+ brud

Frida tar med sig en brud hit. Så jag får öva mig i att vara el socialo. Jejejeeeee.

Nu är allt ångest igen

Tabletter, tabletter. Men det försvinner inte. Men Frida kommer hit sen och vinar sig med mig. Då kommer jag lyckas överleva ändå.

Idag

Humör: Sobrilseg, men ändå bra. Ollonet räddade mig igår.
Planer: Läsa sönder mig själv.
Hjälte/hjältinna: Ollonet som räddade mig. Thank you, bitch.

Ångest

Och massa tabletter. Ta bort det, ta bort det. Ta bort det säger jag!! Rädda mig då för helvete!!

Hjälp!

Jag trippar på gränsen nu. Gränsen mellan friskhet och galenskap. Ett litet felsteg och det är kört. Så för fan i helvete hjälp mig nu då!!

Snakes and earrings


av Hitomi Kanehara
Förlag: Plume
ISBN: 0452287316



Lui faller för Amas kluvna tunga. Första kvällen de träffas berättar Ama för henne hur klyvningen gick till och sedan dess är dem ett par. Lui bestämmer sig för att själv skaffa en kluven tunga så Ama tar med henne till sin kompis Shiba-san, som är tatuerare och piercare och han piercas hennes tunga som efterhand skall töjas ut tills det går att skära sönder den lilla tungfliken som är kvar. En lång process med andra ord.

  Under piercingen bestämmer sig Lui för att även skaffa sig en tatuering som skall pryda hennes rygg. Shiba-san får i uppdrag att rita en bild och när de ses nästa sång, utan Ama, leder deras möte till sex och Lui är snart inne i en cirkel av lögner och svek. Medan Ama skulle göra vad som helst för sin älskade Lui - han dödade en gång en man som rörde vid flickvännens bröst - vet Lui inte riktigt vad hon tycker om Ama. Hon bor hos honom och är hans flickvän samtidigt som Shiba-san gör en förlovningsring som täcker hela Luis finger och ber henne gifta sig med honom.

  Historien blir väldigt komplicerad och allt leder till en explosiv upplösning som både förvånade och inte förvånade mig.


Det här var första gången jag stiftade bekantskap med japanska Hitomi Kanehara. En ung författarinna med en enorm fantasi och en hel del mörka tankar och drömmar. Snakes and earrings liknar ingenting jag tidigare läst. Historien om Lui, Ama och Shiba-san är stark och infekterad, en historia som kommer att ta lång tid att få bort ur mitt närmsta medvetande. Den är destruktiv och intensiv och samtidigt fullkomligt fantastisk. Jag längtar såå efter att få stifta bekantskap med Kaneharas senare verk. Betyget är en stark femma. 


En äkta Mana-bok

Inatt - när jag egentligen hade tänkt lägga mig och sova - började jag läsa i Snakes and earrings. Fastän jag var helt slut och ögonen bara lyckades vara halvöppna kunde jag inte sluta läsa på någon timme. Huvudpersonen Lui träffar en (het) rödhårig kille med tatueringar och piercingar och han är ju till på köpet japan. En kille i min smak med andra ord ;) Han - Ama - verkligen dyrkar Lui och skulle göra vad som helst för henne. Ja, han dödar ju för sjutton en kille som tafsar på hennes bröst!
  Lui däremot vet inte riktigt vad hon tycker om Ama och har sex med hans kompis - den hete tatuerade Shiba (också japan eftersom det här är en japansk bok :P).

Men ni vet, destruktiv kärlek och heta människor, det är verkligen min stil. Jag älskar den här boken och nu skall jag lägga mig i badet med en kaffe och läsa ut resten av skiten. Njuuutning på hög nivå med andra ord. Yeah!

Lite förbjudna tankar

Jag tycker verkligen om honom och det är ju allt annat än bra. I alla fall när jag deppar ned mig och känner för att spy på allting. Men å andra sidan är det bra när jag som nu, faktiskt mår bra ändå. Fastän han inte... är sån. Eh, ni fattar? Jag blir som ett fnittrigt litet barn som dyrkar en idol på väggen. Alltså, en poster på väggen. Ja, ni fattar väl det också antar jag...? 
  Hur som helst. Jag måste få bort dem här känslorna för det är verkligen inte bra de stunderna jag blir sådär nere och stoppar i mig Sobril. Jag vet ju att det knappast är världens undergång. Men ändå har jag ett sånt där sug. Ni vet. Jag tänker sådär... att om. Om han hade känt annorlunda för mig så hade ju det varit underbart. Riktigt fint faktiskt. 
  Men jag borde ju inte, får inte, tillåta mig själv att tänka så, för då blir det ju bara ännu jobbigare när jag vaknar upp till verkligheten och vet att det aldrig kommer bli så.

Så från och med idag är jag kär i Miyavi. We're getting married next week.

Völvans dotter


av Saga Borg
Förlag: Richters
ISBN: 917711292




Siri och hennes fränder rövas bort från Folkets by och tvingas istället bygga upp helt nya liv, i en annan stam, Bäckakorsets by. Hon är dotter till en Völva - en medicinkvinna och gudarnas språkrör - och måste hålla det hemligt för att inte riskera sitt liv. Bäckakorset har redan en Völva och två Völvor i samma by är helt enkelt inte tänkbart.

  Siri blir Bäckakorsets hövding, Vidars, andra fru. Hans första fru är Grina; en egocentrisk och ondsint kvinna med stort habegär och tillika den som är byns Völva. Siri inser efter ett tag att Grina inte är någon äkta Völva och drabbas av ångest då hon inte vet vad hon skall ta sig till. Om hon skall berätta för byns invånare eller om hon skall hålla det för sig själv. Livet som nykomling är inte lätt.

  Samtidigt får hon kontakt med en vacker mörk man som kallar sig Ional och håller sig gömd i skogarna. Hon känner en stark dragningskraft till honom och samtidigt som hon älskar sin man Vidar kan hon inte låta bli att fantisera om, och längta efter, Ional.

  Undantryckt i Siris inre ligger vetskapen om att Bäckakorsets by ligger inför en stor fara. En fara som hon själv ligger bakom.


Völvans dotter är den första delen i en serie om Jarastavens vandring. Det är en historisk roman som utspelar sig under svensk folkvandringstid. Boken påminner mycket om Johanne Hildebrandts trilogi om Valhalla, men är ändå på sitt sätt unik.


Historien är fängslande och intensiv. Spänningen ligger tät från första sidan till sista. Det må låta som en kliché, men det är fortfarande en sanning. Saga Borg har lyckats skapa en fantastisk historia som ständigt bjuder på nya spänningar och vändningar. Språket är välskrivet och genomarbetat och ger historien en levande smak av historia. Jag kan inte nog poängtera hur mycket jag gillar denna bok som faktiskt får en femma av mig i betyg. Det kommer bli ett nöje att läsa uppföljarna!


Min stora kärlek

Hämtade ut mitt paket med bokreaböckerna idag. Underbart! Jag har så jävla mycket bra böcker att läsa just nu. Böckerna i paketet är dessa:

Belle de jour: en eskortflickas öden och äventyr (jag tycks alltid falla för hor-litteratur)
Snakes and earrings av Hitomi Kanehara (oh, underbara japaner)
Penelopiaden av Margaret Atwood (omslaget är så vackert!)
Underground av Haruki Murakami


Uh

Jag är så jävla bäst. Jag har tränat. 30 minuter. Med ångestsobril i kroppen.

Ångestdag

Det har varit en ångestdag idag. Har sobrilat mig och skall nu ta ut hundarna en sista gång så jag sedan kan få lägga mig i den förbannade sängen och skära, skära, skära. Planen gör mig alldeles lycklig. Ah...!

