Idag

Fredag

Du lämnar den gamla oron för det materiella och går in i en ny och tryggare fas.

Humör: Jag mår nog ganska bra, om än... konstigt.
Gör: Lyssnar på Hanoi rocks (orgasm) och pratar med Ketchupen och Alkis på msn. Svettas halvt ihjäl också.
Planer: Linda kommer hit senare för fredagsmys =D Hon räddar min fredag den bruden ♥ Då kan vi snacka om andar, Days och annan skit som ingen annan vill lyssna på, i timmar ;D
Kärlek: Sångaren i Hanoi Rocks. Snacka om het!
Låt: Don't you ever leave me - Hanoi rocks (videon finns under det här inlägget).


gud, shit, sheisse

Jag är fortfarande vaken. Haha. Snackar med Ketchupen på msn och lyssnar på Hanoi Rocks. Kolla videon. Går det att vara hetare eller?



Gud. Jag mår inte alls bra.

Är så grubblande just nu. Sitter och skriver till en person. Jag vill så gärna ha svar. Jag trodde inte... att han var så elak. Men kanske behöver jag inte ha svar på allt jämt? Kanske borde jag bara låta det vara som det är. Jag menar, att skicka iväg det jag skriver till honom, vore praktiskt taget samma sak som att blotta mitt bröst och ge honom en kniv. Jag får inte vara så ärlig. Öppna mig så mycket.

Jag är stark. Jag tar mig förbi vad som helst, och det här är ju egentligen ingen stor grej. Jag bara önskar att jag kunde få svar. Undrar hur jag kunde döma någon så fel. Så naivt. Fan. Jag borde sluta hänga upp mig på saker och ting hela tiden. Jag mår inte bra av att gå omkring här och fundera och fråga mig själv varför i helvete han gör som han gör. Det är bara att inse fakta. Av en eller annan anledning ogillar han mig, och jag har ju faktiskt betett mig som en maniac den senaste veckan. Men jag brukar inte bli sådär besatt, det brukar jag väl ändå inte?

Jag vet inte fan.
Jag vet ingenting just nu känns det som.

Jag borde bara leva mitt liv, sluta kämpa för att nå saker som inte vill nås. Imorgon kommer Linda. Förhoppningsvis med massa böcker så då kan jag gömma mig i litteraturen under helgen. Gömma mig och tro att jag är någon annan. Dessutom har jag Sylvia Plaths dagböcker att läsa. Det blir finfint.

We'd have each other until the sun

Har varit hos veterinären med Kami på morgonen. Han var riktigt duktig och skrek inte alls när han blev vaccinerad. När han var tre månader och fick sin spruta skrek han som en liten gris.
En kvinna kom och hämtade sin supersöta chihuahua Chanel när vi var där. I bilen väntade fler småhundar, bland annat chihuahuan Paris ;P Såå söta hundar och hon tyckte att Kami var jättefin =)

Mamma och jag stannade till på hennes jobb en sväng så Lisa fick se Kami. Hon har själv två chihuahuor och är van vid små kaxiga skithundar :P

Well. Har inte fått i mig något kaffe ännu så jag känner mig helt död. Skall se till att få mig en rejäl kopp nu.

Sayônara.


Idag

Onsdag

Du har det mod och den styrka som krävs för att våga visa en person du tycker om var du står. Upplevelser i det förflutna ger dig lärdom om hur du skall övervinna situationen.


Humör: Jag vet inte riktigt. Ångest nervös. Typ.
Gör: Lyssnar på Manson och dricker kaffe. Fular mig. Har skaffat bilddagbok som alla andra koolingar nu. Men det är bara för att jag (nästan) blev tvingad av en ketchup-brud.
Planer: Skall upp på stan med Belse. Yaaay! Jag har saknat henne så! Måste handla saker till min formeltjosan jag skall göra på fredagkväll.
Citat: Our love was just a car crash away.
Kärlek: mr Manson ♥
Låt: Heart-shaped glasses - Marilyn Manson





Brud

Jag skall träffa en brud på torsdag ;D

FRUSTRATION!

I flera dagar har jag gått och trott att Patric (en gubbjävel!!) dissat mig. Och jag har inte alls fattat varför. Försökt få honom att svara och kämpat, kämpat, kämpat typ. Kännt mig som en jobbig jävla idiotbrud som inte kan lägga av. Men jag kan inte lägga av med att kontakta honom, eftersom jag faktiskt inte vet om han ogillar mig, utan bara tror det. Jag behöver liksom veta, när det gäller en sån som han. 

Sen ikväll tänkte jag att nu är det slut på det hela. Vägrar han svara mig idag så skiter jag i det. Skiter i honom. Slutar fundera över varför i helvete han ogillar mig så mycket (för så verkade det ju inte när han var här med Dave och Sammy. Då var han snäll!).

Så jag skrev på msn. Och han svarade! Med en dansande jävla banan! Jag skrev igen och får bara dansande bananer till svar och fattar ingenting. Ber honom att bara säga som det är. Ogillar/ogillar inte...? Men han loggade ut från msn!
Så nu sitter jag här igen och vet ingenting. Fattar ingenting. Blir bara mer och mer frustrerad och känner för att skrika och banka och slå!

Grejen är den att jag inte brukar haka upp mig såhär vid människor. Speciellt inte såna jag inte känner.


Fan. Jag orkar egentligen inte med sånt här. Jag borde bara släppa det. Låta det vara som det är. Men det känns inte bra. För jag vill verkligen veta. Men fan. 

JÄVLA KARLAR!!
 


Nightrain

Ångesten börjar smyga sig på så jag proppar mig själv full med Axl Rose. Ehmn. Och Manson. Han är så vacker med sin brud. Vackrare än han nånsin var med Dita. Jag försöker skriva. Fokusera. Men ingenting händer typ. Kan inte ens fokusera på Manson. Glor på bilder. Suckar. Den här bilden gör mig lycklig. Den är så fin. Han är fin. Foksera. Fokusera. Fortsätt glo på bilder. Älskar främst de gamla bilderna. Dåtids-Manson. Vacker som få här. Twigz får mig att rysa av välbehag. Karlar i smink kan med andra ord fortfarande få mig på fall. Gud vilken ångest. Jag måste fortsätta glo bilder och låtsas leva någon annanstans än just här, just nu. Fan. Jag skiter i detta.

Love, love, looove

Jag och mina bebisar. Frida tog kort på oss ;D






Idag

Tisdag

Du har idag en förmåga att tänka klart och övervinna hinder. Tack vare ditt arbete med logik och andlighet kommer du nå dit du längtar till.



Humör: Jag mår bra, om än något frustrerad. Överlycklig över att ha Linda i mitt liv så jag har någon att prata andlighet och magi med :D
Gör: Käkar lunch för första gången på väldigt länge. Äntligen orkade jag!
Planer: Läsa ut Sagan om Isfolket-boken jag håller på med just nu. Kanske börja arbeta med Kibas aura.
Lycka: Jag märker redan stora förändringar av min rening under gårdagen.
Underlighet: Kami går och gnäller över någon/någonting som inte längre finns här. Något han saknar. Ställer sig i ena hörnet av sovrummet, tittar uppåt och gnäller. Precis som han brukar göra vid ytterdörren när någon som varit här gått hem.
Låt: System failed us again - Casualties

Okej, kvalitén är ganska bajskaka men det får duga ändå ;D Ni ser ju i alla fall hur het sångaren är ;D




You don't want my love, you want satisfaction

Jag har fixat lite här hemma.





Bytte sida på nattygsbordet. Enkelt som fan och satan så mycket bättre än innan. Nu har jag en perfekt plats att skriva dagbok och läsa på. Jag som annars brukar ligga i sängen på nätterna och läsa, men gillar det inte riktigt. Så nu är det problemet löst =)




Satte upp en hylla för mina morgon- och kvälls"böner."



Bilderna i ramarna är på tre olika gudinnor. Varje morgon och kväll tänder jag en rökelse och läser mina "böner" (ge mig ett bättre ord, någon! [läs: någon betyder Ceriadwen ;)]). Tycker det blev fint och bra även om hyllan blev sned som satan fastän jag mätte med ett vattenfyllt glas och allt (jag klantar till det hela tiden).


Rening

När Linda var här för någon vecka sedan började hon må väldigt dåligt pga energier i mitt hem och tipsade mig om att jag kanske borde rena min lägenhet.
Så idag tog jag tag i mig själv och renade - för första gången i mitt liv! I början var det tungt. Hallen fick mig att må så dåligt att jag först inte trodde att jag skulle orka vidare. Vardagsrummet var inte heller särskilt bra och köket var riktigt jävla dåligt - även om hallen var värst. Sovrummet och badrummet var ändå okej.

Efteråt gick jag runt med en pendel i hallen och köket för att se efter vad jag behövde ändra på. Fixade lite i hallen och tog mig sedan an köket - och det tog sin tid! Är dock färdig nu och för en gångs skull känns det som att jag faktiskt kan andas där inne. Kanske kommer jag palla med att faktiskt äta där inne hädanefter. Bilder på köket ser ni här nedan. Nu skall jag käka och sedan dricka kaffe och läsa på balkongen tills mamma kommer hit. Pussel!



  

 


Kärlekströst

av Nicci Gerrard


Irene är helt oförberedd den dagen hennes make Adrian lämnar henne för en annan kvinna. Tillsammans har de tre barn och först känns det som att hela tillvaron rasat samman. Irene lever som en zombie. Klarar sig igenom dagarna med ett låtsat lugn och en glädje för barnens skull och spenderar nätterna i ångest och ilska. Men efterhand som  månaderna går börjar livet kännas lättare och tragedin omvandlas sakta till någonting positivt och stärkande.


