Hemma igen

Nyss hemkommen från mina föräldrar. Det var skönt att vara där i några timmar och bara ta det lungt. Åt middag och massa vaniljglass och sedan såg mamma och jag på Körslaget som faktiskt var riktigt underhållande. 
  Sitter nu och lyssnar på Placebo och klunkar i mig massa cola. Baben kommer hit imorgon istället ♥

Levande

Jag känner mig faktiskt levande idag. Sitter och lyssnar på Evanescence på hög volym, skriver brev till Emmi och snackar massa skit på msn igen. Jaja.

nothing can stop me now

Lyssnar på Nine inch nails. Trents röst gör mig lugn. Harmonisk. Kär. Galen. Fnittrig.Glad. Bäst. Allt blir möjligt med Trent. Han och Amy Lee är mina stora kärlekar just nu. Det är perfekt att vara kändiskär. Så svårt att få hjärtat korssat då. Perfekt.

Hur som helst. För er som är intresserade tänker jag komma med lite skvaller. Frida-baben drar till Stockholm idag, tillsammans med sin Marcus, för att bo på hotell och mysa och vara alldeles sådär nykära ni vet. Yeah! Underbart! :D

Och vad har jag för planer för min fredag? Att läsa ut Bergsprängardottern som exploderade. Imorgon kommer baben hit och jag skall få veta allt. Såklart. Nåja. Nu skall jag ta en dusch och sluta gå omkring i mina dumma pyjamasbyxor hela tiden.


psykblogg

jag har uppdaterat psykbloggen nu. funderar på att ta bort lösenordsskyddet. fast jag vet inte. vet inte om jag verkligen vågar.

Ångest

Vet ni vad det är? Nu blir det Sobril. Fanskap.

Mitt skrivande

Som jag tidigare nämnt vill jag att folk läser det jag skriver, för att jag på så sätt skall bli uppmuntrad och orka fortsätta. Jag har gjort en lösenordsskyddad blogg där jag lägger in det jag skrivit, kapitel efter kapitel, och de som vill ha lösenord och användarnamn får be om det. Tänk dock på att det är första skrivningen. Ingenting är ett dugg retuscherat. Det enda jag ber om nu är uppmuntran att fortsätta skriva. Inga kommentarer gällande stavfel och att jag borde ändra på saker och så vidare. Tack!

Ny recension

Det finns nu en recension av boken Det okända inlagd i min bokblogg.

Samtal med Hecate

Om kvällarna när jag lägger mig i sängen för att sova, brukar jag samtala med Hecate. När jag berättade om det för Frida flinade hon på sitt typiska Frida-vis och tog upp hela schizo-grejen.
  Men det är två helt olika saker. När rösterna talar med mig hörs det mycket tydligare. Det finns inte inom mig på samma sätt som det gör när jag talar med Hecate. Med Hecate känns det att det verkligen är inom mig. Jag måste gräva mig in i själen på mig själv för att höra vad hon har att säga. Jag kan också få stop på det när jag vill. Så är det inte med rösterna för dem har jag ingen kontroll över själv.
  Gudomen finns i mig, precis som den gör i alla andra, och dessa sena samtal gör gott för mig. Mycket gott.

Lek i snön

Har precis varit ute i snön och lekt med hundarna och känner mig just nu både piggare och gladare än innan. Att både komma ut och att se på hundarna när de lyckliga och glada springer fria i parken, gör mig gott. Finns nog inget som kan göra mig så glad som när hundarna är lyckliga. Är det så det är att vara förälder också? Jag skulle gissa på det.

Snart så

Mamma och pappa kommer hit om en halvtimme, timme. Äntligen! Någonting positivt med den här dagen i alla fall. För jag mår fortfarande dåligt och har återigen drömt om Syd. Varför nu? Är det inte meningen att jag skall ha gått vidare nu? Det var ju så lätt innan och nu går jag bara omkring och mår bajskaka. Allt kan ju iof inte bero på kinesfan och hans pantade bimbo.

Idiotperkeleångestskit

Mira tycker att jag kan ta Sobril för den här jävla ångesten. Men jag klarar det inte. Jag är så rädd för att bli beroende igen. Vill inte. Vill inte! Men jag kan inte sitta och må såhär! AAHH! Just nu väntar jag bara på att telefonen skall ringa och mamma och pappa skall säga att de anlänt till Sverige. Shit, så jag saknar dem! ♥

Idiotlista

Saker jag känner för att göra just nu:

◊ Sätta upp gardiner i öppningen mellan sovrummet och hallen
◊ Skära mig
◊ Sätta mig på sängen och läsa och dricka te
◊ Spy

Min Mira

image327

Messar med Mira. Hon är så orolig för att jag inte skall bry mig. Jag förstår att hon känner så, jag är bra på att få det att framstå som att jag inte bryr mig om henne. Inte minst då jag för några veckor sedan skickade ett sms där jag skrev att jag hatade henne.
  Det är jag som har övertaget och så har det nog alltid varit mellan oss. Allt sker på mina villkor. Hon säger att jag är egocentrisk och jag visar nog aldrig den sidan av mig så bra som inför Mira. 
  Jag vet inte riktigt varför jag gör som jag gör. Jag vill aldrig förlora henne och ändå är jag så... svår. Och intensiv. För mig är hon den där lilla flickan som behöver tas omhand. Den som känner mig bäst och bäst förstår sig på mig. Min tvillingsjäl, min kärlek. Min dröm. Jag stampar och slår och är ond. Samtidigt som jag älskar henne med en innerlighet som inte går att beskriva. Jag önskar bara att hon kunde förstå att jag aldrig egentligen vill såra.

Som hon brukar säga;
it's all about us...

uppdaterat

har nu uppdaterat psykbloggen.

effektivitet

låg i sängen och läste massa i bergsprängardottern som exploderade och fick nog energi att diska och fixa resten i köket. relativt fint där nu. har sedan dess suttit framför datorn och pillat med mitt skrivprojekt. men jag vet att folk måste läsa det för att jag skall orka fortsätta. för redan nu, innan jag ens egentligen börjat skriva, trycker jag ned mig själv och säger att det aldrig kommer kunna bli någonting bra av det. fastän jag drömt om att skriva något liknande sedan jag var runt femton. jag måste helt enkelt fortsätta. måste. och jag skall! tamejfan.

mat!

hittade några varma koppen i skåpet sedan kinesens tid. gott. och då får jag något ätbart trots allt. skall försöka städa undan i köket efter mitt bakande igår så det inte ser förjävligt ut när pappa kommer hit imorgon. måste måste. jaja.

igen!

ännu en jävla dröm om syd och malin och jag mår knappast bättre nu. skall ta ut hundarna på en promenad och sedan se till att få något att äta. kan inte bara sova hela tiden. jaja. bla bla. ångestkaka. i hate yoooou.

helvetesskitbajskaka

jag mår pissapa. skall nog sova bort större delen av dagen. i alla fall ligga i sängen och sova eller läsa. drömde om syd inatt. att han dumpade mig för malinoch bla bla bla, tack för den typ. somatt jag inte upplevt ångest nog av det i verklighteten, jag måste gfå in skiten i mina drömmarockså. flera månader efteråt. så nu mårjag bajskaka ännu mer pga det.men jag kabn inte hjälpa det. jag saknar honom trotsallt. fan. jag mår så skit idag.

Ångest och död

helt körd. panikmessar frida typ hela tiden. försöker baka kakor ment appade halva skiten på golvet. jag har skurit mig igen och vet att jag aldrigkommer träffa e fin söt tjej/kille som kommer tycka om mig trots att jag är sjuk. helvete. jag hatar att känna mig så jävla ensam. om ändå mamma och pappa vore hemma. så de kunde komma hit och ta hand om mg. jag vill inte vara ensam. jag vill inte. dricker en öl. men har inte tagit nån sobril. skal det ses som bra?


Fanskap

Ångest. Sorbil? Nej. Dumt.
- Men jag vill.
- Nej, det vill du inte alls. Det leder bara till ondo.
- Men nu kommer jag bara skära mig.
- Så gör det då. Sitt inte här och ta upp massa tid.
- Men det är jobbigt. Att behöva torka upp allt blodet sen. Och se till att inte bloda ned allt.
- Men torka inte upp blodet då!
- Jo, jag måste. Så inte hundarna får i sig av min smitta.
- Eh, gå och dö.
- Nej.
- Sluta gnäll då.
- Men jag gnäller inte.
- Jo, det gör du visst. Och ingen orkar ändå bry sig. Skall du fatta det någon gång eller?