Tatuering

Jag är så jävla sugen på att tatuera mig. Marilyn Manson i ett hjärta på bröstet. Typ hur mycket du än försöker kommer du aldrig bli lika perfekt som han ;)

Idag

Humör: Pillemarisk
Planer: Längtar efter Gossip girl ikväll ;)
Hjälte/hjältinna: Manson ;)

Frida = biggets bitch in the world

sms från mig till Frida:
jag har liksom fått mens!

sms från Frida till mig:
Eh jaha. Men visste du inte att vi tjejer får det? :D

Världens snällaste

Jag blir alldeles gråtig av att läsa det Leticia skrev om mig i sin blogg:

-Mana är min bästa väninna och hon ställer upp för mig. Jag litar på henne trots att jag har en viss aversion mot tjejkompisar (för att de flesta jag haft har svikt mig). Men Mana är som min lillasyster och jag tackar Gud för att hon finns och för att hon bryr sig om mig.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ÄNTLIGEN!!

JAG HAR FÅTT MENS!!! FATTAR NI? JAG ÄR INTE GRAVID!!! :D *mana är lyckligast i världen typ*

Gonatt sötnosar

"I'm as fake as e wedding cake"
Marilyn Manson

Jag har suttit och läst ett tag medan jag messat med Ollonet. Han kan läsa mig så jävla bra. Jag är inte van vid det. Det är läskigt. Ger honom ett övertag som jag helst skulle se att jag själv hade. Är detta positivt eller negativt? 
  Nu skall jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och läsa tills det är dags att sova.

Idag

Humör: Nere. Pessimistisk. Huvudvärk.
Planer: Öh... sova snart?
Hjälte/hjältinna: Eh, fuck off.

Nästa veckas horoskop

Har precis gett hundarna mat och sagt hejdå till Frida. Hon kom hit och käkade Sobril och såg på en mödarfilm med mig. Typ världens snyggaste asiat var med i filmen så nu är Mana kär ;P Aaron Yoo ♥ Men jag har inte tid att sitta här och drömma om honom. Skall ta mig ut på en blåsig promenad med hundarna och när jag kommer in igen skall jag slå mig ned med korten och spå fram nästa veckas "horoskop."

Fast, glo lite på denna bild bara ♥

Två val

Jag har två val. Antängen väljer jag den ena vägen, eller så väljer jag den andra. (Öh, såklart?!) Jag använde korten igår då min frustration vuxit sig alldeles för stark. Om jag väljer den ena vägen, väg 1, kommer det leda till harmoni, en helhet. Jag kommer få avlastning med hundarna och ekonomin kommer växa sig starkare. Det var faktiskt bara positiva saker som visade sig.
  Om jag istället skulle välja väg 2 så kommer livet i princip fortsätta precis som det är just nu. Alltså är ingen av vägarna särskilt negativ och igår tyckte jag det var självklart att jag skulle välja väg 1. Jag har så mycket att vinna på det. Men nu är frustrationen så stor igen och jag känner för att bara skita i allt. Skall nog ta och lägga en annan stjärna lite senare. Kanske kan den ge mig mer klarhet i det jag står inför.

Dagens hjälte

"I never said to be like me, I say be yourself and make a difference."
Marilyn Manson

Jag älskar när människor är sig själva fullt ut, trots motgångar. Jag tror att alla som följer sin egen väg då och då stöter på små eller stora motgångar. Jag kan ta mig själv som exempel. När jag stod upp för min åsikt att jag gillar killar i smink och klänningar, trots att tjejerna i min klass stönade fram hur störd och dum i huvudet jag var som tyckte så. Jag fortsatte hålla fast vid min åsikt. Fortsatte sätta upp bilder på Manson i mitt skåp trots alla elaka kommentarer och de gånger någon rev sönder bilderna.

Manson går också att ta som exempel. Det finns väl knappt någon människa som inte har någon åsikt om honom. Vad han än gör så väcker han uppmärksamhet. Många kan tycka att han går för långt när han river sönder biblar på scen. Andra kan tycka att han går för långt när han säger en eller annan sak. I texterna finns mycket ord och meningar att haka upp sig på om man så vill. Hans konstverk är väl också mer eller mindre upprörande för olika människor.
  Men det gäller att tänka efter innan man skriker ut vilken idiot Manson är. Varför river han sönder biblarna? Varför säger han som han säger och gör som han gör? För jag kan lova er alla att Manson är så långt ifrån en idiot som man kan komma. Han är klok, intelligent och han är en underbar förebild.

För att ta ett litet mindre exempel kan jag ju välja huvudpersonen i Dirty dancing 2 som jag precis såg klart på. I början vägrar hon ligga vid poolen och sola och snacka skit om servitörerna med de andra rikemansbarnen och inriktar sig istället på sinastuder. Trots all skit hon får från de andra tjejerna och även från sin lillasyster. Och senare i filmen kämpar hon med dansen fastän hon vet att föräldrarna verkligen skulle ogilla det ifall de visste vad hon sysslade med. Det kan ses som en ganska liten grej, men tänk efter. Egentligen är det tjejen gör väldigt stort. Att gå emot alla i sin omgivning. Det hon gör är väldigt harmlöst och alla som stör sig på det borde verkligen börja tänka om.

Jag har ofta svårt att vara mig själv. Dels på grund av min personlighetsstörning men också för att jag är livrädd för att inte bli accepterad. Som denna Jack off Jill-text:

"I'm not afraid of speaking my mind.
I'm just afraid of beeing ignored."

Jag älskar att provocera människor som beter sig idiotiskt men samtidigt gör det mig skräckslagen. Skräckslagen för att bli ensam. Den där värsta paniska skräcken för att vara ensam har börjat lägga sig. Frieda mår dåligt idag och jag skulle gissa på att hon inte kommer hit ikväll. Hade det varit för några veckor sedan hade jag troligtvis fått ett anfall och varit skräckslagen. Nu är jag lugn och kan faktiskt se det fina i ett ensam glo på Melodifestivalen

Jag måste börja läsa mer såna böcker som jag själv vill skriva. Komma igång med skrivandet. Jag har många viktiga berättelser att berätta för omvärlden. För precis som Manson uppmanar strävar jag efter att vara mig själv och göra skillnad.

Kökshelvete

Mitt kök ser ut som ett fanskap. Friedas fel :P Eller inte. Vi skulle göra kladdkaka igår men Frieda var för upptagen med att serva mig och Ollonet med drickbara saker att hon satte ungshelvetet på 275 grader. Vilket varken jag eller Ollonet visste om. Så, ja... kladdkakan gick åt helvete helt enkelt. Och nu är det saker tamejfan överallt där inne och vardagsrummet är inte så fint det heller. Skall ta mig av det lite senare men just nu vill jag bara vakna till liv.

Kibas födelsedag idag. Han har fått en lång maskliknande grej att leka med. Har köpt nåt skumt godis till honom och hårbollen också som de skall få senare idag, när Frieda är här.

Jag är lite farlig och grinig idag. Men det går nog bra så länge ni inte går mig på nerverna, okej?

Idag

Humör: Fnittrig.
Planer: Handla presenter och hundgodis till Kiba (och Kami). Kiba blir ett år imorgon! Ikväll blir det film och mys med Frieda och Ollonet.
Hjälte/hjältinna: Ehmn... ingen idag?