Nicci Gerrard brukar skriva psykologiska thrillers under pseudonymen Nicci French tillsammans med sin make Sean. "Kärlekströst" är en stark och känslosam historia som många kvinnor och män världen över känner igen sig och finner styrka i. Även när situationen är som mörkast finns det en strimma av ljus som håller historien levande och intressant.


Språket är vackert och välskrivet. Det får historien att rinna på med en glöd och innerlighet som är alldeles för sällsynt inom denna sorts litteratur. Jag rekommenderar boken till alla som själva gått igenom - och går igenom - en smärktsam separation, men tycker även att den har mycket att ge till andra också. Såhär bra böcker är helt enkelt inte okej att missa. Betyget är en stark fyra.

Förlag: Damm förlag
ISBN: 9789173512428


Middag med mr Latte

av Amanda Hesser


Amanda Hesser arbetar som matskribent för en av New Yorks tidningar. Hon lever som singel och dejtar ingen speciell förrän hon möter mr Latte: en man som hennes vänner parat ihop henne med. Amanda som älskar mat och matlagning med en innerlig passion, känner sig bedrövad då det visar sig att det enda hennes dejt har i kylskåpet är en oöppnad förpackning cheddarost, senap och en flaska vin. Han som verkade så bra på alla andra plan. Så trots  det torftiga kylskåpet bestämmer hon sig för att ge honom en chans.


"Middag med mr Latte" är främst en bok om mat. Att tidningen Glamour kallar boken fär "charmig chicklitt" får mig bara att höja på ögonbrynen och fråga mig själv vad de egentligen har för recensent. För särskilt stor del i boken har varken mr Latte eller förhållandet med honom. Det är en bok med en samling matkrönikor från matrecensenten Amanda Hesser, klart slut. Som sådan är den absolut bra. Den bjuder på många intressanta recept och jag har aldrig varit med om att en författare lyckats få mig att vilja laga mat. Vissa av krönikorna är lite småtrista men samlingen håller förhållandevis bra kvalité. Boken får 3,5 i betyg.

Förlag: Natur & kultur
ISBN: 9789127027084


Idag

Måndag

Nya idéer dyker upp i dina tankar och det är du själv som avgör vad du vill göra med dem. Ödet ligger i dina egna händer.



Humör: Trött. Irriterad. Men snart är mitt kaffe klart och då vet jag att jag blir... ehmn, trevligare.
Planer: Slappa. Ikväll kommer mamma och då blir det massa fortsatt städning igen :/
Heting: James Michael. Jag drömde om honom inatt ;D Han var underbar, haha.
Låt: Accidents can happen - Sixx Am




P.S. Det är min drömgubbe James Michael som sjunger ;D Njut, ffs!

P.S igen, egentligen är ju DJ Ashba hetast av dem alla (lillgrabben i videon som inte spelar trummor och inte heller är Nikki Sixx) men själva det faktum att han kallar sig själv för
DJ Ashba gör honom extremt osexig.

Eh, just fuck off!

Är smått frustrerad, irriterad. Svåra människor gör mig så trött. Jag har inte tid med sånt. Tappar all lust och ger upp.

Trött aparsel

Mamma har varit här idag och hjälpt mig städa. Hon åkte precis hem och jag känner mig helt slut. Skall sätta mig på balkongen, dricka cola och läsa.

Hemma igen



Har varit hemma en timme eller så. Det var mys i husvagnen, men skönt som alltid att komma hem igen. SItter med en nyöppnad öl och lyssnar på Baton Rouge och pratar med min kusin Emma på msn. Skall snart ta ett bad och resten av kvällen blir nog en mysig älska-musik-kväll och massa Axl Rose-dräggel. Berättade för mamma och pappa att jag faktiskt skall gifta mig med honom. De verkade inte särskilt negativt inställda åt det konstigt nog. Annars brukar de ha så mycket dumma saker att säga om mina framtida män (Trent Reznor är nog den som de var mest ogillande mot. Skumt). Och Mana snackar massa skit igen.

Själ till själ

Mamma kommer och hämtar mig om ungefär en timme. Det skall bli skönt att komma iväg till husvagnen och ta det lungt. Har packat ned dagbok och böcker. Cassandra Easons bok Själ till själ skall jag börja läsa i. Det är precis sån litteratur jag känner ett sug efter nu. Antagligen pga Lindas och mina många och intressanta diskussioner gällande saker inom ämnet.
Har även packat ned Patricia Telescos Advanced wicca: exploring deeper levels of spiriftual skills and masterful magick.
Stannar kvar och äter middag där vilket lockar mycket. Jag är så jävla dålig på att äta mat numera. Äter mest fil och Special K. Konstigt att jag aldrig trycks tröttna på det :P

Idag

Lördag

Du har styrkan som krävs för att ta dig igenom motgångar som möter dig på vägen. Använd dina krafter och din intelligens så skall du se att saker kommer gå din väg.



Humör:
Trött. Men jag mår nog bra :) Solen skiner och jag har guns n roses i högtalarna.
Gör: Biter mig i tungan typ.
Konstaterande: Jag har världens finaste vänner! ♥
Planer: Kanske skall åka till hästhagen. Mat, mat. Men jag vetefan. Jobbigt. Fast gott och mysigt.
Sanning: Om Axl Rose skulle komma in här och fria till mig så skulle jag inte tveka ett ögonblick; jag skulle genast svara ja! =D
Kärlek: Axl Rose kanske? ;o
Låt: Guns n roses - Think about you





Liar

Fortfarande massa jävla ångest, men ändå bättre än förut. När Belse var här piggnade jag till lite och följde henne till skolan. Som vanligt lyssnade vi på musik från min mobil och dansade omkring. På vägen hem kom jag på mig själv med att sjunga - och ja, det var människor omkring mig. Men det var skönt. Skönt att försvinna en stund.

Pratar med underbara Linda på msn och lyssnar på Signal. Det är sån musik jag vill sova till. Imorse lyssnade jag på SIXX AM och halvsov så drömmen handlade om låten jag lyssnade på. Det blev... skumt. Jag låg på en sandstrand, lyssnade på SIXX AM och spanade in heta killar, med förbannade öl-magar. Uh.

Fan. Sluta babbla Mana.

En förbannad jävla omöjlighet!

Just nu känns det som en omöjlighet att lyckas överleva denna ångest. Jag vill proppa mig full med Sobril och bli klartänkt och kunna existera som igår kväll. Men jag får bara ta 1/4 tablett idag. Gjorde det för en stund sedan. Jag hoppas det ger någonting. Imorgon skall jag inte få ta något alls. Snälla, låt mig för helvete lyckas! Jag orkar inte med det här. Den här ilskan och ångesten. Kvävning. Det går inte. Fanfanfan.

Skall slå på Distillers och sätta mig på balkongen och se om jag kan läsa. Försöka äta någonting också. Håll tummarna för mig tack.

Idag

Fredag

Se till att få kontroll över din ekonomi. Kanske finns det små förändringar som kan förbättra tillvaron för dig.



Humör: Jag är nyvaken och har inte druckit kaffe så jag är grinig och sur som en äcklig gammal disktrasa.
Fnitter: Gick precis iväg för att hälla upp kaffet. När jag som bäst står i köket går musikspelaren på mobilen igång och spelar Exploiteds låt Blown to bits. Hahaha! Hur fan skall det tolkas egentligen?
Gör: Dricker kaffe och lyssnar på musik. Duh.
Planer: Ikväll kommer Ollie och Linda :D Skall peppra sönder dem med bra musik ;D Och Belse skall komma och hämta en väska hon skall låna till sin klassresa. Måste se till att plocka ur den bara. Förresten är hon skräckslagen för att hon inte får ta med sig en stor flaska hårspray på resan, utan bara små. Hahaha! ;D Jävla hårsprayspucko ♥
Låt: Nighttrain - Guns n Roses (lyssna nedan).
Kärlek: Axl Rose såklart.



Underbara!

Jag älskar den här kvinnan ♥


Btw. När Syd gjort slut lyssnade jag på denna låt om och om igen.

Sobrilande

Jag sobrilade mig förut och mår nu mycket bättre. Ångesten finns där och jag vandrar fortfarande omkring farligt nära kanten till galenskapen, men jag kan i alla fall tänka klart just nu. Så pass klart att jag tog fram mina kort för att se vad dem hade att säga. Jag måste vara starkare och mer målmedveten än vad jag brukar, men om jag är det så kommer jag nå dit jag vill. Dessutom skall jag se till att lita till min intuition i olika situationer för att den brukar leda mig rätt. Det känns bra.


fanfanfan

nu tjuter jag. och kan inte sluta. för jag är infekterat min lilla kusin. jävla skit. jävla ångest. fan. jag förstör verkligen allt. allt.
allt.
jag borde hållas borta från mänskligheten. borde inte få finnas.

A fucking mess

Jag är helt förstörd av ångest. Mamma och pappa var här och jag ville bara skrika. Skrika på hjälp. Skrika på vad fan som helst. Den här jävla ilskan... som kommer av att jag inet tagit sobril. Fan, jag vill inte ha den. Jag vill ha sorbil men jag får inte nu. Ångesthelvete. Just nu vet jag inte om jag orkar ett jävla skit till. Jag har försökt må bra hela dagen. Att försöka utan resultat suger.


Ångest och overklighetskänslor

Vill bara att den här dagen skall ta slut. Eller att någon skall väcka mig. Slå bort det där onda som inte tycks vilja lämna mig ifrån. Jag skall nog lägga mig och sova en stund. Kanske mår jag bättre sen.

Hur skall jag göra?

Facebook. Från början klarade jag inte av att använda det pga ångest. Senaste halvåret har jag dock gjort det och det har gått bra. En föredetta såkallade bästis frågade hur det var med mig, vad jag gjorde. Det var någon månad sedan. Jag svarade sanningsenligt. Sjukpensionär. Bajskaka typ. Hon ignorerade det totalt.