- Hm...

- Just det. Gör någonting istället för att bara sitta där och sukta.
- Vadå? Jag kan inte läsa. Jag har ju redan suttit och läst i den där depp-ångest-boken så jag känner för att åka till London och knarka. Det är ju knappast bra.
- Läs något annat då.
- Jag kan inte.
- Måla då! Det funkade ju igår.
- Men jag vill inte. Orkar inte. Ta fram färgerna. Städa upp efteråt.
- Teckna!
- Det går inte. Jag kommer inte komma på någonting nu. Med alla dem här tankarna.
- Skriv.
- Jag försökte nyss... men det funkar inte. Kanske är det datorn. Kanske är det jag.
- Men gå för helvete och skär dig istället då! Jag orkar fan inte med dig!
- Orkar inte. Orkar inte resa mig upp. Skit samma.


Vit oleander

Här finns recension av Vit Oleander.

Fru Ångesthora

Ångesthoran lever. Har städat och målat och skall nu läsa.

Idag

Humör: Självförakt
Planer: Överleva
Kärlek: Mina hundar

En början

Jag känner en början på ångestäckel och känner för att stoppa i mig Sobril. Det vore ju så enkelt. Jag gjorde det ju igår liksom... Varför inte göra det idag med? Men nej, jag skall inte hamna där igen. Jag ska inte! Jag är bättre än så.

Fast just nu känner jag för att ge upp hela skiten. Tack och lov att mina föräldrar snart kommer hem från Spanien så jag kan få lite ätbart i kylskåpet. Och nässpray. Uhk.

Eyy

Lite snygga mana-bilder från Ollonets mobil. Bilder han tog då han sminkat mig så snyggt :P

image323

image324

image325

Strippande småflickor

Det är inte varje dag jag har strippande småflickor här hemma. Igår kväll kom Frida hem till mig och såg på film. Efter någon timme fick jag ett sms från lilla Belsebitchen som frågade om det var okej att hon och hennes kompis Jessica kom över en stund. Inte kunde jag veta att det skulle leda till en privat stripshow ;P
  Frida fick för sig att jag skulle pierca hennes näsa och för att få mod var jag dum nog att ta sorbil och öl. Och så ville jag lyssna på min striplåt med Nine inch nails och tur som jag hade fick jag bitchen och Jessica att börja strippa. De var jätteduktiga :D Bitchen njöt av att skumpa omkring med rumpan kan jag ju lova! ;) Och Frida filmade hela spektaklet.

image321
Jessica, Frida och Kiba

image322
The bitches again

Resten av kvällen/natten bestod av massa piercande (Jessica fick pierca istället, jag pallade inte. Så Frida är nu piercad i näsa och ögonbryn), hånglande och flum. Frida stack hem vid fyra, fem någon gång och småflickorna sov kvar hos mig. Dessutom är vi nu fyra agenter istället för bara två. Det nya namnet är Mini Mother Fucker Asshole. Frida är Mother, jag är Fucker, bitchen är Mini och Jessica är Asshole. Vårat första uppdrag blir att ta reda på vad min heta granne bor.

Nu blir det återigen läsning för mig. Pusslu! ♥

Jävla påskkärringar

Det ringde på dörren när jag låg i badet och läste. Kastade mig upp och kollade ut genom tittgluggen. Ingen där, men jag hörde massa babbel. Det var förbanbande jävla påskkärringar och de hade övergett min dörr för att istället attackera grannen.
  Jag tycker att det är en hemsk tradition. Jag visste inte ens vilken dag det var idag och hade jag hunnit öppna för de där barnen hade jag fått sån jävla ångest, för nej, jag har inget godis att dela ut. Och jag är knappast ensam om det. Det finns ju folk som ger pengar istället, men de få kronor jag har behöver jag verkligen själv. 
  Jag tyckte inte om att vara påskkärring när jag var liten heller. Kände mig alltid tvungen att vara det, eftersom alla andra var det. Att tränga sig på hos folk och tigga godis var liksom ingenting för mig. Och jag vill inte ha hit några ungar! Låt mig slippa plingplånget i dörren. Ni blir ändå skräckslagna när mina två monsterhundar attackerar.

Glädje!

Frida kommer hit imorgon! :D <3


Fredagsful

Jag är sådär fredagsful just nu. Ruffsigt hår, gammalt utsmetat smink, röd flanellpjamasjacka, blåa flanellpyjamasbyxor bla bla bla. Och det är så skönt! Att jag kan gå omkring och fula mig och ingen behöver bry sig. Jag menar, mina hundar älskar mig ändå. Och jag kan låtsas att jag är den mest attraktiva kvinnan i världen. Att Katherine Moennig skulle falla för mig på studs om hon såg mig (yta, yta, yta!). Jag är helt enkelt bäst.

Bitches love me

Jag hade en fin kväll/natt igår. Ollie kom efter nio någon gång och hade med sig pommes från McDonal's till mig och bitchen. Underbart! Vi kollade på Det men eftersom bitchen är en sån bitch orkade hon inte se klart. Först satt hon och gnällde om att filmen borde ta slut snart och efter att ha insett att både Ollie-Ollon och jag faktiskt ville se klart filmen satte hon sig vid min dator och visade upp sig i min webcam istället. (Efter ett tag ringde hennes telefon och hon började flirta med en söt stockholamre som dock redan har flickvän så jag blev lite småbutter på henne).
  Ollie-Ollon visade mig sina brudar på internet :) Det var kul. Få checka in hans span typ :P Han har faktiskt riktigt bra smak om jag skall vara ärlig. Han är inte en såndär storbörstad, smal blondin-älskare. Jag tvingade honom också att lägga till mig på Facebook så jag kan skicka massa störiga saker till honom :D
  Hur som helst hade jag väldigt trevligt. Jag har tur som får ha så fina människor i mitt liv. Nu blir det mer läsning! Eller strax i alla fall.

Mitt andra jag

Jag ringde och pratade med Mira igår kväll. Utan några tabletter eller alkohol i mig. Först trodde hon inte på mig, men efter en stund verkade det som att sanningen faktiskt gick upp för henne.

Våran vänskap har alltid varit extremt intensivt fastän vi bor i helt olika städer, långt ifrån varandra, och bara träffats en enda gång. Vi är två borderlinebrudar som ibland nästan tar kol på varandra. Min sanning gör henne illa, precis som hennes sanning gör mig illa.
  Om vi skulle bo nära varandra, umgås typ dagligen, så finns nog risken att vi skulle spåra ur totalt. Skära, supa, slåss, knulla, infektera. För jag tror inte att vi skulle kunna hjälpa varandra till någonting friskt. Vi skulle bara skada varandra. Jag är riktigt säker på det.
  Ändå är jag aldrig beredd att släppa henne. Hon är den enda som verkligen förstår mig. Hon är mitt andra jag och hon vet saker om mig innan jag själv ens vet det. Det är som att hon har en nyckel in till både min hjärna och mitt hjärta. Det är både läskigt att fint. Det känns tryggt.

Ingen skulle kunna krossa mig så lätt som hon. Och jag älskar henne för hon är ändå god. Mot mig. Hon är min.

Obalanserad

Jag mår okej just nu. Okej. Men jag är skräckslagen, hela jävla tiden för att jag skall få en jävla ångest för att jag känner mig ensam. Alltså, jag är ju inte ensam. I onsdags träffade jag min Frida-babe och igår var Belsebitchen och Ollie (hans nya bögnamn ;P) här. Rebecca drog precis. Så nej, jag är inte ensam. Och nu är det fyra dagar här som jag skulle vilja ägna åt massa läsande. Bara massa läsande. Så de närmsta dagarna borde liksom se ljusa ut, eller hur?
  Men jag kan inte koppla av för att jag är så rädd för att den där ångesten skall komma. Jag vill bara proppa i mig massa Sobril, men jag har ju gett mig fan på att inte röra den där skiten något mer och egentligen borde jag ju inte behöva dem nu.
 
Jag vet att en del av rädslan sitter i att Frida numera har Marcus. Jag är livrädd för att hon inte skall ha tid med mig längre nu när hon hittat en fin blondin och jag skall bli sådär utan henne igen. För jag tycker verkligen om min Frida. Hon är en underbar kompis och jag älskar att vara med henne. Jag vill inte att hon skall försvinna som jag gjorde när jag träffade Syd. Hon säger att hon inte kommer försvinna, men vafan... vem vill ha med mig att göra egentligen? Frivilligt? Jag infekterar bara allt hela jävla tiden.
  Gud. Jag har alldeles för mycket tankar.