Se på från sidan

Jag fattar inte vad det är Syd håller på med. Jag får se på från sidan hur han förstör för sig själv mer och mer och det finns ingenting jag kan göra. Jag bryr mig fortfarande om honom. Det kommer jag troligtvis alltid göra, så därför gör det ont i mig när jag får höra ännu en idiotisk grej som han gjort. Det är som att han medvetet driver sitt liv så långt ut i skiten som han kan. Jag är allvarligt orolig för honom och vad han kan tänkas göra mot sig själv härnäst. Men hur sjutton skall jag kunna hjälpa någon som så uppenbart inte vill ha min hjälp?

Svart dam


av Maria Fagerberg
Förlag: Forum
ISBN: 9137121537




Nina är mitt i livet när hon plötsligt blir sjuk i en dödlig sjukdom. Hon är 29 år, gift och har en dotter på sex år. Hennes friska liv var fyllt med aktivitet och sociala engagemang och hon var mitt i en avhandling om rap- och Third Wave Feminism-texter när sjukdomen drabbar henne.

  Den nya tillvaron spenderas i ett rum på sjukhuset med tre andra patienter. I början hör släkt och vänner av sig väldigt ofta, men allt medan månaderna går blir det mer och mer tyst från dem. Inte ens maken Jakob verkar vara lika sugen på att träffa henne längre och dottern Amelia vill allra helst leka med sina kompisar och skjuta ihjäl mammans sjukdom.


En bok om ett så tungt ämne borde även vara tungt att läsa. Det borde göra ont i mig vid läsningen av varenda sida, varenda rad, vartenda ord i denna bok. Men jag känner ingenting. Jag tycker att huvudpersonen är odräglig och nedlåtande och jag lyckas inte uppbåda minsta uns av sympati för henne.


Textmässigt tycker jag inte heller att boken är särskilt bra. Det är en fattig text som i mina ögon nästan känns amatörsliknande. Meningarna är korta och det finns så mycket bakom orden som inte sägs rent ut, som vilken sjukdom Nina lider av. Sånt gör mig galen. Jag vill ju veta nu!

Betyget blir en svag tvåa.


Tankar om att skära sig

Leticia proppar sig full med Sobril för att inte skära sig, men ångesten och eländet är kvar ändå. Hon vet att hon skulle må bättre ifall hon skar sig men hon kämpar på för fullt för att hålla sig ifrån det.
  Jag förstår henne så väl. Hur kul är det att gå i kortärmare tröjor och visa upp ärr och skärsår på armarna? Se folks dömande blickar och inbillade (?) kommentarer bakom ryggen. Jag beudrar hennes stryka att hålla sig ifrån skärandet. Jag skulle då inte klara det. Jag tar hellre rakblad än Sobril för att skallen blir så förstörd så jag knappt kan varken tänka eller existera.
  I flera dagar har hon gått omkring och mått skit, inte varit sig själv, för att hålla sig borta från självskadebeteendet. Men är det verkligen värt det?

Åh, min vän ♥ Du är så förbannat stark! Jag längtar tills augusti då du gifter dig med din karl och jag skall gråta ögonen ur mig! Glöm aldrig bort hur värdefull du är! ♥

Idag

Humör: Någon form av ångest.
Planer: Inga som helst! Bara sitta hemma och läsa (och kuta ut med hundarna då och då såklart).
Dagens hjälte/hjältinn: Ollonet som får mig att skratta trots att jag mår såhär skumt.

Mitsubachi

Mamma har varit här ikväll. Glott på det okända och Top Model med mig. Jag spyr på alla dessa jävla idioter som bara sitter och snackar skit om varandra. Tjejer är så jävla bra på sånt och det gör mig rasande. Och rädd. Och vi får hoppas att ingen sån idiot kommer i min väg.

Och btw kommer jag bli asläcker i rynkar. Ollonet håller ju faktiskt med mig :P

Städning och rening

Har precis städat lägenheten och när jag kommer tillbaka efter hundpromenad skall jag ta och rena lägenheten från negativa energier. Jag är så aktiv! ;)

Tyska

Sitter och pluggar tyska med det där programmet jag laddade ned igår. Orden kommen jag ihåg sååå bra men jag kommer fan aldrig lära mig die, der och das-skiten! Jag kunde inte när jag gick i nian och jag kan det fan inte nu!

der (?) Schmetterling ♥

Kaotisk väckning

Vaknade av att det ringde på dörren för sisådär 45 minuter sedan. Hundarna blev galna men jag lyckades hålla fast Kiba innan jag öppnade dörren. Där utanför stod en postnisse med två stora paket till mig och Kami attackerade hans ben. Jag - i pjamasbyxor, Rebeccas blåa stora sovtröja, hår åt alla håll - tog snabbt emot paketen och fick jaga Kami för att få in honom igen. Snacka om att skämmas! Killen bara stod och skrattade men jag tror att han var lite besvärad.

Tog snabbt på mig ytterkläder och fixade till håret och gick sedan ut på promenad med hundarna. Det var inte meningen att jag skulle sova såhär länge. Där ute håller Öbonissarna på och kapar buskar - jag hatar er - så jag var tvungen att ta en annan väg. När Kiba som bäst sitter och skiter drar han plötsligt iväg i panik, med mig hängandes efter i kopplet så jag nära nog hamnade i hans bajshög. Det visade sig att en jävla idiotkille hade släppt ut sin stora krulliga hund lös så den var på väg mot Kiba och Kami. Den här killen kom ut ur trapphuset och hade hunden lös. Seriöst? Då skall för fan hunden gå fot också!

I lekparken satt en flicka och sjöng och pratade för sig själv. Tror ni att hon har en andlig lekkamrat?

Jag tänker på dig <3

Chinya får smäll på smäll på smäll. Och han tycker inte att han har rätt att må dåligt. Chinya har alltid varit duktig på att trycka ned sig själv och inte se sitt eget värde. På kortare tid än en månad har han gått tre hårda smällar. TRE! Det är inte humant och jag blir skräckslagen när han säger att han inte orkar mer för jag förstår så väl hur han känner. När paniken väller upp och ångesten är så stark att det inte längre går att få fram några som helst "friska" tankar. Jag känner mig så maktlös här borta i Sverige. Han är i Thailand liksom. Vad sjutton finns det som jag kan göra? Ååh, jag vet inte, men jag tänker inte sluta försöka. Och senare idag skall jag ta mig hjälp av korten. Jag vet att han kommer uppskatta det.

Chinya, jag finns alltid här för dig ♥

Mina älsklingar

image275

image276

image277

image278

Räkningar

Fick min sjukpension idag och har precis betalat lite räkningar. Känner mig vuxen :P Skall åka och handla med pappa lite senare idag och om jag har tur får jag med mig Frieda hem sedan. Vi skall börja plugga spanska tillsammans =)

Idag

Humör: Ångestfylld destruktivitet.
Planer: Överleva? Och ikväll åka och handla med pappa så jag kan göra min bajskakeformel ikväll.
Hjälte/hjältinna: Marilyn Manson.

Lugn

Lugn nu. Med hjälp av världens bästa vän Leticia och rakblad. Blod är lugnande. Leticia är lugnande. Och snart gifter hon sig!!!!!

Bitch

Mira skriver massa skit. Dumma jävla fanskaps saker och jag skriker snart. Rakblad. NU!

Badkarsläsning

Lade mig i badet och läste Fagerbergs Svart dam. Vet inte riktigt vad jag tycker. Jag borde ha blivit berör mer. Att läsa om en 29-årig tvåbarnsmor som plötsligt får veta att hon har en dödlig sjukdom borde vara tungt. Boken handlar om mammans månader på sjukhuset innan hon dör.
  Men jag känner ingenting! Det ryckte till i magen av ångest på sidan 44 när det visade sig att kvinnans make varit otrogen med en subba från jobbet. Smäll i pannan typ. Det var Syd. Det var Malin. Men annars. Ingenting. Ganska tråkig bok faktiskt som inte kommer få något bättre betyg än en tvåa.
  Nu sitter jag i min fula röda flanellpjamas, utsmetat smink. Fryser. Har börjat vakna om nätterna av att jag fryser. Skall ta och skriva ett brev nu. Både mina fungrar och min hjärna törstar efter brevskrivande.