Idag har en annan gammal bekant ställt frågan. Vad gör du nu för tiden då? Är det då meningen att jag skall ljuga? Precis som man skall ljuga när någon frågar hur läget är och man förväntas svara bra, oavsett om du dagen till ära planerar att ta livet av dig.

För några år sedan brukade mina föräldrar ljuga om hur det är med mig, om någon frågade dem. Medan de andra stod och babblade på om sina sååå framgångsrika ungjävlar som pluggat det och det och mår så och så och är tillsammans med den och den, stod mina föräldrar där med falska ångestfyllda leenden och låtsades att jag mådde bra. Vadå, psykiskt sjukdom liksom. Sånt pratar man ju inte om. Hysch hysch.

vad gör jag nuför tiden då? Skriver? Njae... det går inte så bra. Iof bloggar jag ju en hel del, men det kanske inte är någonting att nämna.
Läser, ja det gör jag då sannerligen. Precis som jag skär mig och blir hög av lycka av nya rakblad. Men nej, sånt skall nog inte heller nämnas.

Hur skall jag säga då? Jag menar, om jag nu övervägde alternativet lögnen. Skulle det då låta ungefär såhär ---> jorå, det är bara bra med mig. Ägnar mig åt mitt skrivandet och har två underbara hundar som jag älskar att ta långa powerwalks med? Hej hurtbulle, typ!

Eller alternativet den supersanna sanningen. Ungefär såhär: Inte särskilt bra med mig. Mitt ex som jag litade på bedrog mig så jag stod där utan vänner eller pojkvän. Har aldrig känt mig så ensam. Har två hundar som båda är ett år men helt enkelt inte tycks kunna bli rumsrena. Dessutom lider jag av en extrem ångest som gör att jag blir beroende av bensodiazepiner igen och igen och jag har en personlighetsstörning och skall förmodligen börja nån skum, daglig terapi om några månader. Ja, så hallucinerar jag tydligen också och har levt med vaneställningar. Hur är det själv?

Nej. Inte bra det heller. Men hur mycket av sanningen skall jag säga? Jag är inte ute efter att vara bekväma för er. Jag ger fan i eran bekvämlighet när det gäller min pyskiska ohälsa. Det är mig själv jag tänker på nu. Hur mycket vill jag säga? Hur skall jag förklara?

Jag är sjukpensionär sedan något år tillbaka. Har en personlighetsstörning som komplicerar min tillvaro mer eller mindre, men jag jobbar på det. Strävar efter att leva ett så humant och friskt liv som jag bara kan.
Vad gör du själv då?

Ja. Det kanske skulle funka...?

Guuhrg

Försöker ta mig iväg till badrummet. Bada. Eller kanske duscha? Orkar fan inte stå. Just nu mår jag ganska bajskaka. Fast om jag duschar kan jag sätta mig på balkongen snart. Hm. Miniproblem blir superstora när jag mår... såhär.

Tacka vet jag gnr. HAHAHAH! Gnrrrrrrrrrr.

Idag

Torsdag

Du måste våga släppa taget för att vinna. Vad är det som håller dig tillbaka? Är det värt risken att gå miste om någonting viktigt?



Humör: Jag mår ganska bra faktiskt. Lite sprallig. Lite (läs: mycket) kär i Axl Rose.
Imponerande: Jag typ berättade för mr X. Jag var modig och det kommer jag leva på länge, även om utgången kanske inte var så bra. Fast ändå mycket bättre än jag kunnat tro. Hah. Tror jag.
Gör: Käkar frukost och lyssnar på Guns n Roses.
Planer: Läsa.
Bok: Familjebilder - Dani Shapiro.
Glädje: Jag är så jävla modig. Hah.
Låt: You're crazy - Guns n Roses.
Kärlek: Axl Rose.


Ow!
I've been lookin' for a trace
Lookin' for a heart,
Lookin' for a lover in a world
That's much too dark
Because you don't want my love, no, no
You wanna sati-satisfaction
Oh yeah, oh yeah, oh yeah, ow!
You don't need my love
You got to find yourself another
Another piece, another piece of the Action,
yeah, ow yeah, look out

Linda är fantastisk

Sån jävla ångest som kom bara sådär. Jag vet inte om jag borde fortsätta läsa boken. Den är jättebra men jag pallar inte med. Dottern är psykiskt sjuk. Perosnlighetsstörning. Och troligtvis preschizofren. Kanske bordejag sluta läsa? Kanske jag slipper de här paniska katarstroftankarna då?

Fan, jag vet inte. Men jag vet att Linda är fantastisk. Jag förstorar alla problem. Minsta lilla sak blir superstor i min förbannade jävla borderlinevärld och ändå tar hon mig på allvar. Lyssnar och försöker hjälpa. Och det hjälper mycket. Hon säger att det kommer bli bra.

Jag borde alltid få vara sådär ball och bra och kool och frän och självsäker. Då skulle folk tycka om mig. Han skulle kunna tycka om mig. Det kan han nog inte nu. Inte min sjuka insida och min fula utsida. Skärsåren. Jag måste sluta. Och jag måste bli frisk. Bli frisk och få honom att tycka om mig. Han är så fin.

Jag är en idiot och jag har panik. Jag måste bli sådär ball och kool och tuff och frän och självsäker igen. Fram med dig!!

Störd

Ångestbajsig när Frida var här. Men sen skaffade jag nya fina rakblad och kände mig alldeles sprallig. Jag måste verkligen sluta.


Underbara dag

Underbara dag då jag fick stort paket med böcker och två brev med posten! Sånt gör mig glad även om själva överlämnandet av posten hade kunnat gå lite bättre ;)

Skall hämta Frida med cykeln senare. Jag har börjat röra på mig så mycket. Underbart att se på vågen (den stod på 74,5 igår!!) och fatta vad snygga lår jag kommer få ;D




ps. i am the face of piss and shit and sugar.




Idag

Onsdag

Målet för det du vill ha finns alldeles framför dig.  



Humör: Riktigt bra faktiskt. Solen skiner, jag kom upp ur sängen riktigt tidigt och har underbar musik att lyssna på. Så ja, jag mår fan bra just nu :D
Gör: Lyssnar på Signal - Arms of a stranger, dricker kaffe och njuter av den skinande solen. Idag borde jag väl ändå lyckas komma igång med skrivandet, huh?
Planer: Träffa Frida idag? Vi sa det i måndags, but you never know. Hur som helst massa läsande på balkongen och lyssnande på orgasmframkallande musik.
Glädje: Att vakna till låten Doctor med Baton Rouge som jag gjorde imorse. Kanske därför jag lyckades ta mig upp ur sängen för en gångs skull?
Låt: Vad som helst med Signal
Kärlek: Musik ♥


Baby don't betray me when we lay down tonight
You better be careful what you say
A lot of big things get said when we turn out the lights
That don't always sound so good the next day
I know I'm not a knight in shining armor
Don't want to be a modern day Robin Hood
Rob you blind or steal your honor
But I just got to know is it real enough

Does it feel like love
Does it feel like thunder
Does it feel like love in the cold light of day
Does it feel like love
Does it pull you under
Does it feel like love, does it take you away


Lyssna på låten här. Även du, Linda :P

För mycket

När jag ser på min vänstra arm så vet jag att jag borde sluta. Ser jag på benen inser jag detsamma. Jag kan inte gå omkring och se ut såhär. Jag kan inte tvinga mig själv att bära stora, tjocka och heltäckande tröjor under heta dagar bara för att jag är rädd för att blotta mina skärsår.

Förra sommaren brydde jag mig inte om vilka som såg. Deras miner. Tankar. Om mig. Jag ville få dem att öppna ögonen för vad som pågår i samhället. Få dem att se att det inte "bara" är fjortonåriga brudar med uppmärksamhetsstörningar som skär sig själva.
Men numera är jag så jävla rätt. Så rädd att folk skall döma. Att jag skall bli ensam kvar. Att ingen någonsin kommer vilja vara tillsammans med mig för det jag håller på med.

Många av er som läser tänker säkert att jag bara borde sluta då. Att jag borde sluta gnälla. Andra av er som läser, ni som brukar läsa min blogg, vet att det är mycket svårare än så. Hur mycket jag än vill sluta skada mig själv. är det mycket svårare än så. Jag försöker, men jag når inte ända fram.

På kvällspromenaden samtalade jag med Hecate igen. Det är så skönt. Så fridfullt. Jag kommer nog fortsätta med det under den sena kvällspromenaden. Det är en trevlig vana.

Hm.

Bang bang.

hej

ångest

Idag

Tisdag


Sanningen finns alldeles framför dig, du måste bara öppna ögonen för att se den. Fundera på vad det är som håller dig tillbaka och låt din logik leda dig i rätt riktning.




Humör: Går omkring och fnittrar
Gör: Lyssnar på Guns n roses - You're crazy
Planer: Bada och fortsätta läsa i Shapiros Familjebilder. Senare skall jag möta Belse och Kirke vid deras skola för vi skall handla lite kläder på Myrorna. Både Belse och jag är i stort behov av det. Hon för att hon inte har kläder typ, jag för att det mesta sitter som hösäckar på mig sedan jag gått ned nästan femton jävla kilon!!!!! =D=D
Fnitter: Jag fick se D köra upp en spaghetti i näsan. Jag antar att jag borde vara äcklad :P
Låt: Guns n roses - You're crazy
Kärlek: Axl Rose ♥ Han är fan snygg i allt.