Mejl om bitchar

Mejl från Alkis om bitchar, apropå mitt inlägg.

"Av presentationen att dömma verkade hon ju vara en helt ok tjej, men
hon hade ju barn och ville ha någon i ett förhållande som varar för
evigt osv... Och ja, barn är ju inget plus och det senare är inte alls
vad jag söker eller vill utlova så hon är ju ändå inget för mig. Mitt
inlägg till henne:
"Fin människa men jag tror tyvärr inte att vi ligger på samma stadie i
livet, lycka till med sökandet."


Hur tror ni att hon svarar? Med ett tack detsamma? Nejdå, det är ju en
tjej vi har att göra, världens mest otacksamma varelse:
"Va, avd snackar du om? jag har väl inte påstått något sådant, vet ju
inte ens vem du är.. jag är inte intreserad av dig heller, du är inte
min typ, skulle inte ens skriva till dig om du inte hade skrivit det
där störda gb inlägget. ha ett bra liv"


Jag blir så jävla trött alltså, ni är så inte värda mig. Hon fick ett:
"Ännu ett exempel på hur jävla störda och ovärda ni tjejer är att
lägga energi på. Finns ingen mer otacksam, dissande, ocharmig och
fullständigt ohyfsad livsform. Inte konstigt att man inte orkar
anstränga sig och behandlar er som ni är värda.

Det enda jag sade var att du på din presentation verkade vara en fin
människa men att det var väldigt uppenbart ifrån den att vi inte sökte
eller ville ha samma saker men jag nämnde det ändå i förbifarten.

Och det där är tacken man får? Avsluta ditt liv redan nu, du förtjänar
det ändå inte."

Tillbaka.


Du som läser så många böcker lär säkert veta vad ordet för att
beskriva hennes andra punkt i kallistan är (det är ju inte ironiskt
utan något annat.): "Våld mot kvinnor!", alltså allvarligt, är det så
konstigt om man vill klippa till henne efter det där? Hon har ju helt
klart gjort sig förtjänt av det.

Över och ut, puss o kram, varsågod att använda hela mitt mail i din blogg :D
21 år och ifrån Karlstad var hon, för lite sol över henne kanske."

Fanny Price

"You are smart and shy, a quiet beauty with brains that intimidate everyone around you. You often feel out of place, homeless and alone. As an intellectual idealist, you long to be heard and understood, but rarely waste your time trying to defend yourself to those who could not possibly understand. Time and experience is making you bolder. Despite your clever genius, you long for simplicity, and the love of your soul mate, who is a socially surprising and unlikely match."

Det där är nästan läskigt mycket jag.  

Honungskakor

Har precis kört in den första plåten med honungskakor i ugnen. Känner mig såå duktig som orkar baka och dona fastän jag mår ganska kasst. Har kokat ägg också som jag skall måla med Belsebub när hon kommer hit. Min brorsa kommer komma hit en stund och ta hand om hundarna så jag och Belsebitchen kan gå och handla lite sånt som behövs. Typ choklad och cola :P Det kan nog bli en fin dag, bara jag fortsätter kämpa åt rätt håll.

Uh

Hur skall jag orka med idag? Det är Ostara. Jag borde vara glad och uppåt. Inte känna för att gå och dränka mig i badkaret. Skall baka hongungskakor sedan och jag fattar inte alls hur det är meningen att det skall gå till. Helst skulle jag bara vilja sova och sova och sova. Behöver ta ett bad. Uh. En lista. Över vad jag skulle behöva göra idag:

◊ Bada
◊ Tvätta håret (GLÖM!!)
◊ Dammsuga
◊ Plocka bort skiten från vardagsrumsbordet
◊ Baka hongungskakorna

Aah... Jag orkar verkligen inte.


Idag

Humör: Bajskakedöende
Planer: Fira Ostara. Belsebitch och Ollonboll kommer senare.
Dagens kärlek: Uhg!!

Idiot

Ser en snygg tjej på QX. Tänker gå och dö Mana. Ah. Jag är så... bajskaka.

Jag är bäst igen

Ollonet säger:
Du är nog en av de vettigaste jag känner trots allt =) Iaf vettigaste brudar...haha...eller nå't, haha

Babe <3

Frida har varit här ikväll. Hon drog precis, skulle hem till Marcus :P De träffas typ hela tiden nu. Fattar ni med andra ord hur bra jag verkligen är på att para ihop folk? Är så stolt över mig själv och framför allt glad för att Frida mår så pass bra som hon gör just nu. Hon skiner!

Tjejer är så jävla bitchiga

Killar brukar vara för enkla, och tjejer för svåra. Bli medlem på en community och du får troligtvis genast erfara hur killarna kastar sig på dig (du kvinna vill säga) och kastar ur sig det ena skamliga förslaget efter det andra.
  Tjejerna däremot är så jävla svåra, så bitchiga. En tjej verkade bli mer eller mindre förbannad när mr X (jag vet inte om jag får nämna hans smeknamn nu, fast jag skulle gissa på att jag får det men gör det ändå inte) skrev till henne att hon verkade vara en halvintressant person. Genast slog bitchen till och jag förstår faktiskt inte varför. Dels var han ärlig, dels sa han ingenting elakt. Hon tyckte säkert att han borde ha skrivit att hon var helintressant, men då hade han ju faktiskt ljugit. Och finns det något elakt i hans kommentar, om ni tänker efter? Att få höra att man har någonting intressant över sig är väl alldeles underbart?
  En tjej på HTB-communityn QX skrev på sin press att hon inte svarar på mejl där det bara står att hon är söt. Man måste komma på något annat att skriva, än bara det.
  Jag höjer genast på ögonbrynen. Det är inte särskilt lätt att komma på något djupt och intressant att skriva till en helt okänd person. Om man då tycker att personen är söt, skall man inte få säga det då och ändå hoppas på svar?
  Tjejer verkar ha så många krav hela tiden. Var si, var så, annars dissar jag dig. Seriöst brudar, jag orkar inte med det och jag tror att det är många andra som håller med. Jag funderar helt på att skippa QX och låta min bisexuella sida fortsätta på sitt hetrosexuella spår, fastän jag helt ärligt lutar mer åt tjejer än killar.

Vi väljer våra egna krig. När Alkisen sa till mig att jag inte är tillräckligt snygg för att ta hans oskuld tog jag inte illa upp alls, vilket jag fått reda på att andra inte förstår. Men återigen; ärligheten. Dessutom var det inget elakt han sa. Det vore skillnad om han kläckte ur sig något i stil med: Du är alldeles för ful för att få ta min oskuld! Välj. Vill ni kriga eller leva i fred?

Det är skitläskigt att ta kontakt med tjejer. Chansen är så stor att de finner nåt fel hos dig och du blir dissad. Min erfarenhet är att killar ytterst sällan beter sig likadant. Åh, vad jag är glad att jag är bisexuell och helt enkelt inte är helt fast bland de svåra brudarna som gillar att kriga och ha höga krav. Bitcharna går helt enkelt bort för mig. Jag gillar snälla, rara, söta tjejer som använder hjärnan och ger folk en chans. En chans att lära känna.

Vardagsglädje

Ibland innebär så simpla saker som posten innerlig glädje. Idag är en sån dag. Dels fick jag mitt bokpaket och dels fick jag ett brev från min fina brevvän Emmi i Finland. Ett långt, personligt brev skrivet på underbart Hello Kitty-papper. Emmi skickade också med tre olika sorters téer som hon köpt med sig från Budapest där hon precis varit och jobbar i nio veckor. Underbara brevvän!
  Så jag skall ta och hoppa ned i ett bad med Det okända och dricka en kopp té. Sorten Pure beauty låter lockande. Läs bara: harmony for body and soul. Låter det inte som ett fantastiskt té eller vad? Nåja, nu försvinner jag ett tag med andra ord.

Hoppas ni får en fin dag! ♥

Alltså,

checka in min förbannade bokblogg!

Jag är bäst

Frida gick för en stund sedan. Hon skulle hem till Marcus. Han har köpt en present åt henne :D Jag är så jävla bäst på att para ihop folk. Nu måste jag bara se till att para ihop mig själv med någon. (Vill ni veta nåt sött? Inatt när Frida inte kunde sova tog Marcus ut henne på en tur med bilen. Shit, så fint! Han är precis vad hon behöver. En genomgod blondin).