Rasande

Jag är så jävla förbannad. Var ute med hundarna och en ful jävla blondin kom strosandes med sitt vita lurvmonster och mina hundar började skälla. Som attan. Båda två. Och den där jävla bitchen glor. Så inihelvete. Hon fortsätter gå med vrider huvudet och glor och glor och glor. Det finns så många idiotiska hundägare som på ett eller annat sätt ser ned på andra hundägare. Som denna jävla blängfitta. jag blir rasande när folk glor. Jag har fått stå ut med det i så många år. Förr fick jag höra att jag minsann fick skylla mig själv eftersom jag såg ut som jag gjorde. Kula i pannan! PANG! Människor är idioter. Jag måste varva ned. Lägga mig i ett jävla bad och läsa. Ilskan bara slår till och det var sååå nära att jag började gapa på henne. Fick anstränga mig för att inte göra det. Den här ilskan är allt annat än bra för mig. Känner mig som Nancy Spungen när hon blev galen när någon stirrade på henne. Precis som henne klarar jag inte va sånt. Glo på er själva istället, jävla missfoster.

Litterär lycka

Jag var på biblioteket med min far tidigare idag och fick med mig dessa böcker hem:

   ♣ Svart dam - Maria Fagerberg
   ♣ Evas bok - Marianne Fredriksson
   ♣ Djävulsformeln - Carina Rydberg
   ♣ Marya - ett liv - Joyce Carol Oates
   ♣ Anna Karenina - Leo Tolstoj
   ♣ Vit oleander - Janet Fitch    


borderline babe

När jag pratade med min andra halva Mira i fredags slogs jag återigen av hur pigg och frisk hon låter. När jag frågade henne hur hon mådde och hon svarade att hon i veckan skurit sig för första gången på fem månader lät hon fortfarande lika pigg och frisk. Lika förtroendeingivande.
  Borderline bitchar är nog bäst i världen på att fejka. Jag vet ju själv hur duktig jag kan vara på att gå omkring och flina som ett fån och vara trevlig och social medan jag planerar hur jag skall skära sönder mig själv när jag väl blir lämnad ensam.

När jag gick i terapi för några år sedan (hundrafemte terapeuten typ) satt jag och pratade om Mira tamejfan hela tiden. Det var Mira hit och Mira dit och bla bla bla. Jag som bara några år tidigare försökt göra mig av med henne. Hon tyckte om mig alldeles för mycket och det skrämde skiten ur mig.
  Numera finner jag en tröst i att vi alltid har varandra. Vad som än händer så kommer hon finnas kvar. Vi kommer aldrig bli helt ensamma även om vi plötsligt slutar prata med varandra igen. Vi har ju försökt göra oss av med varandra. Båda två, flertalet gånger, men vi dras alltid tillbaka och så kommer det alltid vara. Om resten av världen ger upp om oss har vi fortfarande varann. Vi skulle vara destruktiva tillsammans och vänskapen skulle vara... instabil, men vi skulle ändå inte behöva vara ensamma.

Jag älskar den där jävla baben ♥

Veckohoroskop

Jag har precis använt korten för att färdigställa ett veckohoroskop. Tror jag kommer göra detta till något av en liten sed, varje söndagskväll. Det kan vara mysigt.

Gåtan


av Marianne Fredriksson
ISBN: 9146157263
Förlag: Wahlström & Widstrand




 

Lillemor får en chock när den avkopplande skogspromenaden plötsligt förbyts i skräck. Under en gran ligger en död flicka och flickan är en kopia av Lillemor själv som ung. Den närmsta tiden är Lillemor livrädd för att bli galen och ett tag inom bokens pärmar tror hon sig vara schizofren.


Gåtan är en historia om svart magi och onda häxor, kärlek starkare än någonting annat, ångest, olika kulturer och allt däremellan. Gåtan som löper som en röd tråd boken igenom får inte sitt fullständiga svar förrän på sista sidan, på en av de sista raderna. Genialt.

  Historien är mäktig och bra uppbyggd med ett lite halvtråkigt avsnitt mot dess mitt som hindrar mig från att ge boken en femma i betyg. Helt klart fascinerande och underhållande läsning.


En liten beställning

Jag kunde inte hålla mig. Bokrean är ett av årets höjdpunkter för mig så idag har jag förhandsbeställt dessa fyra böcker från adlibris:

   

True happiness ♥

Idag

Humör: En undertryckt ångest som hotar att kliva fram på scenen om jag inte är uppmärksam.
Planer: Läsa ut Gåtan och börja med den romantiska Roberts-boken. Bara massa läsning och brevskrivandet för att hålla ångesten borta. Kanske fixa med mitt skrivbord så jag kan sitta där och skriva på datorn.
Hjälte/hjältinna: Frieda ♥

Renhet

Jag skulle behöva ta ett bad. Tvätta håret och sånt där tråkigt tjaffs. Läsa, läsa, läsa. Frieda hade med sig en supertjock Nora Robertsbok till mig igår. Jag känner att jag behöver lite romantik. Oh yeah!


Babes

Det var sådär supermys med Frieda igår. Shit vad vi garvade när vi såg Melodifestivalen. Speciellt av Björn Gustavsson som är min nya kändiskärlek.
  Senare på kvällen ringde vi upp Mira och snackade massa. Mira och Frieda kom väldigt bra överens och jag insåg att Frieda måste byta namn, hon med, så hon passar in i Mira-Mana-grejen.

När jag senare låg i sängen och sov ringde ett visst Ollon och väckte mig. Jag babblade på som attan med all denna fördömda öl i kroppen och jag antar att jag blev ganska flirtig också, som alltid när jag dricker. Han läste uppmassa nyheter för mig. Underbart :P


Fantastisk bok

Igår kväll när jag väntade på att O skulle komma lade jag mig i sängen och började läsa Marianne Fredrikssons bok Gåtan som jag lånat hem från bibblan. Varje gång jag öppnar en oläst bok av Fredriksson slås jag av vilken fantastisk författare hon faktiskt var. Jag tycks hela tiden glömma bort det och det är ju ganska idiotiskt. Hur som helst, har inte tid att sitta här längre :P Dags att fortsätta läsa.

Skam


av Karin Alvtegen
ISBN: 9127109410
Förlag: Natur och Kultur



Monika och Maj-Britt känner inte varandra. Medan Monika försörjer sig som chefsläkare har Maj-Britt spenderat de senaste trettio åren instängd i sin lägenhet. Hon är gravt överviktig och vägrar att lämna lägenhetens trygga värld och all sin ångest begraver hon med mat och godis.

  Monikas ångest begravs i en ytlig framgång som hon kämpat hårt för att åstadkomma och hon låter ingen människa komma henne riktigt nära inpå.


Dessa två kvinnor som verkar så olika vid en första anblick är egentligen ganska lika; de gör båda allt de kan för att rymma ifrån den ångest som deras smärtsamma förflutna innebär och de står båda nästan helt ensamma i livet. De har en stenhård kontroll över livet, en kontroll som dock alldeles för snabbt slås i spillror och hotar att förgöra dem.