'You don't need my love,
You wanna sati-satisfaction,' Bitch
You don't need my love,
You've got to find yourself another
Another piece, another piece
Of the action

Kvällspromenad

Det är så vackert utomhus just nu. Gick längs bäcken och talade med Hecate. Det ger mig ro. Lugn. Precis vad jag behöver. Skall slå mig ned med korten en stund och även se om jag kan skriva någon text att läsa vid mitt altare - en text för kvällen och en text för morgonen. Det har jag planerat att göra i flera år, men har inte riktigt kommit mig för med att göra det ännu. Så typiskt mig.

Nåväl. Godnatt värld. Vi ses imorgon igen antar jag.

pillar skärsår

sitter med hakan på knäet. pillar skärsår. sånt jag gör bäst typ. skall snart ut med hundarna men kan inte riktigtslita mig från datorn än. talar med isabel och hon har allltid såmycket klokt at säga mig. hon ärså vis. känner mig alltid starkare efter att ha talat med henne ♥

omänsklig

den här ångest är fan inte mänsklig. har inte tagit sobril idag och det märks genast. ryter till av ingenting. blir rasande. mår piss. vill ta en liten, litenm jävla bit bara. men jag ska inte. fan. jag ska inte. jagg måste ut ur det här. ut ur ångest. ut ur sobril, ut ur skärande. men om jagh tar en liten, lite, bit kanske det hindrar mig från att skära mig. snälla. jag skall ta et bad. läsa lite. se om jag mår bättre sen. tänk logiskt mana. tänk för hjelbte logiskt! du nbehöver inte må såär och du klarar allt. du är stark. stark.

open your eyes and see htha lifeis beadutiful

Idag

Måndag


Du måste sluta slå ned på dig själv för de fel och misstag du begår. Kom ihåg att ingen är perfekt och att du knappast är sämre än någon annan. De negativa känslor du har inom dig måste komma ut - se till att få ut dem på ett bra sätt.



Humör: Trött.
Gör: Lyssnar på Guns n roses och klunkar kaffe. Första kaffet på två jävla dagar.
Planer: 
→ Powerwalk längs ån
→ Börja skriva på den där novellen jag känner mig så manad och sugen att skriva.*
→ Laga en jävla massa mat och frysa in så jag slipper svälta de närmsta veckorna. Hah.
→ Ladda mobilen med massa bra, nynedladdad musik.
→ Försöka läsa klart Sex som jag vill ha det och skriva några recensioner.

Låt: My Michelle - Guns n roses
Kärlek: Wattie Buchan

Your daddy works in porno
Now that mommy's not around
She used to love her heroine
But now she's underground
So you stay out late at night
And you do your coke for free
Drivin' your friends crazy
With your life's insanity


Well, well, well you just can't tell
Well, well, well my Michelle



* handlar om en brud som ligger med en kille och inser att han glömt sin ring hos sig. hon blir smått besatt av killen och börjar använda den där ringen och tror att dem har ett förhållande. typ.

Alltså... shit

 
Det känns som att de lite tyngre tankarna får hålla sig i denna blogg - och inte i Lovertits. Lovertits är liksom min kärlek, min bebis. Det infekterade får helt enkelt hålla sig därifrån. I alla fall än så länge.

Det är så skönt att känna gemenskap, samhörighet. Igår kväll hade jag sån ångest när jag var ute med hundarna tillsammans med Belse och Linda. Jag mest försvann in i mig själv och jag märkte att även Belse mådde dåligt.

Så när vi kom in igen låg vi två - Belse och jag - mest avdankade i soffan medan Linda pratade på om några negativa energier hon kände av i min lägenhet och att jag verkligen borde rena den (vet inte riktigt hur jag skall orka). Hon var smart nog att ta till världens bästa lösning på äckelkänslor och hämtade glass och tre skålar. Nånstans i alltihopa gick allting fel. Det var hockey på teve, jag sa att Finland skulle vinna. Att jag inte trodde att det fanns en chans att Sverige skulle kuna vinna.
Linda blev sur och hotade mig med att dra om jag inte höll käften. Om någon hotar mig blir jag rasande och sa återigen vad jag ansåg; att Sverige helt enkelt inte kunde vinna. Linda drog.

Varken jag eller Belse fattade riktigt vad som hände. Vi satt kvar i soffan. Tysta. Min ångest växte tills jag helt enkelt inte kunde sitta still längre. Leende för mig själv gick jag in i badrummet, satte mig på golvet och skar. Massor. Tog nya rakblad och skar, skar, skar. Ristade in HORA i ena benet och fastnade där på golvet. Det var blod överallt och jag förstod inte riktigt hur jag skulle lyckas resa mig upp.

Forsande tårar och rädsla för att Belse skulle höra mig tjuta. Rädsla för att hon skulle fatta (vilken idiot jag är. Såklart hon fattade. Antagligen förstod hon mina planer redan när jag reste mig ur soffan). 

Lyckades sätta mig på toaletten och kissa och halkade runt i blodet och kletade ned ännu mer saker. Tog mig till badkaret och sprutade ned mig själv och min kropp med hett, svidande vatten. Dyngsur klänning. Tjutande Mana.

Jag sprutade tills allt det överflödiga blodet var borta och tvingade sedan mig själv att gå upp. Lade mig i sängen. Dyngsur. Belse kom och lade sig halvt över mig. Kramade om mig. Rörde vid mig. Och det kändes så skönt. Så skönt att för en gångs skull inte vara ensam efter ett av mina skära-sönder-mig-själv-utbrott. Min kusin är helt enkelt bäst i världen och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.

Satt och grät en stund tills jag började skratt igen. Belse har alltid den inverkan på mig. Vi hamnade i soffan igen och glodde på underbara Detroit rock city och sjöng med i låtarna och asgarvade åt tamejfan allt. Vid midnatt gick vi och lade oss i sängen, lyssade på skivan Dave tagit med sig när vi träffades och bara pratade. Det var så skönt. En sån samhörighet. Så länge jag har henne känns det som att jag inte behöver någon annan - för hon bryr sig så fullkomligt och jag har fan aldrig varit med om att någon gjort det tidigare. Brytt sig så om mig. Fuck, nu börjar jag nästan tjuta också.

Idag tog vi cykeln till McDonald's och käkade med alla jävla människor. På vägen hem stannade vi vid Coop och köpte glass och godis. Vi kände att det var precis vad vi förtjänade. Hemma hade vi väntande cola. Och så såg vi på Detroit rock city igen och asgarvade fan lika mycket igen och jag tror vi kommer se den tillsammans snart igen. Det är helt enkelt en sån film som inte kan bli tråkig. Dessutom gillar vi samma killar. Rankar dem likadant. Det är fränt.

Inlägget handlar om samhörighet och visar sig bli kärleksfyllt babbel till Belsebub. Jag hoppas hon vet hur mycket hon betyder för mig. Om inte innan så lär hon göra det efter att ha läst det här inlägget ;)♥

Vad ser du nu

Vad ser du nu
Cilla Naumann





Lär känna bokens huvudkaraktär Anna - en kvinna med många mysterier och hemligheter. En i taget berättar Annas väninna, make, pappa och dotter om henne. Historien har Anna som mittpunkt men drar alla ut sig mot nya djup och nya historier för läsaren att ta del av.


Själva upplägget låter toppen. Att få lära känna en kvinna ur fyra personers synvinkel borde - tycker i alla fall jag - ge en bred och allomfattande syn på personen i fråga.

Första personen som berättar, väninnan, är riktigt underhållande även om jag tycker att hon berättar alldeles för lite om Anna och alldeles för mycket om sig själv.

När det var dags för maken att berätta konstaterade jag samma sak - ljuset ligger för lite på Anna och för mycket på allt annat. Dessutom blev jag oerhört uttråkad av det maken hade att säga och ännu mer av hennes fars historia. Så när det var dags för dottern att börja berätta var allt mitt intresse för Anna borta. Jag fick helt enkelt ingen chans att bli fängslad.


Med andra ord är denna bok tråk, tråk, tråk!


Beatriz och himlakropparna

Beatriz och himlakropparna
Beatriz y los cuerpos celestes
Lucía Etxebarria



Bea har studerat i Edinburgh i fyra år och åker tillbaks till hemstaden Madrid bland annat för att återknyta kontakten med Mónica - hennes bästa vän och stora kärlek. I Edinburgh lämnar hon flickvännen Cat som är helt omedveten om sin flickväns planer.

Fyra år tidigare flydde Bea från Madrid och hemlandet för att komma ifrån Mónica och det destruktiva livet de levt den senaste tiden. Hon behövde börja om på nytt och såg sin chans i att plugga litteratur utomlands. Planen var dock aldrig att hon skulle stanna så länge.

Boken om Beatriz och himlakropparna är en välskriven historia som går fram och tillbaka i tiden och väver ihop de olika historierna till en enda helhet. Flera gånger under läsandets gång vek jag hundöron och strök under meningar och stycken som gjorde mig alldeles lyrisk. Etxebarrias bok är helt fantastisk och språket är en fullpott. Historien är så klurigt och fascinerande berättat att jag helt enkelt blir lycklig. Betyget är en superstark fyra.

Chihuahua

Chihuahua
Najda C Martinsson



Chihuahuan är världens minsta hundras. Från början användes den som offerdjur och vakthund åt mexikanska indianer och blev senare en vaktare till sin ägares själ.

Vikten ligger vanligtvis mellan 500 gram och tre kilo, men kan väga både mer och mindre. Det finns långhåriga och korthåriga. Hårbollar och inte hårbollar. Även färgerna varierar och den första chihuahuan i Sverige registrerades 1951.


Är du sugen på att skaffa en söt liten chihuahua? Eller kanske du redan har en eller flera hundar av rasen? Oavsett ditt läge bjuder boken Chihuahua på vettig och rolig information, charmiga bilder och bra råd. Boken tar upp det allra viktigast och lite till. Vill du däremot bege dig på en djupdykning i ämnet rekommenderar jag att ni letar reda på någon annan. Betyget är en fyra.