Just nu sitter jag och väntar på att mitt älskade Gosspi girl skall börja. Jag behöver dregla lite ;) Leighton Meester är ju så jävla fin! ♥

Ännu mera alkis

aliquis säger:

varför ligger du inte med ollon?

mana - you can't stand me säger:

men gud! ollon är en vän!

aliquis säger:

ojdå

aliquis säger:

en vän med kuk

aliquis säger:

sk pojkvän

mana - you can't stand me säger:

HAHA!

aliquis säger:

om jag hade en vän med bröst hade jag ju knullat henne

aliquis säger:

rätt slöseri annars

Han är rätt speciell den där alkisen.


HAHAHAHAHA!!

aliquis säger:

synd att jag inte har någon bullet

aliquis säger:

kunde vi ha plågsamma belsebitchförsök

aliquis säger:

typ ta av bh men ha t-shirt på och sedan leka runt bröstvårtorna o se vad som händer

*asg*


Babe på väg

Frida är på väg hit! :D Så jag skall försöka finna något att göra mat av. Blubb ♥

Tillbakablickar

30 juli 2007:

Egentligen vill jag inte det, dö alltså. Jag vill leva och det länge. Men alla dessa känslor är mig övermäktiga.
Undrar om Syd och jag borde bli tillsammans igen. Samtidigt som det är min högsta önskan betvivlar jag att det vore så bra.
Att se Syd med en annan tjej skulle krossa mig, men så som vi har det nu fungerar det inte.
Är jag beredd att leva ett liv utan Syd? Nej. Är jag beredd att göra det, ifall det är vad som är bäst för Syd? Nej, men jag tvingas nog att göra det.

1 augusti 2007:

Det är kväll och Syd, jag och hundarna skall strax åka hem till mina föräldrar. Funderar på om jag verkligen gör rätt mot mig själv om jag skall vänta på att Syd skall bestämma sig gällande oss. Mina känslor för honom blir ju inte direkt svagare medan tiden går.
Ibland önskar jag nästan att jag hatade honom. Denna ovetskap krossar mig långsamt och jag känner för att knulla någon annan bara för att såra honom så som han sårar mig. Han säger att han inte vet om han är kär i mig. Är inte det typ samma sak som att han inte är det?

11 augusti 2007:

Syd kom hit idag. Att ständigt ha självmordstankar i huvudet är utmattande. Och skrämmande.
Imorgon åker han hem igen och jag bävar verkligen. Kan inte låta bli att tänka att han väljer sina föräldrar framför mig. Mina självmordstankar hindrar honom inte från att åka till Askersund och lämna mig ensam här, med hundarna och de sjuka, infekterade tankarna.

23 augisti 2007:

Jag törstar efter kärlek. Kärlek och sex. Kärlek med sex. Älskling. Syd. Kom och ta mig. Ta hand om mig. Håll om mig. Se mig i ögonen och sluta aldrig titta. Jag behöver dig och din kärlek på samma sätt som jag behöver luften att andas. Syd. Lämna mig aldrig. Jag törstar efter dig.

3 november 2007:

Vi har haft en mysig kväll, Syd, jag och hundarna. Massa pussar och kramar. Vi städade till Sisters of mercy och jag har mått så bra. Det känns som att vi är på väg tillbaka dit där vi var innan allt skit i Askersund.

15 november 2007:

Min vänstra arm är totalt sönderskuren idag. Ångesten tar över min kropp. Syd och jag hade ett helvetiskt bråk när han kom hem från jobbet så jag svalde Sobril med några klunkar Gin och skar mig som bara fan. Ibland känns det så renande att öppna upp huden och låta det infekterade härja fritt utanför min sjuka och motbjudande kropp.

16 november 2007:

Syd bara skäller så jag har tagit två Sobril och några klunkar Gin. Det funkade ju under gårdagen.

5 december 2007:

Malin. Den nya tjejen på mammas - och Syds - jobb heter Malin. Och jag ogillar henne. Varför? Jag träffade henne idag när Syd och jag besökte morsan på jobbet. Syd var ledig idag eftersom Kiba och Kami skulle till veterinären och dra ut sina mjölktänder.
Malin betedde sig som en kärlekskrank fjortis som flirtade med Syd. I min närvaro.
Tydligen håller Syd på och låtsasbråkar med henne - precis som en jävla halvkåt, nyförälskad människohane! Jag blir äcklad! Och jag blir rädd.
---
Och den där jävla Malin invaderar mitt liv med sina sms till min pojkvän. Varför kan hon inte bara ringa min morsa istället? Det är ju trots allt hon som är butikschefen och inte Syd.

16 december 2007:

Syd är sådär otrevlig och grinig  just nu. Bitchelu! Han skall upp på stan* imorgon och handla julklappar åt mig och jag planerar att vara hos mina föräldrar och slappa.

* han träffade Malin på stan. Såklart var det en hemlighet som mina föräldrar fick reda på av misstag.

23 december 2007:

Jag vet inte vad jag håller på med eller vad som händer. Syd har varit grinig i flera dagar nu, men vägrar säga vad som är fel. Han säger att det inte är någonting, men jag tror inte på honom. Han har ju själv erkännt flera gånger att han inte alltid vågar säga saker till mig av rädsla för mina utbrott. Men hur fan skall jag kunna hjälpa honom ifall han vägrar berätta vad det är som tynger honom?

24 december 2007:

Jag hatar Syd och jag hatar hans äckliga jävla Malin. Han är precis lika falsk som alla andra jävla äckel. JAG HATAR HONOM och han förstör min jävla julafton. Jag hatar hatar hatar HATAR HONOM!! JAG HATAR HONOM MER ÄN JAG HATAR MIG SJÄLV. Odugliga jävla icke älskvärda Mana-äckel.

DRA ÅT HELVETE MED DIG SYD!!!!

25 december 2007:

Och allt är över. Syd har gjort slut. Allt är över! ÖVER ÖVER ÖVER! Hela mitt äckliga liv är över.

26 december 2007:

Pappa börjar få mig att tro att Syd lämnar mig för att han vill vara med Malin. Det fanns inte ens i mina tankar från början.* Tänk om han har rätt? Det känns som att jag kvävs. Hur skall jag någonsin vilja leva om inte Syd finns vid min sida? Kommer jag alltid gråta mig själv till sömns? Kommer livet alltid vara miserabelt? Utan hundarna skulle jag inte ens försöka ta mig vidare. Fan. Hur kunde helvetet vara så nära utan att jag hade en aning?

* Jag trodde bara att de flirtade med varandra. Två dagar senare fick jag reda på hela (?) sanningen.

Jävla skit

Jag drömde om Syd och hans jävla Malin inatt. Allt skiter sig när jag drömmer om dem. Låt mig för helvete slippa!

Onda tankar

Att ständigt känna att jag inte hör till, att jag inte passar in, kräver ganska mycket energi. Okej, ständigt kanske inte stämmer, men oftast. Men när jag och Frida flummar runt brukar det kännas bra. Som när vi lekte agenter i lördags. Då kände jag att det faktiskt finns en människa som är på min nivå och som förstår mig. Det är så skönt.
  Men nu är jag ensam här hemma, med hundarna. Är inne på helgon och qx och snackar med mr Ollon på msn och jag känner att jag bara inte passar in. Att jag borde ta min ångest, krypa ned under täcket och begrava mig själv. Vad gör jag här? Vad är min mening? Jag borde inte ens försöka få fram det. Istället borde jag fokusera på det vackra och hoppas på det bästa.

Gone with the sin

Jag har ingen livslust alls idag. Har spenderat de senaste tre timmarna med att sova. Borde verkligen försöka komma igång med läsandet igen. Vit oleander är väldigt bra, men ändå går det segt. Kanske inte är särskilt konstigt med tanke på att jag inte mår bra alls idag. Önskar att det var tisdag så jag hade Gossip girl och den där andra nya serien att se fram emot.

Uhh...!!

Idag

Humör: Jag drar mig nedåt. Får kämpa för att inte gå ned mig totalt.
Planer: Läsa.
Dagens kärlek: ...

Det går bra

Det funkar mycket bättre utan mina föräldrar än vad jag trott. Jag har ju världens finaste människor i mitt liv som ställer upp för mig. Har plockat undan lite här hemma och nyss varit ute med hundarna. De två senaste nätterna har det bara varit en kisshög när jag vaknat om mornarna och inget bajs. Vad sjutton har hänt? Har de plötsligt bestämt sig för att bli rumsrena? ;)

Jag längtar sååå mycket efter att börja läsa Kings bok Signal. Läs Leticias recension av den på Lettura så förstår ni nog vad jag menar. Den ligger vid fönstret och väntar på mig men jag har fått för mig att läsa klart Vit Oleander först. Men läsningen går så förbannat segt just nu och jag behöver King. Nu! Jaja. Får se hur det blir med den saken.