Skam är en spännande roman om ångest, skam och religiös fanatism. Alvtegen bjuder med läsaren på en resa djupt in i själen på två olyckliga människor som kämpar för glatta livet med att överleva vardagen. Språket är helt underbart och historien fascinerande och genomtänkt. Att vara oberörd efter att sista sidan är utläst kan jag faktiskt inte tänka mig är möjligt. Båda dessa kvinnoöden berör och historien har en hel rad nyttigheter att lära oss alla. Betyget är en mycket stark fyra.


Fler recensioner av författaren finns på Lettura.

Svara, tack!

Går det att vara finare tillsammans än såhär?


Why dont you love me anyway?

If I cut off your arms and cut off
your legs
Would you still love me
anyway?
If you're bound and
you're gagged, draped and
displayed Would you still love me
anyway?


Jag älskar Misfits. Fattar ni väl! Och jag älskar Glen Danzig och hans jävla heta armar. Trent Reznor har också finfina armar.

Cutting with the knife
blood is spilling everywhere
She will be my wife
Secondary spine,
incisions must be accrute
I know just what to do

Fast taniga-gamla-Manson-är-så-het-armar kan också vara fint. Och älskvärt. Idag älskar jag allt. Fattar ni väl!

My hands are
trembing I can't spare to slip up
with this knife
Her beauty so illogical
The beast come gliding in
Hideous chameleon stripped down
to her skin


Jag drömde typ att jag skaffade flickvän inatt. Och världen bombades sönder. Och jag sprang omkring i bikini och badade i en sjö med en het svarthårig kille.

Dance to the burning
flame Pleasure exhumes the pain
The night bursts into flames
Dance Helena Dance


När jag vaknade attackerade hundarna mig med pussar. Kärlek. Vem behöver en pojkvän eller flickvän med såna hundar liksom? Fast jag önskar att de hade lite bättre andedräkter :P

If I cut off your
arms and I cut off your legs would
you still love me anyway?
There's a spot on the floor where your
limbs used to be and I close the
door on my Fantasies


Dessutom älskar jag Misfits!

Why don't
you love me anyway? Helena!

Underbart :P

mana säger:

JAG är bäst!!

aliquis säger:

hah

aliquis säger:

vet jag inget om

aliquis säger:

MEN UPPENBARLIGEN INTE EFTERSOM KINESEN ELLER VAFAN HAN VAR LÄMNADE DIG!

aliquis säger:

;/

aliquis säger:

*smock*

Om det inte vore för att aliquis (alkis?) är veganjävel skulle han fan få stryk för det där :P


Men jävla fanskap då

Jag mår fortfarande sådär ångesthelvetiskt. Dricker massa vatten. Är övertrött men får inte sova för då kommer jag vakan upp sådär apful och det fattar ni väl ändå att jag fan inte kan vara ikväll! Jävla bajskakeri. Hundarna ligger och sover i soffan. Kanske borde lägga mig med dem och gosa. Sitter jag mer här kommer jag väl snart nappa åt mig ett jävla rakblad och börja äckla mig. UUHH!! Gah...!!

Idag

Humör: Irritation. Ångest.
Planer:
Bara massa läsning. Ikväll kommer O.
Dagens hjälte/hjältinna: Jag själv.

Den omänskliga rädslan

Jag måste sluta vara så rädd för allting. Ständigt denna rädsla för allt möjligt. Rädsla för att gå ut på en öppen plats och få ett panikanfall. Rädsla för att verkligen släppa in folk i mitt liv. Rädsla för det och det och det och det och det i all onändlighet. Vad blir det liksom?

Jag tror jag är inne i min tredje vecka utan att skära mig. När jag sa det till mamma som sa det till pappa kunde jag höra hur han jublade i luren. De blir så glada, så stolta! För en sånsak liksom och det är så otroligt skönt. När jag var sexton och livet verkligen började gå dåligt för mig var varken mamma eller pappa alls förstående. De var riktiga hemska om sanningen skall fram. Numera är de världens bästa föräldrar som verkligen försöker förstå mig så mycket som det är möjligt utan att vara jag.

Förut kom jag på att jag vill gå på bio. Det är ett friskhetstecken. Så länge Syd och jag var tillsammans var jag image268aldrig på bio och tanken att sitta instängd i en liten biosalong med massa läskiga människor brukade skrämma skiten ur mig. Nu lockar det mig. Det mysiga med att sitta där i mörkret och käka popcorn och njuta av en rulle.

Mitt liv har gått så väldigt mycket framåt sedan det tog slut mellan Syd och mig. Jag känner en glädje, en iver, inför framtiden. Idag slumrade jag i soffan till ljudet av lekande barn utomhus och det gjorde mig glad. Jag som brukade få sådan extrem ångest under våren och bara längta efter hösten och mörkret. Det går framåt och det skall fortsätta gå framåt. Jag skall fortsätta våga, fortsätta kämpa för ett drägligt liv och förhoppningen om att en vacker dag vara kapabel att ha ett jobb. Kanske även någon gång i framtiden vara frisk nog att skaffa barn.

Ja, jag vet inte riktigt, men mitt liv känns i alla fall väldigt ljust just nu och jag möter morgondagen med glädje. Imorgon kommer Belsebitch hit och käkar choklad och glor på kärleksfilmer och på fredag skall jag baka kladdkaka med O och gröpa runt i hans inre. Se efter vad som finns där.
Det blir fint. Och en fin kväll blir det nu också. Skall läsa klart det sista i Karin Alvtegens bok Skam. Hon är en mästarinna!


Nya versionen av gossip girl

Belsebub säger:
you know you love me. xoxo. belsebub.


Frieda-kväll

image256
Kolla så bra vin vi hade!

image257
Se så söt hon är när hon sitter vid mitt köksbord. Babe ♥

image258

Det tog sin tid men sedan gosade Kiba med Frieda (medan jag slavade i köket med kladdkaka och kycklig :P

Dumt nog gav vi oss ut för att köpa cigg. Det var meningen att vi bara skulle till macken här alldeles i närheten, men den var stängd så det slutade med att vi gick 6,4 jävla kilometrar! Snacka om att vara trött! När vi kom hem satte vi oss på balkongen och drack vin och bara pratade. I flera timmar. Det var kallt men mysigt.

image259

image260
Frieda är bäst på att ta kort ;P

image261

image262
Så söta tillsammans!

När vi blev trött lade vi oss i sängen med hundarna.

image263
Kamis lilla söta tunga =)

image264

image265
*SMACK*

image266

image267
Hångelhörnan ;P

Frieda-babe!

Frieda-baben är på väg hit. Så när hon skickar ett sms skall jag kuta iväg till Lidl och dra hit henne. Skall bli intressant att se om hon verkligen hittar hit :P Hon är bra på att vara klantig, precis som jag.


Grubbel

Humör: Grubblande. Smått destruktiv.
Planer: Ikväll kommer Frieda hit!! Då blir det vin och snack, snack, snack! =D
Dagens hjälte/hjältinna: Courtney Love


Fjortis-Mana är igång

»Han svarar inte. Han hatar mig.«
Hur vuxen är den där kommentaren på en skala? Det var jag som yttrade den, till Belsebitchen Rebecca.
»Varför skulle han hata dig?«
»För att jag är jag.«
Alltid lika bra förklarningar från mig.

Jag trodde att jag passerat det här stadiet för ett bra tag sedan. Men nej, helt plötsligt har jag börjat bete mig som 14 igen och fastän jag vet att jag tänker ologiskt, kan jag inte ta mig ifrån det.

»Jag lovar dig att han kommer svara.«
»Hur kan du göra det?«
»Han har ju ingen anledning att inte göra det.«

Och vem tror ni hade rätt? 14 åriga Mana (egentligen 22) eller 30 åriga belsebitch (egentligen bara 15). Hon såklart! Och ingenting kunde ta ned mitt fåniga flin från mitt ansikte :P

Jeje. Det är verkligen illa.