Rencesionsdags

Senaste veckan har jag knappt läst en sida och ändå har jag en stor jävla hög med böcker som skall recenserar. Precis vad jag tänkte ta tag i nu. Lika bra att gör det så fort som möjligt. Jeje.

Idag

Humör: Okej. Har en ny energi vid mig. Vem eller vad det är vet jag dock inte. Får nog bli lite meditation senare.
Gör: Dricker cola och lyssnar på sisters of mercy
Planer: Ta ett bad och sedan glo på days 12.50. Haha. Linda och jag har bestämt att vi skall vinna den där tävlingen så vi får åka till USA och träffa John och Marlena ;D Haha. Fast jag kommer inte våga flyga så långt :/
Citat: Get down, get undressed - från en Sisters of mercy-låt
Kärlek: Mina hundar som värmer mig när jag fryser.

Get down, get undressed!

Förvirrande dröm

Okej, andras drömmar suger röv att läsa om, men jag tänker skriva om min dröm i alla fall. Varför? För att jag måste analysera den! Den här drömmen var speciell på nåt sätt. Vilket vet jag dock inte riktigt.

Jag var på ett flygplan och av en slump skulle vi på planet vara med och spela in en musikvideo till en rockstjärna som var där. Den där rockstjärnan valde ut mig och min bror som huvudrollsinnehavare typ. Varför? Pga min brors ring i näsan med en röd sten (nej, han har ingen ring i näsan på riktigt) och min - likadana - ring i navalen (nepp, den var inte heller verklig).

Av någon anledning kom vi in på ålder och den där rockstjärnan sa att jag var gammal. Det är precis vad jag själv jämt säger att jag är. Självfallet poängterade han att Belsebub är ung. På så sätt verkade rockstjärnan symbolisera mig själv. (Eller så visade han bara att jag har rätt :P)

Under inspelningen var jag naken (HAHA!) och jag satt i knäet på min gamla blonda klasskompis Jenny.  Vi typ satt och gosade. Hon var jättesnäll. Jag som alltid kände någon stark hatkärlek till henne pga hur hon övergav mig och mina vänner för de ballare brudarna. Hah.

Nåja.

Efter massa filmande av min mage ändrade videon plötsligt karaktär och jag skulle spela en häxa som brändes på bål. Först filmade dem mig när jag sprang i 1600-talskläder genom en stad, i panik. Sedan ställde de mig mot en påle och återigen var jag naken. Fattar inte riktigt vad den där nakenheten har med allt att göra.

Någonstans i alltihop var jag plötsligt vid Coop Forum en bit utanför Örebro. Jag tror att jag var naken igen och där kom Syd, hans pappa och Simon. Det kändes inget jobbigt alls för mig att träffa Syd för jag var helt över honom. Däremot var jag osams med Belsebubs föräldrar så jag irrade omkring på vägen, naken och med tårarna rinnande. Mitt smink såg förjävligt ut (precis som det gjorde i förrgår kväll när jag fick min panikattack).

Syd och Malin var inte längre tillsammans. Farfar stod och bråkade med någon. Jag tjöt och letade efter någon.

Okej, om någon läst allt det här så är jag fan imponerad. Måste lägga in den i lovertits också.

Äckligt

Jag tycker inte om Brolle längre. Kan helt enkelt inte tycka om en människa som är tillsammans med den äckligaste människan jag vet, Elin Lanto. Fy fan.

Idag

Humör: Både bajs och kaka. Med andra ord mår jag både bra och dåligt, men det förstod ni väl?
Gör: Lyssnar på Peaches och väntar på att kaffet skall kallna så jag kan ta mina förbannade tabletter.
Planer: Bada. Göra mig fin. Linda kommer ju sen ;D Då måste jag vara superfin när vi skall vara paniska tillsammans, haha.
Konstaterande: Ologiskt tänkande kan fan vara logiskt ibland!
Fråga: Borde jag, eller borde jag inte lita på mitt sjätte sinne?
Låt: Do ya - Peaches
Kärlek: Linda och Peaches

Livin' the dream
Whateva that means
It's time to come clean
When you're rockin' the scene

I am the one who will take you
Do you wanna go?
Be in my show
You could shake it a bit
Or scream and sweat
Some people get so wet
They need contact write that

Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya

See that dream
up on the screen
It's time to come clean
And make your own scene

I am the one who will take you
Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya


Some people get so wet
They need contact write that
I am the one who will take you

Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya
Do ya do ya do ya do ya

Psykshitten

Jag har uppdaterat min psykblogg nu. Var tvungen att lätta på trycket och denna gång i skrift istället för rakblad mot hud. Bra Mana. Men fan... Jag måste få svar snart.

Min viktresa

Klicka på bilden. Den gör mig överlycklig! =)

Uppdatering: Viktnedång

Kanske är dags för en ny bild som visar min fortsatta viktnedgång. Vågen står just nu på 75,4 och jag går sakta men stabilt nedåt. Har nog aldrig gillat min kropp så mycket som jag gör just nu :)



Tidigare bildbevis:
23 januari
3 mars

Fan

Så kom elräkningen idag och nu värker magen. Helvete. Om inte mamma och pappa hjälpte mig, skulle jag aldrig ha råd att existera. Jag har ändå ett bidrag som betalar hela hyran, men resten av pengarna räcker inte till allt det andra som behövs. Fuck.

Idag

Onsdag

En dag av klartänkthet och eftertanke. Du ser över vad du har framför dig och runtom och ger dig in på nya områden och äventyr med öppna och klara ögon.


Råd: Tvivla aldrig på din egen förmåga och styrka.
 
Humör: Ångest, nervositet, glädje, fnitter, ilska, rädsla etcetera.
Gör: Lyssnar på Manson.
Planer: Ta ett bad med massa läsning och kaffe. Det är precis vad jag behöver.
Låt: Man that you fear - Marilyn Manson
Kärlek: Han som sjunger i SIXX:A.M. Ge mig!

spread me open,
sticking to my pointy ribs
are all your infants in abortion cribs
I was born into this
everything turns to shit
the boy that you loved is the man that you fear
pray until your number,
asleep from all your pain,
your apple has been rotting
tomorrow's turned up dead


Ångest,

jag hatar dig.


Nu fixar jag igen

Håller på och fifflar lite med bloggen igen. Det går lite segt, men jag tror att det blir bra. Jag behöver ockupera mina tankar lite så jag slipper dras in i destruktion och bajskakeri.

Morr

Jag kan inte koppla av. Sitta still. Jag vill bara... AAAAAHH!!


Utmaning

För 5 år sen:
Var jag sjutton år och blev långtidssjukskriven för första gången. Var dessutom tillsammans med Rickard och skulle snart förlova mig med honom.
För 3 år sen:
Var jag nitton år och kände att livet rann ifrån mig. Kände mig instängd i mitt förhållande med Rickard och hatade att inte fungera psykiskt.
För 1 år sen:
Bodde jag i Askersund med Syd och hans familj. Syd och mitt förhållande började gå åt helvete. Dock en positiv sak: det var nu vi skaffade lilla Kiba =)
För 3 månader sen:
Mådde jag sämre än vad jag ville visa över att Syd lämnat mig. Jag försökte vänja mig vid singellivet samtidigt som jag intensivt önskade att Syd skulle komma tillbaka.
Igår...
Mådde jag väldigt bra. Hade dessutom många trevliga timmar samtalandes med Sammy på msn, om musik och sånt.
Imorgon...
Vet jag inte vad som händer.
Om ett år...
Hoppas jag att jag är lycklig, med eller utan partner (fast det klart jag önskar att jag då lever i den där härliga tvåsamheter med någon som verkligen tycker om och uppskattar mig).
Jag utamanar:
Alla som vill, duh.

Analysera mindre för helvete!

Alltid, alltid, alltid analyserar jag sönder saker och ting. Ena stunden mår jag bra för att jag helt enkelt lever i nuet och uppskattar det som pågår just nu. Men i nästan stund har jag ångest och vill karva sönder mig själv för att jag analyserat sönder hela skitenoch får för mig att alla hatar mig. Jag måste sluta med det. Kan inte må dåligt för saker som kanske inte ens är sanna. Saker som kanske bara är produkter skapade av min paranoida och depressiva hjärna.

DBT

i juni skall jag på information om DBT-n. Oh. Nu blir jag nervös.

Idag

Tisdag

Du känner dig harmonisk och glad. Samtidigt som du njuter av nuet kan du se det vackra som finns vid sidan om dig.


Råd: Det är dags att du börjar våga skriva igen. Skrivandet kan göra dig ekonomiskt oberoende om du anstränger dig och kämpar tillräckligt.



Humör: Grinigheten börjar gå över nu när jag fått i mig halva bautamuggen med kaffe. Och jag mår... pirrigt. Haha. Jag vetefan. Jag mår nog bra.
Gör: Pratar med Linda på msn =) Det finns vissa människor som jag tycker så mycket om från första början och hon är en sån ♥
Planer: Ta ett bad. Längre än så har jag inte kommit i mitt tänkande och det är nog så jag vill ha det.
Låt: I believe in anarchy - Exploited
Kärlek: Mina tarotkort.

Ett litet tips kära vänner

Belse och jag har skapat en blogg tillsammans som ni helt enkelt måste följa. Säkerligen kommer den bli... flummig och fylld med interna skämt, men det är så det skall vara ;) Så, checka in lovertits nu!

Oh, läskigt!

Min blogg har blivit flyttad och det är liiiite småläskigt att logga in nu :P Okej, jag är bara dum i huvudet, men det är ni ju redan vana vid sedan gammalt.