Uh, en utmaning

Jävla Ceriadwen (förlåt sötnos) utmanar sina läsare att skriva tio saker de älskar med sin kropp. Uh... Okej, jag skall väl göra ett försök då.

  1. Jag älskar att den fungerar. Det faktum att jag kan röra mig fritt är ju faktiskt helt underbart. Det är något jag nog borde filosofera över lite oftare istället för att haka upp mig på min stora rumpa, min gravidmage och enorma bröst. Typ. Haha.

  2. Mina kurvor. Jag älskar att ha dem. Bara önskar att det var i en lite mindre förpackning :P Höfter, bröst, rumpa, midja. Ingen rak pojkkropp här inte! ;P

  3. Mina naglar. Jag har fina naglar. Inte sådär fula som människor ofta brukar ha, haha.

  4. Mina fötter. Dem är helt okej. Inte fula i alla fall. 

  5. Mina armbågar. Dem är fan dödligt vassa. Riktigt fult, men också riktigt kul ;D

Jag kommer ärligt talat inte på mer nu. Kanske gör jag det senare. Får uppdatera i såna fall.

Slö

Frida kom hit igår kväll. Det var meningen att vi skulle se på Melodiskiten tillsammans, men vid sextiden messade hon mig och var helt förstörd. Ångest, darrningar, ingen energi typ. Stackars babe ♥ Men strax före åtta insåg hon att hon mådde bättre så hon kutade hit. Jag satte på mellis på inspelning och när hon var framme vid halv nio gick vi till tjorren och köpte cola och chips. Vi var hemma strax före nio igen och började kolla.
  Vi är båda - precis som typ alla andra i världen - totalt förälskade i Björn Gustavsson. Det är nog tack vare honom jag ens kollat på mellisshitten. He's adorable.

Senare under kvällen, typ strax före tolv eller så, kom Fridas heta dejt Marcus. Vi skulle möta honom vid parken här utanför så vi gömde oss bland träden och lekte agenter. Vi kallar oss Mother Fucker (Mana Frida, duh? ;P) Vi spanade på en kille och en tjej som kom gående och försökte hålla oss gömda. Vi lyckades vara hemliga för Marcus i alla fall. Han såg oss inte alls.
  Hur som helst glodde vi på The Village och dum som jag är råkade jag berätta typ hela handlingen när vi sett fem, tio minuter av filmen. När jag bad om ursäkt sa Frida:
"Men jag är ju van, du gör ju alltid så."
Typ, ouch :P Jag måste lära mig att visa hyffs eller nåt.

Btw håller Frida på och gör en sjal till mig! OOOH!! :D Och idag är jag slöast i stan.

Sminkad av ett Ollon

Såhär snygg var jag förra fredagen när Ollonet målade mina läppar röda och sa åt mig att dra ut mascaran över kinderna.

image313

Sen tog han på läppstift på sig själv :P

image314

Fredag med Belsebutchen

Belsebitch kom hit efter skolan igår. Nästan genast pallrade vi oss iväg till Baronbackarna för att vara med när Frida gjorde sig i ordning till sin stora dejt ;P Vi stannade på Sibylla på vägen och köpte pommes frites och hela tiden tjatade bitchen om att hon ville ha mina också. Fast hon hade massa kvar själv.

Frida var helt körd av nervositet. Det var riktigt underhållande att skåda :) På vägen till dejten såg ut skräckslagen ut men jag tror att det gick riktigt bra.
  Hur som helst gick belsebitch-butchen och jag heela vägen hem igen. Med massa fettissaker i en påse. Hemma skulle vi se på Dirty dancing och käka oss feta, men skivan funkade inte i min dvd-spelare så vi såg på Monster istället. En riktigt Manafilm.

Rebecca provade massa kläder också och vi tog kort med min världelösa mobilkamera. Yeah.

image297
Rebeccas röv.

image298
Ibland måste man få leka modebloggare och sätta armen i sidan.

image299
Detta är nog första och sista gången ni får se Belsebutchen i rosa.

image300

image301
Typ, "hej jag är sötast i vääärlden!"

image302
En bild bara för alkisen.

image303
"Meh! Jag haatar ju Kent!"

image304
Så läckert.

image305
Rövare.

image306
"I can pose!"

image307
Hon är så liten!

image308
Jag försökte få på mig butchens byxor. Det gick sådär.

image309
Min rumpa. Checka in japanerna på trosorna! ;)

image310
"I'm the best"

image311
Hon är en pinuppa i blodet.

image312
En ängel.


Den tionde kretsen


av Jodi Picoult

Förlag: W&W
ISBN: 9789146215903



Familjen Stones liv slås i spillror den dagen fjortonåriga dottern Trixie kommer hem från en fest och säger att hon blivit våldtagen. Våldtäktsmannen är Trixies före detta pojkvän Jason, en hockeyspelande hunk som är lika älskad av skolan som av resten av staden. Att han skulle kunna våldta någon är helt enkelt otänkbart i allmänhetens ögon och Trixie förvandlas snabbt till ett svart får, där nästan ingen står på hennes sida.


Picoult har en förmåga att engagera mig i det hon har att berätta som andra författare oftast saknar. Hon är en briljant berättare och hennes historier har alltid någonting viktigt att säga. I denna bok om familjen Stone tar hon med läsaren till Alaska och de så kallade Yupikeskimåerna som bor där. Ett ovanligt ämne som intresserade mig mycket.  


Tyvärr kan jag inte ge boken mer än en medelmåttig trea i betyg. Den femte kretsen började starkt och bra, blev lite halvseg efter hand och slutade helt enkelt bedrövligt. Slutet visste jag redan innan boken var utläst och när det gäller en bok som denna är det en stark besvikelse. Jag tycker om boken, anser den vara bra, men den hör absolut inte till mina favoriter.


Dissad

Jag är dissad. Totalt jävla dissad. Av vem? Frida-baben. Det var hon som ville träffas idag. Men så poff, blir hon bjuden på middag av en karl och Mana blir dissad. Igår föll jag lite tack vare det. Ville ta piller, slippa känna ångesten av att bli bortföst. Men jag klarade det ju. Och ikväll kommer i alla fall Belsebitchen och vi skall käka massa godis och se på Dirty dancing. Små kusiner kan faktiskt vara väldigt bra att ha. I alla fall så länge dem är snälla :P

Besvikelse

Jag var arg inatt när jag låg i sängen och läste klart Picoults Den tionde kretsen. Inte kan jag påstå att läsningen fick mig att må något bättre. Boken var - är - en besvikelse. Började lovande, blev seg och slutade som riktigt trist och inte ett dugg förvånande. Är hon inte en så bra författare som jag fick för mig efter att ha läst Allt för min syster? Recensioner på de tidigare Picoult-böcker jag läst finns på Lettura.

Fanfanfan

Jag vill bara ta tabletterna och döda bort ångesten och rädslan. Imorgon skall jag i alla fall träffa Frida. Hon är min skyddsängel.

Det är nu helvetet börjar

När nu kroppen äntligen börjar acceptera att det inte blir mer Sobril känner jag mig så pigg och... glad (typ glad i alla fall). Men det är ju nu helvetet börjar. Det är nu jag tviingas vara helt nykter och tablettfri när jag skall träffa människor. Det blir inget problem att träffa Frida - duh - men att träffa andra kommer bli svårt som fan. Jag kommer säkerligen halvt dö av ångest väldigt mycket. Längta efter de förbannade tabletterna, be dem hjälpa mig. För ni vet väl hur skönt det är att använda sig av den där genvägen? Ta död på ångesten, bli social och rolig. För tro mig, en påverkad Mana är fan så mycket roligare än en opåverkad. Jag kommer behöva mycket stöd nu. Jag kommer inbilla mig så mycket. Må dåligt. Vara rädd. Skräckslagen, faktiskt. Om jag någonsin behövt stöd så är det nu. Jag vill bara att ni skall veta det, alla ni som dagligen går in och kikar i min blogg utan att skriva någonting.

Gud. Det här kommer bli svårt.

Vaken och pigg

Jag är vaken och jag är pigg och jag tror att jag äntligen börjar bli mig själv igen.

Onädigheter

Efter dessa helvetesdagar finns det så mycket som känns onödigt. Som att följa alla dessa jävla bloggar jag följer. De flesta ger mig ju ingenting. Lika bra att kasta dem i soporna eller nåt.