Leker vuxen

Nu har jag lekt vuxen och mejlat massa tidningar som strulat till det för mig. Så skönt att vara av med det! Skall ta ut hundarna i det härliga solskenet nu och när jag kommer tillbaka in igen skall jag öppna balkongdörren och sätta mig i soffan och läsa. Visst är det trots allt en fin dag idag? =)

Lovande dag

Inte ett moln på himmlen. Varken kiss eller bajs inomhus. Jag känner mig positiv och glad och detta bådar för en god vecka.

Pratar med Chinya om allt som hänt honom på bara några timmar. Jag hoppas att han snart mår bättre och slutar slå ned på sig själv. ♥

Känslor

Jag vet inte riktigt vad jag vågar skriva här. Jag vet ju inte ens vad det verkligen är jag känner, men nånting är det i alla fall och jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Människor ser alltid till att försvinna, förr eller senare. Jag har tjatat om det förut och kommer säkerligen att tjata om det igen, även efter detta inlägg.
  Som sagt vet jag inte riktigt vad jag känner, men en glädje är det i alla fall. Och en rädsla för att den glädjen skall försvinna. Försvinna för att han försvinner.

Egentligen önskar jag att jag inte brydde mig alls. Vet inte om det här är bra eller dåligt för mig. Men jag vet att jag vill ge det en chans. Få tid att lära känna honom. Se vad som händer. Om ens något skulle hända. Det vet jag ju inte, det är det bara framtiden som vet och kan utvisa. Men jag vill inte sumpa allt redan innan det ens fått en chans att bli någonting.

Troligtvis fattar ni ingenting av det jag skriver. Skriver mest för min egen skull just nu. För att jag inte kunde sova pga tankarna som far omkring. Ja, jag är då sannerligen en känslomänniska. Skall sätta mig med korten en stund nu och se vad de har att säga mig.

Trygghet

image255Att besöka Margit Sandemos skapelse Isfolket ger mig alltid en känsla aa trygghet och glädje. Idag läste jag ut del tjugo i serien och den var riktigt, riktigt bra. Emellanåt är Margits språk alldeles underbart, medan det ibland blir riktigt jävla skamligt värdelöst. Ibland älskar jag det hon skriver, medan jag ibland kvävs av patetkänslor och bajskakeri (fan, vad jag är bra på att skriva! :P)

Piggare

Tog ett varmt bubbelbad och läste. Känner mig en hel del piggare nu även om jag fortfarande är ett slött fanskap. Lyssnar på Gackt och myser. Kami ligger i soffan och glor på mig. Någon gång skulle jag vilja testa att rita av hundarna. Satt och ritade igår. Första gången på flera år som jag kände mig avslappnad medan jag ritade. Kanske jag är på god väg att släppa alla dessa krav på mig själv som jag annars brukar plågas av. Kravet att läsa massa böcker hela tiden har i alla fall tappat sitt värsta grepp om mig och det är såå fantastiskt. Det går framåt.

Kallt!

Har varit ute i Hästhagen med mamma, pappa och hundarna. Vi grillade korv och lekte med pälsbollarna. Fan vad jag fryser nu! Kan knappt skriva. Morr. Morr.

Baby, why are you a teenage whore?

When I was a teenage whore
My mother asked me she said, "Baby, what for?
I give you plenty, why do you want more?
Baby why are you a teenage whore?"

I said I feel so, alone and I,
I wish I could die
I've seen the things you put me through and I
I wish I could die

Jag älskar Hole. Jag älskar Courtney Love.

Ohh <3

Paniska meddelanden från Chinya. Jag blir skräckslagen och kan inte få tag på honom.

Så blödig

Jag klarar inte av att se klart på Titanic. Vill inte se när han dör ifrån henne och allt skiter sig. Jag är för blödig. Skulle bara ligga i sängen och tjuta och förbanna kärleken. Lika bra att jag skippar det. Skall istället ta på mig pyamas och lägga mig i sängen och läsa. Inbilla mig att all kärlek är odödlig. Yeah, right. Gonatt!

Min kväll

Det blir en fin kväll ikväll. Schlager och sedan Titanic. Har poppat popcorn och skall skriva brev medan jag ser på Schlagern. Det doftar vår och eld i luften och jag mår riktigt, riktigt bra.

Altarbroblemet äntligen löst

image248

Problemet med altaret har nu äntligen löst sig.

Skins

Det blev ingen bajskakekväll trots allt. O kom hit och stannade efter vägen och hyrde en film - This is England - med massa underbara skins. Kiba föredrog att gosa med O framför mig så jag är lite småsur på honom ;P Men det var fint att se på film och jag gillade den faktiskt.

Nåja. Nu skall jag ta på mig pyjamas, göra en grogg och lägga mig i sängen och läsa. Godnatt värld!


Farlig?

image245

Helgångest?

image244

Fredag- och lördagskvällar har varit väldigt svåra för mig sedan jag blev singel. Jag vet inte varför jag anser dessa kvällar jobbigare att ta mig igenom än de resterande fem varje vecka, men så är det hur som helst. När Rebecca har varit här har det gått bra, för då har jag inte känt mig så ensam.
  Ikväll är jag själv med hundarna. Min plan är att bara sitta i soffan och läsa och gosa med hundarna och helt enkelt må bra. Jag är sugen på att läsa Mansons självbiografi på svenska och även min gamla favorit Junk av Melvin Burgess lockar. Toppenlitteratur båda två så vilken jag än väljer borde jag kunna få en fin kväll som håller ångesten och kvävningskänslorna borta.

I'm a part of you

Har varit ute med hundarna och sitter nu och klunkar kaffe och lyssnar på Hole. Kami ligger på rygg i soffan med en tass över nosen och stirrar upp i taket. Kiba glor lite förstrött. Oh, nu kom posten! Ett brev och ett nyss nummer av hennes. Glädje. Sayônara, bitches ♥

Skrivande

Den senaste timmen har jag suttit och skrivit på en novell. Kanske är jag på gång igen? Hoppas, hoppas!

I want to, I need to be, under your skin

Sitter och lyssnar på Hole. Har öppnat fönstren för jag svettas som ett apollon. Har dammsugit och skurat golvet. Det blir verkligen skitigt på en gång med två hundar som springer omkring. Har bäddat rent sängen också för Kami var skum igår och kissade i den. Jag fattar ingenting. Varför just i sängen? Jaja. Skitsamma. Skall koppla av med läsning och te nu.

Nothing can keep us together


av Cecily von Ziegesar
ISBN: 0316735094
Förlag: Little, Brown




Efter att Blair funnit sin bästa vän Serena hånglandes med Nate i badrummet tror hon att allt skall gå åt helvete. Hon känner sig sviken och förbannad och flyttar in på hotell. Där möter hon Lord Marcus. En het engelsman och Blair är övertygad om att hon funnit mannen i sitt liv.

  Lilla Jenny börjar bli mer och mer oregerlig och den osäkra tjejen hon förut var, verkar nu för alltid vara borta.

  Det är äntligen dags att ta studenten och under studentfesten händer allt på samma gång. Bokens titel stämmer så väl in på bokens innehåll; nothing can keep us together.


Jag sörjer redan att serien snart är slut. Gossip girl-serien är som en spåopera i bokform och jag älskar att läsa denna lättlästa smörja för att komma bort från verkligheten en stund. Karaktärerna är levande och intressanta, de fascinerar mig precis som deras livsöden gör. Även denna bok förtjänar en fyra i betyg.  


HET

image241

Chinya-babe igen ;P

Kaffe!