Produktiv i solskenet

image494

Såhär ser det ut när jag sitter och skriver. Har dock slutat skriva nu. Det räcker för idag, skall fortsätta imorgon igen. Skall ta och packa lite tvätt att skicka med mamma och pappa när de kommer förbi en sväng ikväll (nej, jag tvättar inte själv och det har att göra med min agorafobi - jag tar mig helt enkelt inte in i den där förbannade tvättstugan). Belse kommer hit en sväng efter skolan också. Vi behöver prata lite och det är lika bra att få det gjort. Radera det negativa öka på det positiva. Hah. Det där lät ju bra :P

image495

Bara en liten bild på mongoskallen innan jag lämnar bloggen för denna gång. Fan vad jag ser bitter ut.

Skrivande

Sitter på balkongen just nu och skriver på en novell. Det går riktigt bra och jag riktigt känner hur fingrarna och hjärnan tillsammans längtar efter att berätta historia efter historia. Just denna novell är inspirerade av Amy Lees skönhet, haha. Men ingen kvinna är nog så vacker som hon. Nåja, skall fortsätta skriva nu :) Passa på medan det funkar så bra.

Idag

Måndag

En skön och vacker dag. Du är stark och rider mot nya äventyr som ger dig en ren och skär glädje.

Råd: Njut av nuet och det som just nu pågår istället för att längta efter - och drömma om - nya saker.




Humör: Trööött! Och frusen. Och jag bara hostar hela tiden. Så jävla jobbigt, men jag mår nog okej bara jag får i mig mitt kaffe.
Gör: Lyssnar på musik och väntar på att kaffet skall bli klart.
Planer: Hålla mig vaken?
Låt: Baton Rouge - Doctor.
Kärlek: Sexiga röster.

I must be crazy
I can't stop thinkin' bout her eyes
(They paralyze)

So if I'm dreamin'
Somebody take me off this ride
(I'm startin' to slide)


I need a shot
I'm goin' fast
There's one thing
That can cure me


Doctor, I'm losin' sleep
Get me a doctor
I've lost control
Doctor, what do I need
Hey doctor
It burns me to the bone


Musik

Lägger in musik i mobilen. Exploited just nu. De är mysiga. Älskar att lyssna på sexiga sångröster. Som Sean Brennan eller Johnny Rotten. Brody Dalle och Courtney Love också för den delen. Oh, måste lyssna lite på Distillers!

Jag vet inte riktigt hur jag mår. När jag tänker komplicerar jag allt i mitt huvud och glädje som jag känt innan försvinner så lätt. Hm. Idiotiskt. Blir nog sänggående kanska tidigt ikväll. Vet inte ens om jag kommer orka läsa. Imorgon hoppas jag på vackert väder och massa läsning och skrivande.

Gonatt fanskap.

Idag

Humör: Glad och sprallig.
Planer: Se på Sanningens ögonblick och sedan läsa, läsa, läsa. I guess.
Låt: One night stand - Janis Joplin. Belse och jag sjöng på den igår kväll när vi väntade på Sammy och Dave och blev pga det kallade horor av två tjejer. Logiskt. Eller inte. Underbar låt och härlig text är det hur som helst.
Kärlek: Belsebub. She's the best ♥

Don't you know that you're nothin' more than a one night stand.
Tomorrow I'll be on my way, an' you can catch me if you can.
Honey, take me by the hand and play that game again, yeah.

Everywhere I go, the people wanna make some time with me.
That's okay, if the next day I can be free.
Well, it's feelin' good and you're the one I'm lovin' tonight,
Well, don't you go and spoil it, babe, by trying to get yourself all uptight.

Don't you know that you're nothing more than a one night stand.
I'll be on my way an' you can catch me if you can.
Honey, take me by the hand and play that game again, yeah!!!

Ett försök

image490

Skall förska summera gårdagen och även idag. Tror det kommer bli mer eller mindre... svårt. Hur som. Belse kom hit vid halv sju, sju igår kväll. Det tog ett jävla tag för oss att hitta kläder vi kände oss nöjda med och sprang mest omkring och fulade oss. Ni vet, sånt som vi två är bäst i världen på att göra.

image491

Jag var överlycklig som kom i min gamla favoritkjol igen och fann tids nog den tröja jag nöjde mig med och som döljde i alla fall en del av mina nya skärsår. Kände mig nästan fin ju.

image492

Belse rotade som vanligt runt i min garderob och fann ett par helt oanvända strumpbyxor som hon drog på sig trots den enorma värmen. Även mina högklackade stövlar åkte på även om hon efter massa gnäll bytte ut dem mot mina converse-liknande dojjs.

Nån gång vid tio gick vi ut till Coop för att möta Dave och Sammy. Dem sa att det skulle ta dem ungefär fyrtio minuter att komma fram, men det var en stor underdrift :P Jag satt på en parkbänk med hundarna, lyssnade på musik i mobilen och sjöng högt för alla som kom förbi. Belse sprang mellan parkbänken och min lägenhet. Hon var så nervös, haha. Först behövde hon kissa och byta uy stövlarna. Nästa gång hade hon tagit med sig fel dricka. Så en tredje gång var hon tvungen att hämta sitt lypsyl.

Dave och Sammy kom medan Belse låg på gräset med hundarna och jag låg på marken och lekte Pete Doherty och sjöng till någon Babyshambles-låt.

Såklart tyckte inte dessa rockers att den underbara musiken jag har på min dator dög :P Dave hade fixat en skiva med massa kärleksdravvlande hårdrock som vi lyssnade på medan jag frågade ut dem massor om sexistiska hårdrockare och om de verkligen är så objektifierande gällande brudar som jag tror. Faktiskt är både Dave och Sammy riktigt kloka, men jag är fortfarande liiite rädd för den sortens hårdrockare :P

En Mansonlik kille vid namn Patrik (Patric?) kom lite senare också. Det var riktigt mysigt och jag var sååå inponerad av hans stora likhet med mr Manson. Jag skulle vara överlyclig om jag var han.

Vid två, tre på natten gick jag, Sammy och Manson iväg till en mack för att köpa öl. En stor busslast idioter hade precis stannat vid macken så det var en lång jävla kö för oss att stå i. Men de var underhållande så det gick bra.
På vägen tillbaka gick killarna och kissade så jag började gå hem själv. På en övergiven parkering mitt i natten och såklart bestämde dem sig för att skrämma mig :P De smög och jag märkte dem inte. Ändå blev jag inte rädd när de plötsligt var där och vrålade till. Jag är så jävla ball med andra ord.

image493

På bilden ovan ser ni sötnosarna Patrik och Sammy. Ser ni hur lik Patrik är Manson? Han till och med gör samma min med läpparna om Manson brukar göra! Det är fan nästan otäckt. Dessutom har båda på sig mitt röda läppstift, vilket inte syns särskilt bra. Men ändå.

Dave blev hungrig och fick äta av min lövbiff som han komplimerade flera gånger, så nu har jag bevis på vilken perfekt hemmafru jag kommer bli :P
Belsebub och de andra killarna gick och lade sig i min säng medan Dave och jag satt i köket. Jävla tråkmånsar! Dessutom bestämde Sammy och Manson att de skulle gå hem vid fem så det blev bara vi tre kvar.
Men det var mys. Stor säng med tre människor och två hundar. Vi sov länge. Jag och Dave kom inte upp förrän vid två eller så. Medan han bryggde kaffe gick jag ut med hundarna och mådde sedan bättre när jag fått i mig mitt älskade koffein.

När Dave drog satte sig Belse och jag på balkongen och lyssnade på skivan och pratade och flummade. Tog cykeln till McDonalds och koolade oss bland alla mesar. Satt kvar där ett bra tag. Hon har nyss dragit hem men jag hann spå henne innan hon drog i alla fall. Skall spå mig själv ikväll. Fixa ett veckohoroskop. Men nu skall jag inte sitta här längre. Skall ta hundarna på en promenad och sedan ta ett bad och läsa.

Tjing!

Bättre

image489




























Ett antal milligram
Sobril senare och jag mår riktigt okej. Har sminkat mig och tagit på mig klädare. Belsebub kommer om inte alltför länge.

Idag

image488

Humör: Ångest. Tomhetskäslor. Övergiven. Rädsla. Bajskaka.
Gör: Inget.
Planer: Belse skall komma hit och ikväll får vi troligtvis besök av två rockers.
Låt: Allt med Manson.
Kärlek: Nej.

Litteratur hjärta Manab

image487
Posten kom när jag låg i badet och läste. Förutom en räkning från dumma psyk och ett brev från en karl som vill bli min brevvän, fick jag brev från min underbara kinesiska brevvän Athena och ett alldeles nytt nummer av min favorittidning Hennes. Hennes hade denna gång en bok med - vilket jag älskar! Tidningar med böcker medskickade är helt enkelt underbara! Så nu skall jag ut på den soliga balkongen och läsa brevet från Athena, njuta av hennes och läsa klart Gerrards bok När löven faller.

Idag

image485
Humör: Checka in ångestögonen från igår. Idag vet jag inte riktigt hur jag mår. Undviker att känna efter så gott det går.
Gör: Käkar frulle. Känner mig nästan spyfärdig.
Planer: Ikväll blir det balkong + öl + läsning. Har fan längtat hela veckan efter det.
Låt: I must be dreaming - Evanescence
Kärlek: Amy Lee







It's not what it seems
Not what you think
No I must be dreaming
It's only in my mind
Not in real life
No I must be dreaming


Min balkong

Mamma och jag handlade blommor till balkongen igår och nu är det riktigt fint där ute. Köpte även en ljusstake med en sol som jag tycker är en fin symbol för Guden att ha på bordet. Skall snart ut och sätta mig där.

image481

  


Ångestögon

Måste ut med hundarna nu. Ångest. Sönderskuren arm. Alla kommer se mina ångestögon. Jag vill inte. Låt mig bara gå obemärkt förbi.