See you at the bitter end.

Finally!

Pigg! Mana! Nu!

Dikt till moi

Frida väckte mig med ett sms imorse, där hon printat ned en dikt till mig ;)

Ingen kan ta dig ifrån mig
för du är den som förstår mig.
We want to be rich
cuz we are two bitch.
Jag kommer inte släppa dig
för du betyder allt för mig.
Även om du ber mig dra åt skogen
så kommer jag alltid vara dig trogen.
Även om vi är väldigt olika
så är vi ändå på ett sätt lika,
för det är du och jag mot världen.
Love you.

Hon är så söt! ;D

Fuck

Jag har sån ångest nu. Ångest och overklighetskänslor och jag vill bara stoppa i mig tabletter och få ett stopp på alla dessa onda, hemska känslor inom mig. Men det går inte och jag blir fucked up och tror att hela världen är ute efter att döda mig.

Vaken

Har sovit nästan hela dagen. Mår så fucking illa så fastän jag är hungrig som ett bajsbarn klarar jag inte av att äta. Mamma och pappa är ute med hundarna nu. Imorgon far de till Spanien och stannar i nästan två veckor. Jag är livrädd, fattar ni det? Men jag har Frida och Belsebitchen att be om hjälp från. Hah. Tvång. Men det är tur. Jag är inte ensam längre.


Ett erkännande

Det fanns faktiskt en anledning till att jag var nykterist i flera jävla år.

Jag vill

Jag vill bara sova. Snälla, låt mig somna.

Fan

Kan inte sova. Mår... pyton. Både fysiskt och psykiskt. De där stötarna attackerar fortfarande min kropp, men inte alls så intensivt som tidigare idag. Jag trodde aldrig att tabletterna skulle ta ett sånt grepp över mig. I söndags sa jag till Frida att det var något fel med min kropp. Jag sa att jag var på väg att dö. Så tog jag Sobril och vi drack öl och gick hem till Marcus och såg på fotboll och drack ännu mera öl och hela måndagen låg jag avdäckad i sängen. Hela dagen idag har varit ett helvete och jag tänker aldrig, nånsin mer stoppa i mig en förbannad jävla bensobajskaka. Tablettfanskap. När Mira kommenterade mitt tablettet och alkoholblandande blev jag bara förbannad. Förbannad för att hon inte trodde att jag hade kontroll och förbannad över att hon jämförde oss två. Hon - som inte ens är i min fysiska närhet - förstod så mycket mer än någon annan. Hon är mitt andra jag, det är fan nästan läskigt.

Men det är slut med det här nu. Inget mer gömande. Och det finns inga genvägar. Jag har en personlighet även när jag inte dricker och proppar i mig tabletter. Men fan... hur skall jag våga? En nykter väg är en ensam väg i mitt fall. Men jag får ta det. För jag kommer bara gå åt helvete annars.

junkie

säg aldrig åt mig att ta sobril istället för att skära mig. de senaste dagarna har jag gått igenom ett abstineshelvete som jag inte trodde var möjligt. jag är fortfarande död och kan inte gå ut men jag pallar av att sitta upp i alla fall. hur som helst. tabletterna är såå mycket farligare än skärandet.


Ångestbloggen

Jag har skrivit avslöjande om mig själv i ångestbloggen. Det känns tryggt. De som läser där läser inte av ondska. Det måste ju finnas nåt mått av omtänksamhet hos dem. Det är precis vad jag behöver. Veta att jag faktiskt spelar roll. Att det inte är skitsamma om jag skulle råka gå och dö mitt i alltihopa.

Om en timme eller så skall jag dra till Frida. Mamma och pappa skjutsar mig. De skall vara hundvakter. Köper med mig McDonald's mat så vi kan fetta oss och vara ynkliga i all våran ångest. Hon är en sån fin vän ♥ Skall skriva om henne till hennes. Absolut.


Slapplördag

Jag har legat i sängen ett tag och läste i senaste hennes. Är helt död-seg idag och orkar inte göra särskilt mycket annat. Men strax skall jag fixa lite i sovrummet. Sätta upp en spegel och en hylla - ett perfekt ställe att sminka mig på. Skall se till att bädda sängen också - bara för att se om jag lyckas göra det fint. Borde ta mig han vardagsrummet snart också. De ser verkligen ut som ett helvete här inne och jag trivs inte alls. Slapp- och städdag kanske?

Nyvaken

Gah, totalt nyvaken nu. Ser ut som en bajskaka i ansiktet. Ollonet målade mina läppar med läppstift, rött, igår. ögonbindel. Så med andra ord fick jag läppstift i halva ansiktet och fyfan vad det är svårt att få bort!
  Det ser ut som en bajskaka i vardagsrummet också, men jag tänker inte stressa upp mig för det. Bara onödigt. Dumt. Idiotisk. Aaaah, kan ju inte ens skriva! Skippar detta nu. Bajskaka.

:/

fisken dissar :(

Ångestnästet

Mitt hem är just nu ett ångestnäste.

Idag

Humör: Låt mig tänka på saken.
Planer: Uh. Tvätta håret. Läsa, läsa, läsa. Skicka hatmejl till jävla Chinya för att han är för upptagen för mig jämt! Sen så kommer ju Frida-babe och Fiskfan och Ollonet.
Hjälte/hjältinna: Chinya :/ Han är ju ändå snygg som få :P


Svår natt

Helvetisk natt är nog fel ord, men svår var den i alla fall. Lade mig i soffan och försökte sova. Somnade tids nog, men vaknade vid tre. Ville rulla runt (ööh?) så jag lade mig i sängen med hundarna istället. Gos gos. Brukar somna med Kiba i min famn och en av hans tassar i mina händer. Seriöst, vad i helvete skulle jag göra utan mina hundar?
  Hur som helst. Vaknade massa gånger efter jag lagt mig i sängen. Men nu är jag vaken. Och grinig. Pappa ringde och väckte mig. Han och mamma verkar tro att jag ljuger om mina sobril. De tror att jag tar mer än vad jag gör. Men det gör jag inte! Blir pissed när folk inte tror på mig.

Jag hatar min arm. Ge mig Pete Doherty

Sova

Jag skall lägga mig och sova nu. Eller läsa. Imorgon blir bra. För det blir Frida, Fisk och Ollon. En bra mix va? Haha. Jag börjar verkligen lära mig att vara social ;P

bara en sak

Om ni läser min blogg och är intresserade av att komma djupare inunder - in i psykskiten - så kan ni höra av er till mig så kanske ni får lösenord och användarnamn till min lösenordsskyddade blogg nancyboy.

JÄVLA FISK

DU SKA FÖR FAN VARA INNE NU

Jag är cool

Yäääh! Jag är cool. Fisken tycker att jag är cool! ;P

Mindless self indulgence

"dig me now and fuck me later"

Mejl

Detta mejl fick jag idag på spray:

"Hej

Förlåt om jag undrar men är du möjligen
en person med borderline


MVH

xxx"

Haha. Ganska läskigt ;P

When I think about you I touch myself

Ni vet, hetingen jag skre om? Gjorde jag det förresten? Skit samma. Han bor här nånstans. Har en tatuering på halsen som är såååå snygg. Jag såg honom när jag var på väg till veterinären. Wow typ :P Jag hoppas jag råkar stöta på honom när jag har alkohol i kroppen så jag vågar gå fram och säga hej eller nåt ;)

ey

http://enhaxastankar.blogg.se/manas

Idag

Humör: Jag mår bra idag.
Planer: Veterinär snart. När jag kommer hem måste jag se till att läsa lite. Och fortsätta skriva på Farlig insida.
Hjälte/hjältinna: Gerard Way. För han är så fiiiin ;P ♥

Veterinärbesök

Mamma är här. Vi skall åka till veterinären med Kiba - hans ettårsvaccination. Vi åt precis frukost och snackade lite om Syd. Hur jag får ont i magen när någon nämner honom. Jag är så rädd för vad han gör mot sig själv. Han är så extremt självdestruktiv och hur hemskt han än behandlat mig kan jag inte låta bli att bry mig.
  Vi pratade också om min rädsla för att jag aldrig kommer bli sådär kär igen. Jag föll för Syd direkt. Tänk om jag aldrig får uppleva den där intensiva kärleken igen? Skulle jag kunna ha ett sånt förhållande, där kärleken inte är lika stark som den mellan Syd och mig var? Det är skönt att få prata om det. För det känns som att jag inte riktigt har någon att ventilera mina känslor gentemot Syd med. De flesta fördömer honom totalt och det han gjort. Men Syd äcklade sig inte med Malin särskilt länge under vårat förhållande. De började typ den 16e december eller så. Det tog slut den 25e.
  Nej, jag försöker inte försvara honom. Jag försöker bara se klart. Se sanningen. Och sanningen är den att jag alltid kommer bry mig om honom, oavsett vad som händer.