Klunkar i mig kaffe och lyssnar på MCR som vanligt. Jag är såååå kändiskär i Gerard. Fattar ni hur het han verkligen är? Tror ni jag kan knycka honom på nåt sätt? GIMME!

Valentines day

Egentligen tror jag inte att jag bryr mig särskilt mycket om alla hjärstans bajsdag. Men det är ju alltid mysigt när man är tillsammans med någon att få skämma bort - och framför allt - själv bli bortskämd. I år blir första gången på typ 7-8 år som jag är singel under alla hjärtans dag så jag har bokat Belsebitch. Vi skall glo på nån skit och käka massa choklad.

She was the color of TV
her mouth curled under like a metal snake
although Holy Wood was sad
they'd remember this as Valentine's day

flies are waiting

In the Shadow of the Valley of Death
In the Shadow of the Valley of Death

slit our wrists and send us to heaven
the first flower after the flood

I saw that pregnant girl today
she didn't know that it was dead inside
even though it was alive
some of us are really born to die

flies are waiting

In the Shadow of the Valley of Death
In the Shadow of the Valley of Death

slit our wrists and send us to heaven
the first flower after the flood

In the Shadow of the Valley of Death
In the Shadow of the Valley of Death

- Marilyn Manson ~ Valentines day -

Chinya är igång igen

Snart är det nog dags för mig att göra en egen kategori till Chinya och alla dumma saker han säger ;P

[Kyu] säger:
nej vanligtvis

[Kyu] säger:
använder

[Kyu] säger:
jag lader string kallingar


Kallare än Kargil


av Carina Rydberg
ISBN: 9100567122
Förlag: Bonnier pocket



Läsaren får inte veta så mycket förhandsinformation om bokens huvudperson Ulrika. Efter en tid inspärrad på ett såkallat mentalsjukhus har hon begett sig utomlands för att - som hon själv säger - försvinna.

Under bokens gång befinner sig Ulrika i Indien där hon träffar på den ena personen efter den andra - alla lika ensamma som hon, oavsett de själva vet om det eller inte. Ännu en gemensam nämnare mellan karaktärerna är deras livsöden - alla lika fängslande på ett eller annat sätt.


Indien målas skickligt upp till en tydlig och levande bild för mig - och jag har aldrig ens varit där. Jag kan känna doften av skit och höra bullret från alla människor. Ständigt under läsningens gång följer mig en känsla av obehag, för vad vet jag dock inte riktigt.


Att Rydberg är en skicklig författare finns det ingen tvekan om. Kallare än Kargil hade mig i sitt grepp redan från början och även nu när boken är utläst kan jag inte riktigt släppa den. Jag vill veta mer! Och jag vill definitivt läsa mer av Rydberg. Bokens betyg är en stark fyra.


Störd japansk thailändare

[Kyu] säger:
ey yo jag bara assa shit mannen jag sket precis och det var fan as soft man

Han har nog aldrig varit klok nånstans ♥


Hecate och tarotkorten

De senaste dagarna har jag haft min intuitiva förmåga när jag använt tarotkorten, precis som Cassandra Eason råder i sin bok. Jag blir nästan förvånad över mig själv och hur tankarna verkligen sprutar ut. Redan nu, efter bara ett par dagar, är jag såå mycket bättre än jag var när jag hämtade ut boken. Jag jämför med hur jag var i söndags, när jag spådde O med sobril i kroppen och knappt fick ut ett dugg, fastän jag läste vad som stod om korten i Syds bok (Sobril och tarot funkar med andra ord inte alls bra ihop :P)

Slog med ned med korten medan vattnet till mitt kaffe höll på och kokade upp. Till och med i korten fick fram att Hecate är med mig just nu. Hon finns med mig nu under denna kreativa och nya period - denna nya början. Det känns tryggt och framför allt känner jag mig förbannat priviligerad.


Orolig

Jag vaknade strax före åtta av att Kiba spydde upp massa ris. Under sängen låg också en stor hög med diarée. Tog med mig hundarna ut och ännu mer bajs sprutade ut ur Kiba. Mamma skall ringa veterinären igen när hon haft morgonmöte tillsammans med de andra butikscheferna.

Jobbig kväll

Jag fick så jävla ont i huvudet någon gång när jag tittade på Gynnings program. Tog massa tabletter, gick ut med hundarna och lade mig sedan i sängen. Messade en del med O och insåg sedan att jag faktiskt var bra nog i huvudet att läsa. Så jag läste klart Carina Rydbergs fantastiska bok Kallare än Kargil och sitter nu här och skriver av mig. Huvudet gör mycket ondare när jag sitter upp så jag skall strax bege mig till sängen återigen och börja läsa i någon ny svensk bok.

Snart så!

Snart är det dags för andra avsnittet av Gossip girl ;) Haha, jag längtar. Enligt ett test på Facebook är jag Blair. Stämmer nog. Hon är ju en manipulativ bitch som tror att världen kretsar runt henne ;P

That attitude again

mana säger:

haha btw, firar du alla ♥s dag med mig? haha! perfekt att fråga nu när du är sååå glad på mig

[Belsebub] säger:

nej, det gör jag inte. då skall jag knulla upp martin

När blev hon så kaxig? :P


HAHA!

Belsebitchen är arg på mig ;P

Bebis

"Mana min Mana ringde mig i fredags. Det var bättre kick i det än allt annat i världen. Hon låter så.. liten och så söt. Mjiw. Måste fan hälsa på henne, och dricka vin. Börjar få slut på ord för hur mycket jag håller av henne. Vi är bäst."

Det där har min Mira skrivit i sin dagbok på helgon. Hon sa till mig i fredags också att jag lät liten och typ... hjälplös eller nåt sånt. Haha! Wtf? Det kanske är för att jag behöver henne? She's my other half. Hoppas hon kommer snart. Då skall Frieda få träffa henne och allt skall bara vara underbart. Nothing bad. Bla bla. ♥ Och ni ser, jag är minsann bättre än allt knark i världen! ;D

Jag är jag är jag är jag

image239Jag börjar acceptera mig själv mer och mer. Bli mer säker i mig själv. Trots all ångest med uppbrottet från Syd vet jag att det var nödvändigt. Jag behövde förändra mig själv, börja inse mitt eget värde och att livet faktiskt inte går under bara för att man är singel och inte längre bor tillsammans med någon. Det går att njuta av livet även fast jag inte har en famn att somna i om nätterna (dessutom brukar jag ju ha hundarna i min famn när det är dags för sömn).

Tarotboken av Cassandra Eason är alldeles fantastisk (precis som alla andra av hennes böcker som jag läst) och jag verkligen längtar efter att slå mig ned vid köksbordet och fortsätta öva. Öva upp min intuition och säkerthet i mig själv.

Vikten fortsätter att stadigt minska och mina hundar har varken kissat eller bajsat inne under natten. Det känns som att mitt liv äntligen går åt rätt håll och jag njuter av det till fullo. Att Hecate kallade på mig är ännu en sak som får mig att må bra. Tidigare brukade jag identifiera mig själv med Artemis men efter att ha läst om Hecate har jag funnit en Gudom som jag verkligen känner en stark identifikation med (till?)

Nu skall jag fixa lite på bloggen innan jag tar mig an korten. Ha en underbar dag och blessed be!

Ugly bitch

Bloggen är bajskake-ful just nu men jag orkar inte mer. Kanske senare.
Kanske imorgon.

Vettig läsning

image221

Nu äntligen har jag min nya tarotbok i handen. Så jag skall lägga mig i badet och vettig-läsa tills den där söta danska skitserien börjar klockan sju.