Wtf??!

Belsebub säger:

men asså. det är ju inte så att om han kommer hem till dig och umgås så måste han börja ta sobril sen. xD

Ehmn, va?


KRASCH!!

fan vilken ångest jag fick helt plötsligt. kvävande. skära skära försvinna

I want heaven

Belse kom hit under sin håltimma och balkongröjde med mig igen ;P

image451

  

image455

  

image459

  

image463

  

image468

  

image472

  

image476

  




Mitt egenspådda horoskop

Måndag

Ekonomiska/materiella ting kan oroa dig, men det kommer att bli bättre. Om det är ekonomin som bekymrar skall du försöka se efter om det finns andra sätt att öka inkomsterna.


Jag älskar när jag älskar mitt liv

Precis varit ute med hundarna. Mörkt och tyst. Svalt. Skönt. Hundarna går längs bäcken och nosar, får syn på änderna och blir alldeles till sig. Men för det mesta försöker dem inte länge jaga änderna. De har börjat förstå att matte inte tillåter det. 


Imorgonbitti skall jag upp vid åtta som vanligt under vardagarna. Skall dock - istället för att bara ta en promenad med hundarna - ta cykeln till Karlslund och promenera i skogen med mina bebisar. Jag skall från och med imorgon börja sköta det här med viktnedgången igen och tänker också börja motionera. Hoppas bara att jag kommer vara lika pigg på det imorgon när jag är alldeles nyvaken. Brukar för det mesta känna mig grinig då. Har i alla fall lagt fram sport-bh, posiga byxor och en Exploited-tröja som jag skall ha på mig. Vem vet. Kanske bestämmer mig för att promenera här i stan istället. Det visar sig. Just nu ser jag i alla fall fram emot att röra på mig.

Städning

Har städat och plockat här hemma nu. Känner mig alltid så duktig efter att jag dammat, haha.

image443

Satte upp massa bilder på kylskåpet. Zoomade in vissa bilder som jag ville visa. Visst, kvalitén är praktiskt taget värdelös men det går ändå att se någorlunda ;)

image444

   

1, Belse under den gamla goda tiden när hon var såå kär i min dåvarande pojkvän Rickard ;P
2, Pappa och Kami på julafton förra året
3, Kiba och jag samma dag
4, Belse och hennes lillasyster Emma för en jävla massa år sedan

image450

Idag

Humör: Vet inte riktigt. Mår i alla fall lite bättre då jag fått skriva av mig i ett långt mejl.
Gör: Dricker alldeles för starkt kaffe och lyssnar på LAM.
Planer: Skall iväg med mamma och pappa och handla grejer ute på landet och kanske blommor ifall det finns. Uhh.
Dagens fnitter: hahaha!
Låt: Like you - Evanescence
Kärlek: ...

Misstag

Av ett misstag vaknade jag redan klockan sju. Kiba sprang iväg och satte sig vid ytterdörren så det var bara för mig att kliva upp och ta ut hundarna på promenad. Vid en buske slog doften av sommar emot mig med enorm kraft. Det är så lungt och stilla utomhus såhär dags. Skönt. Och vädret är underbart. Om ändå mitt humör passade lite mer ihop med vädret.
  Det sket sig igår. Lade mig tidigt. Läste i gamla dagböcker. Gick upp och hämtade fil och flingor i köket. Läste lite mer. Bytte mot boken. Försökte dra mig ur det onda, destruktiva i mitt mående. Men jag hamnade i badrummet tids nog. Nytt rakblad. Genom hud. På benen. Så skönt. Se hur huden fläker upp och blodet börjar rinna.
  Idag har jag inte ångest, men jag mår förbannat dåligt. Som att jag vore bakis och visste att jag gjort något dumt under fyllan. Nu var det ingen fylla och jag vet vad det "dumma" var även om jag inte vill se det så. Fan. Jag skall försöka dölja det för mamma och pappa så gott det går. Vill inte se deras besvikna miner, ledsna ögon.

All the love turns to hate

När jag mår dåligt får jag för mig att alla är ute efter mig. Vill förstöra. Infektera. Äckla. Jag reagerar med förakt och all min kärlek blir verkligen till hat. Jag blir en mänsklig bomb som exploderar vid minsta snesteg från min omgivning. Jag blir oeräknelig och odräglig. Jag borde kanske skära mig nu. Skita i allt detta. Vad andra tycker. Deras besikelser. Be alla dra åt helvete och leva rövare med folk som förstår min sjuka hjärna. Gah vad jag hatar mig själv emellanåt.

Gränslinje

Jag har inte ångest, men någonting ligger här inunder och trycker på. Spänner. Jag vill ta ett rakblad, skära och känna hur spänningarna, elektriciteten släpper. Eller dricka öl så jag kan gömma bort mig i litteraturen som igår kväll. Nu är jag oförmögen att läsa och sitter mest på min skrivbordsstol och stirrar. Väntar på att klockan skall slå tio. Tio = sista kvällspromenaden med hundarna. Rutiner ni vet.
  Om jag skär mig kommer jag förbannat mig själv länge, länge. Alla är så stolta nu. Jag vill inte göra dem besvikna. Jag hatar när folk har förhoppningar om mig. Ni vet ju att jag ändå, tids nog, gör er besvikna. Jag dras mot det destruktiva och leker runt i skiten. Det är mitt liv.


Skön lördag

Nu blir det kaffe + bok + bad.

Middag i Hästhagen

Jag följde med mamma och pappa till Hästhagen ikväll och käkade middag =) Mysigt!

image432

  


Jag råkade låta hundarna leka med en träslev ;)

image437

  


Jag har världens finaste hundar ♥

image441

image442

Tankar om boken jag läser

Det finns så mycket i Kärlekströst som jag känner igen mig i. Ångesten av att veta att den man älskar och har ett förhållande gått bakom ens rygg. Emellanåt när jag läser känner jag hur det värker till i magen och jag blir alldeles spyfärdig. Antar att mina minnen är lite väl färska. 
  Men det är en tröst i att läsa boken, att känna igen. Inse att det faktiskt inte är mig det är fel på. Att bli bedragen och lämnad kan hända vem som helst, oavett vem man är. För i början - och även fortfarande emellanåt - klandrar jag mig själv för det som hände. "Om jag ändå var snyggare/mindre fet/frisk/sötare/snällare/gjorde mer hemma etcetera etcetera..." Men det är ju faktiskt inte mitt fel. Syd visste vad han fick när vi träffades. Jag dolde aldrig min sjukdom, han visste att jag kunde gå upp massor i vikt av tabletter jag tog, han visste att jag var sjukpensionär. Och han tyckte att jag var vacker.
 
Att han sen träffade någon annan och blev kär är ingenting som varken han eller jag kan göra någonting åt. Sånt kan hända vem som helst. Däremot var han ett svin och en idiot som inte vågade vara ärlig och uppriktig mot mig från början, men det är ju knappast någonting jag skall klandra mig själv för.

Stycket nedan känner jag så väl igen mig i. Huvudpersonen Irene oroar sig för sin make Adrian. Hon vet att någonting är fel och vill så gärna hjälpa honom. Istället för att berätta sanningen för sin fru går Adrian mot attack, precis som Syd gjorde mot mig.

Det är Irene som börjar prata (Adrians skådespelarkarriär börjar äntligen ta fart):
"Vi går aldrig ut tillsammans."
"Jag har mycket att göra - äntligen har jag mycket att göra. Vad väntar du dig?"
"Mer än det här. Jag vill prata. Jag vill att du skall berätta saker för mig. Jag vill att du håller om mig och rör vid mig."
"Det var något nytt."
Irene ryckte till. "Det var lumpet."
"Okej. Det borde jag inte ha sagt. Förlåt."
"Du påstår alltså att det inte är någonting? Du har bara mycket att göra och det tar all din tid?"
"Just det."
"Riktigt säkert?" envisades hon. "Jag måste få veta. Du måste tala om för mig om någonting är på tok. Hur skall jag annars kunna göra någonting åt det?"
"Du ger dig aldrig, va?"
"Va?"
"För dig måste allting betyda någonting, allting måste vara meningsfullt. Ibland borde du låta saker och ting vara - låta
mig vara."
"Jag frågade bara var det var för fel."
"Kanske det är dig det är något fel på."
"Mig?"
"Du är så förbannat kompromisslös."
"Förr brukade du säga det som en komplimang."
"Jaså?"
"Ja. Vad har hänt, eftersom allting har blivit så annorlunda?"
"Det är du som har blivit annorlunda" sa Adrian. Han ville inte se in i hennes stora grå ögon, han ville känna sig förfördelad. "Se bara på dig! Du kan inte slappna av längre, inte en minut i sträck. Ingenting är till din belåtenhet - ingenting hos mig i alla fall. Plocka upp det och det, ring till den och den, titta en sån röra, ät inte det, drick det..."
"Jag håller inte..."
"Ibland tittar du på mig som om jag var en gris som kommit infarande i rummet och ställer till oreda."
"Va?"
"Hur tror du det känns att leva tillsammans med någon som ständigt vill  göra en till någon annan? Det är tillräckligt för att driva en till vansinne."

Istället för att erkänna vad han håller på med, ger sig Adrian på sin fru som om hon inte gjort annat än behandlat homom som skit.

Samma igenkänningsfaktor känner jag vid stycket nedan. Adrian skall bo borta i några dagar så att Irene kan fundera över vad som hänt (hon har nyss fått reda på hans förhållande med Frankie) och hon säger åt honom att han inte får spendera dessa dagar och nätter hos Frankie, för då kommer hon aldrig ta honom tillbaka. Adrian försöker övertyga Irene om att han absolut inte tänker vara hos F, han har inte ens tänkt tanken:
"Det är klart att jag inte kommer att göra det. Det behöver du inte påpeka."
"Lovar du?"
"Jag lovar. Du har mitt ord."