Jaja. Det är dags för mig att klä på mig nu. Känner inte direkt för att komma till veterinären i pyjamas :P

ba ba ba

And we all get together when we bury all friends

All I ever wanted

Jag borde sova. Börjar bli stördare än stördast. Öh. Käft Manab.

Enjoy the silence

Jag lyssnar liksom på Depeche Mode. Jag. Det är så... oväntat. Så inte jag. Men Enjoy the silence är fin. Texten är underbar. Allt är möjligt när musiken existerar. Ge mig liv. Ger mig en existens som är värd att fortsätta kämpa för.

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm


Belle de Jour

en eskortflickas öden och äventyr

Förlag: Bazar
ISBN: 9170280282





 

Belle de Jour startade som en blogg (http://belledejour-uk.blogspot.com/). 2003 vann bloggen The Guardians pris för bäst formulerade blogg. Bloggen blev en bok och boken har jag precis läst klart.
  Vem som står bakom Belles fasad är ännu okänt. Med tanke på hur öppen och vågad boken/bloggen faktiskt är tycker jag inte att det är ett dugg konstigt. Belle sparar inte på detaljerna och berättar med glädje och humor om sin vardag. Vill du ha en inblick i hur det är att leva som eskortflicka har du ett perfekt alternativ i och med denna bok.
  Det är intressant att läsa om hur Belle försöker få sitt kärleksliv att gå ihop med karriären och jag blev faktiskt förvånad över hur accepterande människor trots allt kan vara.

Jag älskar att läsa om horor, lika bra att erkänna det med en gång. Jag har läst ett gäng böcker i denna genre (om man nu kan kalla det för genre) och Belle de Jour hamnar någonstans i mitten kvalitetsmässigt. Jag har både läst böcker som är sämre och böcker som är bättre. Belles bok är skriven med ett bra språk (hon är själv en bokmal) och vissa partier är helt underbara att läsa igenom. Men trots det  blir den efterhand ganska långtråkig. Jag kan inte ge boken mer än en trea i betyg. Är du sugen på att läsa lite hor-litteratur rekommenderar jag istället Tracy Quans Callgirl på Manhattan.


Don't burn the witch!

Så jävla bra text! Läs den för helvete!

Put to death in flames and smoke
You were used as a scapegoat
Troubles blamed upon the witch
When they should've really burned the rich

No! Don't burn the witch
Burn, burn the rich!

Get down on your knees in their church
Your refused and worshipped the earth
They tried to stamp out all you stood for
Wise woman power and herbal lore

"Thou shalt not suffer a witch to live"

Inquisition in the middle ages
Phallocentric Christian outrages
Thare oare those who'd bring back those days
Don't let the right-wing Christian nutters have their way

No! Don't burn the witch
Burn, burn the rich!

Oi polloi, I love you! ♥

Dagens kärlek

Idag är jag kär i Sabine Edelsbacher. Sjunger i Edenbridge och hon är typ vackrast i världen. Fatta! Men jag har visst redan bloggat om henne kom jag på precis.

Ugh

Klunkar kaffe så jag blir spyfärdig. Mår apilla. Men måste ha i mig. Måste få energi. Så jag orkar bada, läsa klart förbannade horboken (som jag faktiskt gillar) och fortsätta skriva på Farlig insida. Lyssnar på Edenbridge. I want to be as perfect as her, and one day I will. Uh.

Idag

Humör: Jag vet inte. En dag att gömma mig i litteraturen skulle jag tro.
Planer: Knarka litteratur. Ikväll kommer mamma.
Hjälte/hjältinna: Fisken för nu kan jag lyssna på massa musik!!

Musikaliskt rus

Sitter och lyssnar på massa musik. Papa roach, my chemical romance, the used, sisters of mercy, anna tsuchiya, amy winehouse (vet inte riktigt vad jag tycker om denne) osv. Men shit, jag borde lägga mig nu. Har varit trött superlänge and all the good guys are gay. Så ja... gonatt älskade värld!


Idag

Humör: Sådär. Men jag har ingen som helst ångest och det är alltid guld värt!
Gör: Lyssnar på Lacuna coil och snackar med baben och gullet på msn (jag älskar alla dessa hemska smeknamn).
Planer: Troligtvis träffa Frida senare =) Skall fortsätta skriva på Farlig insida också.
Hjältinna/hjälte: Leticia för det otroligt starka och ögonöppnande inlägget hon skrev i sin blogg. Läs!

Fin röst

Mira har så fin röst. Om det går att bli kär i en röst är jag kär i Miras.

Rasande, fattar ni inte det?

Jag blir rasande när folk är onda mot människor jag bryr mig om. Nån jävla idiot har uttalat sig idiotiskt om ångest och fått Leticia att må dåligt och jag skakar av vrede. Vill sparka och slå. Skära, förstöra alla äckel. De flesta har ingen jävla aning om vad ångest faktiskt är. Om ni haft riktig jävla ångest gör ni troligtvis allt för att undvika det. Finns ingen känsla i världen som är värre än ångest. Ångest är förlamande.Skräck. Och att påstå att en person som har ångest skall kunna jobba är bara absurt. Sluta för helvete använda starka ord om ni inte vet innebörden! Vi är knappast vekare än er. Snarare tvärtom. De flesta av er skulle tagit livet av er för länge sedan om ni kände av den förbannade ångesten.

Uppdatering: viktnedgång

Tyckte det var dags att uppdatera med nya bilder gällande min viktnedgång. Här finns de gamla bilderna att skåda och bilderna nedan tog jag alldeles nyss. Vågen stod på 77,1 kg imorse. Yaay! =)

image288

image289

Inspiration

Någonting hände med mig igår kväll. Jag satte mig med block och penna och började skriva och slutade inte förrän ett par timmar senare. Det var helt fantastiskt. Har inte upplevt den där inspirationen sedan jag var 16-17 år. Nu längtar jag efter att fortsätta skriva, se vad som händer med karaktärerna. Oh, I'm so happy right now! =D

Kärleksbild

image287

Min säng

image286

Jag älskar min säng. Bytte till mina favorit lakan idag så nu älskar jag min säng ännu mer än vad jag vanligtvis gör. Skall ta ut hundarna en snabbis vid elva och efter det skall jag fanimej lägga mig i sängen och läsa. Det är bajskaka i min skalle av ångest.

Månadens böcker

Mitt mål är att läsa minst tio böcker varje månad varav en av dem skall vara på engelska. Under större delen av januari mådde jag fortfarande dåligt efter att Syd gjort slut, men under februari kom läslusten äntligen igång igen.

Böcker lästa under februari:

Nobody does it better av Cecily von Ziegesar (4/5)
Kallare än Kargil av Carina Rydberg (4/5)
Nothing can keep us together av Cecily von Ziegesar (4/5)
♥ Korpens vingar av Margit Sandemo (3/5)
Skam av Karin Alvtegen (4/5)
Gåtan av Marianne Fredriksson (4/5)
Svart dam av Maria Fagerberg (2/5)
♥ Vargtimmen av Margit Sandemo (3/5)
♥ Demonen och jungfrun av Margit Sandemo (3/5)
Völvans dotter av Saga Borg (5/5)
Snakes and earrings av Hitomi Kanehara (5/5)

Månadens bästa: Snakes and earrings. Helt fenomenal! Ge mig mer Kanehara, tack! ♥
Månadens sämsta: Svart dam. Uuh, gillade den nästan inte alls.


Sammanlagt: 11
Antal engelska: 3

Gå in på Lettura för mer boktips!

Brev till en ängel

En mörk novembernatt någon gång på tjugohundratalet


Du vet att jag älskar dig. Ibland kanske jag visar det på de mest konstiga sätt men du vet ändå att det är sant. Jag kan inte få nog av dig. Din kropp. Ditt sinne. När du inte är med mig sitter jag antingen vid datorn och skriver, pratar med dig på msn eller sitter hopsjunken vid fönstret och skriver långa avslöjande brev. Jag kan ju tala med dig om precis vad som helst. Yttra sanningar som i omvärldens ögon ofta sägs vara lögner. Du dömer mig aldrig, i alla fall inte som jag vet om.