En sång till Rebecca

Attitude, you got some fucking attitude
I cant believe what you said to me
You got some attitude

Inside your feeble brain theres probably a whore
If you dont shut your mouth youre gonna feel the floor

Attitude, the one you got, oh baby
Attitude, the one you got, oh baby
Attitude, attitude

Inside your feeble brain theres probably a whore
If you dont shut your mouth youre gonna feel the floor

Attitude, you got some fucking attitude
(attitude) I cant believe what you said to me
You got some attitude

Attitude, you got some fucking attitude
(attitude) I cant believe what you said to me
You got some attitude

- Misfits -

P.S. HAHAHAHAHA!!

Bland träden

Det är så skönt ute. Älskar att vandra runt bland träden med hundarna och bara tänka. Träd har alltid haft en lugnande inverkan på mig.
Började tänka på Hecate och jag är alldeles övertygad om att hon vill erbjuda mig sin hjälp. Varför skulle hon annars kalla på mig så som hon gör? Jag tänker ta emot den hjälpen så gott jag kan och försöka ta mig tid och ork att meditera en stund varje dag för att se vad som "händer." Nästa gång jag åker till bibblan skall jag leta reda på någon bok om Gudinnor. Gudinnorna har alltid fängslat och fascinerat mig mer än Gudarna.

Kalla mig Askungen, tack!

Ligger på alla fyra och skurar golvet som en jävla Askungen. Kiba har skitit ned sovrummet inatt igen. Jag trodde medicinen han åt gjort honom bra igen. Om han fortfarande är dålig i magen på onsdag skall vi ringa veterinären igen. Min lilla älskling ♥

Nobody does it better


av Cecily von Ziegesar
ISBN: 0316735124
Förlag: Little, Brown




Blair och Nate har - äntligen - kommit till skott. Blair lät Nate ta hennes oskuld och nu tycks de båda aldrig vilja ägna sig åt någonting annat än sånt man gör i sängen. Tillsammans. Daniels karriär som rockstjärna inleddes med ett brak - positivt sett. Hans lillasyster Jenny tar tillfället i akt och hänger sig på sin brorsa som en igel för att få vara nära de andra killarna i bandet. Vanessa letar rumskompis och efter ett gäng mer eller mindre störda potentiella rumskamrater finner hon den perfekte - och minst anade rumskompisen av dem alla. När det gäller personerna i Gossip Girl kan man aldrig veta i förväg vad som kommer hända.

Det var länge sedan jag läste de tidigare böckerna i Gossip girl serien. Tyckte jag att de förra böckerna var lika bra? För i så fall förstår jag inte alls hur jag kunde ta en så lång paus från att läsa fortsättningen. Den här boken är helt klart värd en fyra i betyg och jag känner redan en liten rädsla inom mig för när serien kommer vara slut. Vad skall jag ta mig till då, när jag inte längre vet vad som händer med Blair, Serena, Daniel och de andra sötnosarna i serien? Jag vill ha mer, mer, mer!

Träningsvärk

Jag använde min powerplate igår för första gången sedan jag bodde i Askersund. Idag har jag en förbannad träningsvärk som jag dock faktiskt njuter av. Jag känner mig ju duktig :P Skall se till att använda min powerplate dagligen - sluta fåna mig liksom.


Trött

Jag har haft besök av O. Det var trevligt och mina hundar gillade honom massor. Försökte attackera honom med pussar bland annat :P Det är alltid positivt. Mer tänker jag dock inte skriva om det här. Mycket bättre med dagboken.

Känner mig glad och avslappnad. Skall strax gå ut med hundarna och när jag kommit tillbaka in igen skall jag ta på mig pyjamas, fixa te och någonting att äta och lägga mig i soffan och läsa Gossip girl. Jag tror jag har en kändisförälskelse i Blair Waldorf ;P

Aaaahh!

Jag är halvt döende av nervositet just nu.


Hecate

Natten och morgonen har namnet Hecate sagts i mitt huvud. Vad tror ni det innebär? Jag har iallafall mina små gissningar.

Give me all your pills

image210

image209

image211

image212

image214

image215

image216

image217

image218

image219

Snyggast

image207

image208

Oh, how beautiful you are

image205

Dags att konstatera fakta

image204

Mira och jag kommer aldrig komma ifrån varandra hur mycket vi än försöker (försöker?). Hon är mitt andra jag. Finns ingen som förstår mig så bra som hon. På gott och ont. Jag hoppas hon kommer hit snart så vi bara kan prata och dricka te och mysa och inte skära oss. Mira+Mana. Mirabelle+Manabelle.Coma black+Coma white. ♥

Mami

image203Jag pratar med min japanska brevvän Mami på msn nu =) Hon är så söt! Skall ta och börja på mitt brev till henne snart. Hon är en av dem jag lägger ned mycket tid på eftersom hon är en av favoriterna. Varför är japaner så mycket trevligare än andra människor? De tre japaner jag känner är såå mycket snällare och mer respektfulla än andra människor jag känner. Bara se på Chinya-babe tillexempel. Helt fantastisk vän.

GG-freak

Jag bara mumsar i mig massa Gossip girl. Är snart klar med sjunde boken i serien och jag kommer nog genast ge mig an åttan - nothing can keep us together. Jag fullkomligt älskar att läsa på engelska.

Idioter

Kom precis in från en promenad med hundarna. När jag skulle rycka upp dörren in till trapphuset står det en kvinna och tittar ut på mig och grimaserar genom glaset. Ehmn, wtf typ?
Hon öppnade dörren på glänt och stack ut huvudet.
"Eh, jag har hunden här så det går nog inte så bra" sa kvinnan med stress i blicken. "Får se vad jag skall göra" och så stängde hon dörren igen. På andra sidan stod en stor schäfer och glodde menlöst på mig medan kvinnan stökade runt med saker och ting. Jag fattade ingenting och var mest irriterad på att inte få komma in till min lägenhet. Min dörr är precis vid ingången till trapphuset och där stod hon och blockerade min väg.
Efter ett tag såg jag att hon stod och nickade en bit in och jag tog mina hundar och klev in.
"Vart skall du?" frågade kvinnan och lät minst sagt irriterad.
Jag bara blängde på henne, nickade med huvudet mot min dörr, sa: "jag bor här" och gick in. Är hon den nya grannen? Hoppas inte för jag kommer inte orka med att bli stoppad när jag skall in till mig flera gånger. De nya grannarna - som flyttade in i söndags - hade dumt nog ställt en rullator mot min ytterdörr när de höll på med sin flytt, så när jag öppnade den för att gå ut, small dörren med en rejäl kraft in i rullatorn. Sånt där irriterar mig.

Och jag fattar inte hela grejen. Varför var jag tvungen att stanna ute för att hon hade sin hund med sig? Är hon rädd för att hunden skall attackera mina småskitar? Isånafall är det ju faktiskt dags att skaffa hjälp. En hund som inte kan träffa andra hundar behöver helt klart hjälp, för allas skull.

Ja, jag är verkligen irriterad just nu. Gravida jävla fanskap skall inte säga åt mig vad jag skall göra eller inte göra, och det med en grinig ton. Morr.

Och ångesten håller i sig

Jag är så förvirrad. Vad fan skall jag göra? Jag trodde jag var förbi det här. Att jag inte längre kände nånting. Men helt från ingenstans igår kom känslorna (tillbaka?) och jag började tjuta som ett jävla fanskap. Hela natten har jag drömt om de där två och mått skit när jag vaknat. Varför? Seriöst, bara ge mig ett jävla förbannat svar! Är jag så känslomässigt störd att livet helt enkelt är för komplicerat för mig? Låt mig bara slippa alla dessa känslor. Jag var ju på väg vidare, framåt i livet.

RSS 2.0