Självfallet var det just hos Frankie han spenderade sina dagar (och nätter).

Praktiskt taget samma sak hände mig. När jag fått reda på hela Malin-grejen bestämde vi att vi skulle spendera lite tid ifrån varandra för att se vad vi kände. Syd sa att han skulle åka till Askersund och stanna där hos sina föräldrar, inte åka till Malin. Och precis innan han lämnade mig gav han mig en hård kram och viskade i mitt öra att han skulle göra allt för att få vårat förhållande att bli bra igen.
  Dagen efter knullade han Malin och har sedan dess bott hos henne.

Av detta kan jag konstatera två saker. 1, jag är knappast ensam om att ha gått igenom detta helvete och 2, vad glad jag är att vi inte hade barn tillsammans! Irene och Adrians barn börjar spendera mer och mer tid med Adrian och hans Frankie (Frankie är lillasyster till Irenes bästa vän och de har praktiskt taget vuxit upp tillsammans). Hon får ständigt höra glorifierade ord om Frankie från sina barn och ett av barnen refererar till och med till det nybildade paret som sina föräldrar. Var Irene kommer in i bilden har jag ingen aning om.

Men nu tänker jag inte sitta här och tjöta mer. Måste läsa vidare och se vad som händer. Nicci Gerrard är en superbra författare!

Måste jag?

Fattar inte hur jag skall kunna få i mig någonting att äta när jag bara mår illa. Men jag bör äta något till tablettfan jag stoppar i mig varje morgon. Men först skall jag få ta mig en lite spådom. Har en tjej som behöver en hel de svar och det kommer ta sin tid, så lika bra att komma igång =)

Målning

Jag vill måla väggarna i mitt sovrum mörkt lila. Hallen skulle också behöva målas om. Mamma tycker vitt, jag blir spyfärdig. Dessutom skitar jag ned allt som är vitt på en kvart. Jag vill ha en inbjudande färg där också. På ett sätt låter svart mysigt. Svarta väggar med massa tända ljus. Men å andra sidan är ju ljusen aldrig tända när jag kommer in utifrån så då kanske det bara känns... dystert. Hah, who am I kidding? Jag skulle antagligen älska det!
  Fast jag vet inte ändå. Svart känns inte klockrent. Kanske lila väggar där också och så målar jag det lilla bordet svart. Det låter finfint.
  Jag älskar att bo själv med hundarna! Ingen jävel kan gnälla på min smak. Men men, nu blir det som sagt bad.

Take me
take me in your arms my love and rape me.

Idag

Humör: Harmonisk, glad och nöjd. Positiv.
Gör: Lyssnar på LAM och njuter av mitt kaffe.
Planer: Läsa, läsa, läsa.
Fnitter: Jag älskar att bli kallad baby av en praktiskt taget okänd människa ;D
Låt: Spider and the fly - LAM
Kärlek: Sean Brennan

God morgon världen

Har blivit kontaktad av lite människor som vill bli spådda. Underbart. Det är ju precis det här jag drömt om så länge =)

Överlag känner jag mig väldigt glad och harmonisk idag. Gick upp strax efter åtta och ut med hundarna. Sitter nu här med kaffe och LAM och tänker på hur mycket jag gillar mitt liv när jag mår såhär. Min fredagskväll blev perfekt. Soffan med öl och underbar bok. Kunde knappt sluta läsa, men släckte lampan vid ett. När jag är klar vid datorn skall jag ta ett lååångt bad och fortsätta läsa. Efter det får det bli frukost.

Och vet ni? Jag har fortfarande inte skurit mig! Nu har de tre veckorna passerat! =D

Mys

Har precis kommit in efter den sista promenaden för idag. Är nu iklädd mina blå pyjamasbyxor och Rebeccas blåsa, stora, gamla slitna T-shirt som hon nog aldrig kommer få tillbaka igen. Skall återgå till läsandet i soffan. Tänkte bara vara lite trevlig och säga god natt ;)

I keep on stalkiing my love...

Sovande flickebarn

Är hon inte otroligt söt när hon sover, lilla Belsebitchen?

image430

image431

P.S. Märket i pannan tillfogade hon sig själv förra lördagen då hon använde min (numera sin) plattång :P Jag älskar när hon klantar sig sådär! ;)

Kärleksförklaringar

Spider and the fly. Helst klart min favoritlåt just nu. Seans röst är fantastisk, texten är underbar och hela låten är fenomenal.

Sean Brennan. Sångare i LAM. Han är vacker som få och har en röst som gör mig lycklig att lyssna på. Lycklig och trygg. Sean Brennan är just nu min stora kändiskärkek.

♥  London After Midnight. Helt enkelt ett förbannat bra band. Har ni inte hört dem än borde ni ge dem en chans. Ett jävligt snyggt band är dem också, bara se här.

♥ Kärlekströst. Boken är så bra! Jag älskar såhär närgående och levande skildringar av människor. Jag känner genast för att skaffa barn, gifta mig och bli fyrtio år. Fast jag skulle iof inte vilja ha en otrogen partner... Måste fortsätta läsa!

♥ Mitt liv. Just nu är jag så nöjd med mitt liv som jag kan bli. Älskar att spendera fredagskvällen ensam med mina hundar. Att läsa och dricka öl. Skriva brev till kära brevvänner och lyssna på LAM. Att existera utan ångest och känna mig avslappnad. Ja, jag älskar det verkligen.

London after midnight

Sitter och lyssnar på London after midnight och suktar lite. Mamma var här och städade idag så nu är det fint här hemma. Var helt körd de första timmarna av vakenhet idag, men nu mår jag nog riktigt bra. Skall snart äta mexikansk pasta och dricka öl till det. Sedan skall jag ge hundarna mat och ta ut dem på en mysig promenad. När vi kommer in igen skall jag arsla ned mig i soffan med kaffe och öl och börja läsa en ny bok. Skulle gissa på att det blir Nicci Gerrards bok Kärlekströst. Jag tror att jag kommer känna igen mig mycket efter allt bajskakeri med Syd och så verkar den bra. Nicci Gerrard är ju den ena halvan av den fina duon Nicci French, vars böcker jag brukar sluka (uh, nu låter jag sådär patetisk :S).

Muuuuuhh!

Jag har sån jävla huvudvärk. Insåg att jag inte druckit något kaffe så nu sitter jag med en bautamugg och häver i mig. Uhh. Jag återkommer senare när hjärnan inte längre är ur funktion.

Månadens böcker

Böcker lästa under april:

°
I skuggan av värmen - Lotta Thell (4/5)
° Mordet i Sussex - Minette Walters (3,5/5)
° Bekantas bekanta - Mats Strandberg (4/5)
° Jag skall hitta dig en dag - Joy Fielding (3,5/5)
° Mig äger ingen - Åsa Linderborg (3/5)
° Tillsammans - Denise Rudberg (4/5)
° Ingen återvändo - Joy Fileding (3/5)
° Chihuahua - Najda C Martinsson (4/5)
° Beatriz och himlakropparna - Lucía Extebarria (4/5)
° Vad ser du nu - Cilla Naumann (2/5)

Månadens bästa: Extebarrias Beatriz och himlakropparna. Bea blev min bästa vän under tiden jag läste boken. Helt jävla fantsitkst superbajskakebra!
Månadens sämsta: Naumanns Vad ser du nu var verkligen en besvikelse. Jättebra början, men de restrerande 3/4 av boken var helt enkelt inte intressanta.

Sammanlagt: 10 böcker
Antal engelska: O

Slutsats: Jag måste verkligen bli bättre på att läsa engelska böcker!
Första månadens läsning gick segt, men mot slutet var jag riktigt duktig!

Lite bilder från igår

image421
Söta Kiba

image422
Min pappa.

image423
Kami ville värma sig innanför farfars varma jacka. Pussas ville han också. Farfar är hans nya favorit.

image424
Kiba blev avundsjuk och ville också upp i farfars knä.

image426
Gull ♥

image427
Kami attackerar Kiba :P

image428
Farmor och mamma äter.

Underbar text

Empty hearts I can hear them talking
I close my eyes and I keep on stalking
my love
my love

no one's aware of the hunger I feel
it's something you or time cannot heal
I need someone to help me rise above

Eternal bliss is something I can show you
spread your arms and let my wings enfold you
my love

In the darkness shades of crimson rapture
the world is ours alone to capture
my love

Come over here and let me tell you something
nothing ever comes of nothing
we pay a price for all our choices made

come along now and take my hand
I'll lead you to a promised land
the morning after it may never come again,
never be the same...

London after midnight

Nyss hemkommen

Kom precis hem från Hästhagen. Det blev inte särskilt mycket läsande för min del, men det var kanske inte heller anledningen med att åka dit :P
  Ollonet gjorde mig glad och kom förbi en sväng och tittade på brasan och raketerna med mig (och mina föräldrar). Två idioter störde mig så jag tvingades dryga mig lite. Det är konstigt att folk alltid skall ha så mycket att säga om mina hundar. Själv tycker jag nog att man skall knipa käft om saker man inte vet något om. Men det kanske jag är ensam om att tycka?
  Hur som helst bestämde Ollonet och jag att han skall komma hit sen och glo på film med mig =) Jag skall tvinga honom att se Natural born killers. Underbar film och äkta kärlek.

Skall snart hoppa ned i badet och se till att läsa ut latte-boken och sedan skall jag plockan undan lite här hemma. Gillar inte alla dessa högar med disk/papper/skit som hamnar överallt. Bokhögar är bara bra, men andra högar gör mig trött.
Duktig idiot.

RSS 2.0