur som helst. Rebecca har funnits här för mig under de jobbbigaste dagarna och det är jag mycket tacksam för. Nu skall jag ta och läsa i en chiclit och imorgon skall jag försöka komma igång med recencerandet till Lettura. Tills vi hörs igen bjuder jag på en ful-bild på mig:

image30

Ett konstaterande

Jag känner mig så fnittrig, så glad. Förut var Rebecca och jag ute i parken och lekte med hundarna och skrattade som två fjortisar. Hon är bara femton men jag har riktigt kul med henne. Jag känner mig mänsklig igen. Som en tjej. Och imorgon kommer Kimmo :D
Har fått kontakt med en hel del intressanta människor från spray date och känner mig allmänt positiv. Det känns som att mitt liv fått en ny början. Att det här är min chans att bli lycklig.

Förbannade mornar!

Jag hatar att lägga mig och sova numera för då vet jag att jag snart måste gå upp igen och den där tiden jag är nyvaken är som allra värst. Just nu känner jag mig gråtfärdig. Och förbannad. Jag hatar Syd. Äntligen! Och det är så skönt! Jag hoppas att han kommer få lida lika mycket som jag fått pga honom. Mitt självförtroende är så kasst att jag inte fattar hur jag någonsin skall lyckas tro på mig själv igen. Och jag frågar mig om och om igen; vem kommer någonsin vilja ha en flickvän som är psykisk sjuk och har en personlighetsstörning?

Jag skall se till att börja träna i år och sköta maten. Gå ned alla de där kilona som tabletterna fått mig att gå upp. Jag skall bygga upp mitt självförtroende igen. Bli stark i mig själv. Överleva.

Ett bra nytt år

2008 skall fan bli ett bra år för mig. Under 2007 var det inte mycket som gick min väg. Förhållandet mellan mig och Syd blev bajskaka och efter två pauser - när det äntligen började bli bra - var han ett otroget svin och dumpade mig. Psyk har inte heller funkat särskilt bra och hela jag har varit en enda kaotisk melankolisk idiot.

Dock skaffade jag mina hundar under 2007 och förhållandet med Syd har lärt mig mycket både om mig själv och andra och jag ser fram emot att träffa nya spännande människor under 2008. Jag tänker finna den respekt som jag förtjänar och jag skall aldrig gå med på att ha ett förhållande med någon som inte ens försöker förstå min sjukdom. Allt hade kunnat bli så mycket bättre om Syd bara försökt.

Jag skall ägna mig mer åt det andliga och läsa ännu mer bra böcker. Jag skall må bra. Jag skall... få ett liv. Jag känner mig positiv. Mycket positiv.


RSS 2.0