  Minns du den där gången du sa att jag var vacker? Vi var ute och promenerade. Stannade vid kyrkogården för att glo på gravstenar. Jag skrattade åt rasslet under fötterna när kängornas stålhätta mötte de nedfallna löven på marken. Jag visste - och vet - att jag beter mig som ett barn. Herregud, jag är ju för helvete bara ett barn! Ett barn instängt i en vuxen kvinnas kropp. Ingen som ser på mig kan tro att jag i själva verket inte är mer än elva, tolv år. Ibland ännu yngre. Fast ändå vet jag att jag har en intelligens som ett barn oftast inte kommer i närheten av.

  Hur som helst, du sa att jag var vacker. Att jag inte borde bli förvånad av att höra det.

»Du får mig att rodna« sa jag och fnittrade flickigt. Jag är bra på så vis. Bra på att fejka. Som då, när jag låtsades bli generad för att jag vet att det är såna tjejer killar vill ha. Flickiga tjejer som spär på eran manlighet. Någon att ta hand om, som behöver er. Någon som lägger sin lilla hand i eran stora. Ni män är bra patetiska. Frågan är bara om ni själva är medvetna om det...


Ändå älskar jag dig. Du skiljer dig från de andra och du kan alltid få mig att le. Men ibland hatar jag dig. Jag blir sur. Förbannad. När du visar andra kvinnor uppmärksamhet som om jag inte fanns. Jag vet att jag är krävande, men jag vet också att jag är värd det. Sådana som jag hittar man inte på träd för att använda ett patetiskt ordspråk. Patetiskt men sant.


Oh, nu får jag mig själv att framstå sådär självsäker och kaxig. Men du om någon vet att det inte alls är så egentligen. Att jag brukar sitta hemma om kvällarna och karvar mig själv i armarna medan jag innerligt önskar att jag vore någon annan. Någon utan alla dessa motstridiga känslor.

  Du har märkt av min ilska. Det är i alla fall vad jag tror, men kanske är du inte så uppmärksam som jag tycker att du borde vara. Så uppmärksam som jag förtjänar.


Ibland pratar jag knappt med dig. När jag ringer dig på telefon - för det är alltid jag som ringer - och du börjar tjata om någon brud på ditt jobb... Jag blir så förbannad! Visst, du ser mig nog bara som en vän och jag ser ju faktiskt dig på precis samma sätt. Men det betyder inte att jag vill höra om alla dessa fantastiska kvinnor du möter och som ger ett så gott intryck. Jag menar, jag då?!

  Vad fan har hänt med mig?!

  Är jag inte speciell längre?!

  Är jag inte intressant?!

  Du vet att du gör mig galen! Samtidigt vet jag att det är jag själv som gör mig galen.


Du är så känslig. De andra ser det inte. De tror att du är sådär cool och lugn som din yta förtäljer. Inser du inte vilka idioter de är?! De förtjänar inte dig på samma sätt som jag gör! Jag bryr mig om dig. Skulle offra mig själv för dig! Om någon gör dig illa så lovar jag att förgöra den. Du är min skyddsling. Som en liten bror som behöver tas om hand fast han själv inte tror det. För du inser nog inte själv hur känslig du är. Att du skulle komma dig för med att erkänna det är i alla fall allt annat än troligt. Du är för macho för det. Ni män leker macho fast ni inte inser det själva. Även ni som är känsliga och svaga.

  Om vi var tillsammans du och jag, som ett par, så skulle jag förgöra dig. Inte medvetet och inte heller av vilja, utan för att det helt enkelt är så det är. Jag förgör folk i min närhet som inte är starka nog att stå emot och säga ifrån. Jag är en krävande person och ett helvete att ha i sitt liv.


Jag vet att du värderar mig högt. Älskar skulle man kanske kunna säga för vem är det egentligen som avgör vad som är äkta kärlek, och vad som inte är det? Kanske vet jag inte själv vad det verkligen innebär att älska någon. Det jag tror är att älska, kanske egentligen är någonting helt annat. Det låter ju inte helt fel i alla fall med tanke på hur lätt jag raderar folk ur mitt liv. Människor som inte längre skänker mig den glädje och omtanke jag kräver och behöver, raderas bort. Jag tjatar om att du inte får försvinna, för jag vet att det skulle krossa mig. Min själ skulle dö och förruttna till oigenkännlighet.

  Om det däremot är jag som lämnar dig kommer jag gå ifrån våran relation med glädjen i topp.


Jag får en svår, förtärande ångest inom mig när jag tänker på att du kan försvinna. Jag är livrädd för att du skall inse hur hemsk och falsk jag egentligen är och helt enkelt kasta bort mig. För snälla älskade fanskap. Jag är inte falsk, inte egentligen. Det är bara alla dessa förbannade känslor jag har. De kämpar i mig om att få vinna. Ena stunden har en känsla vunnit för att i nästa tryckas bort av en annan känsla som lyckades bli starkare.

  Förstår du vad det är jag försöker få fram? Det är förvirrande, inte sant? Du tror att jag är ond fast ondskan egentligen existerar lika mycket hos oss alla. Jag är inte mer ond än vad du är. Däremot har jag känslor som tar över min kropp. Som om vi vore flera personer som lever i mig, turas om att äga min kropp. Den onda, den goda, den barnsliga, den intelligenta, den charmiga, den föraktande, den förruttnade, den arroganta.

  Kanske ser det ut som att det mest är onda sidor som lever inom mig, men jag kan nästan lova att de goda är starkare. Och fler. När de onda tar över finns alltid de goda i bakgrunden och det är dem som ger mig ångest. Ur ett egocentriskt perspektiv önskar jag nästan att jag var psykopat.


Vi två kommer alltid ha ett speciellt band emellan oss även om du en dag kommer att försvinna ur mitt liv. För jag älskar dig och kommer alltid att göra det, även den dagen jag förkastat dig och låtsas att jag inte längre bryr mig.

  Du kommer alltid vara min.


Din xxx


Produktiv

No doubt på hög volym. Varmt kaffe med mjölk. Skall ta och redigera en novell jag skrev i höstas som just nu har namnet Brev till en ängel och som jag funderar på att lägga in i bloggen. Jag känner mig stolt över den.

ångestläsning

När jag mår såhär - just nu går hjärnan i slowmotion av all sobril- behövs enkel litteratur. Så jag har bunkrat upp med ett gäng Sagan om Isfolket och horboken Belle de nånting nånting. Blir nog bra. Så godnatt på er äppelskallar där ute!

hjälp

mamma och pappa kommer hit fast jag egentligen inte vågade. de tar med sig mat. och tar hand om hundarna.

bara blod

jag är en hemsk person. ond. him på hög hög hög hög volym. skärsår. bara blod, massa blod överallt. blir snart panisk.ta hand ojmg miG!rädda mig och hjälp mig att existera. är jag verkligen så ond, så det inte går att finna nån godhet...? bara hjälp mig, snälla.

Körd

Jag är smått rädd just nu och känner en ångest. Sobrilar mig igen. Hade dock en trevlig kväll igår. Mötte Frida och Jossan ( ni vet, + bruden) borta åt helskotta och vi gick hem till mig och drack vin och körda Jag har aldrig. Frida var lika klantig som vanligt och spillde ut sitt vinglas som for i golvet med en smäll. Tvingade på henne mina smaljeans och en rosa tröja när Belsebitchen kom.
  Frida och jag gick iväg till Coop och köpte öl, en heting spanade in mig enligt Frida, och när vi kom hem igen gick Jossan och jag iväg och köpte pizza. Såklart var ju allt som ligger i närheten stängt så vi fick gå en bit, men det var trevligt att prata med henne även om jag inte minns såå mycket om vad vi talade om.
  När vi kom hem igen blev det massa sanning eller konka och jag tvingades strippa inför de andra, till underkläder. Utan alkohol hade jag aldrig gjort det men fan, jag var nog nästan duktig :P
  Jag drack alldeles för mycket och resten av kvällen är mest en dimma. Ett tag låg jag i badrummet och orkade inte resa mig upp. Jag ringde massa folk och lekte social och tydligen ringde jag Malin och skrämde henne. Vad jag sa har jag ingen aning om. Pratade massa med Mira igen och det blev en massa snack om förlovning och sådär :P Haha, tredje gången gillt eller?

Nu har Rebecca precis åkt hem. Vi har spenderat dagen med att glo på filmer och filma. Jag känner den där ensamhetsrädslan tränga sig på och det gör mig livrädd. Låt mig klara den här kvällen bra, utan massa ångest och skit! Skall ta och lägga mig i badet med min bästis Martha Quest.

RSS 2.0