Honungskakor

Har precis kört in den första plåten med honungskakor i ugnen. Känner mig såå duktig som orkar baka och dona fastän jag mår ganska kasst. Har kokat ägg också som jag skall måla med Belsebub när hon kommer hit. Min brorsa kommer komma hit en stund och ta hand om hundarna så jag och Belsebitchen kan gå och handla lite sånt som behövs. Typ choklad och cola :P Det kan nog bli en fin dag, bara jag fortsätter kämpa åt rätt håll.

Kommentarer
Postat av: Ceriadwen

Åh vad duktigt av dig! Själv är jag sjuk så det blir nog inget ståhej hos mig i dag. *snyft* Kan du inte posta receptet på honungskakaorna? :-)

Var välsignad denna Ostara!

2008-03-20 @ 14:35:42
URL: http://ceriadwen.blogg.se
Postat av: Elinleticia

Min fantastiska Mana - du är så duktig och jag är så stolt över dig. Det är en kamp, men att du ger dig in i det och verkligen gör ditt bästa - jag är så imponerad. Själv har jag inte orkat vara lika produktiv idag. Så himla ledsen. Inget speciellt att vara ledsen över men ÄR. Jävla depression. Fast på söndag börjar jag med nya p-piller och då kanske det blir bättre hålltummarna.

2008-03-20 @ 20:14:01
URL: http://smuleliten.blogg.se
Postat av: mana

ceriadwen: men honungskakorna var inget goda ;/ jag tror faktiskt jag skall slänga dem. och det är fan illa om inte ens JAG äter av dem liksom. jag som äter typ allt annars.

leticia: jag håller alla tummar jag kan för dig, babe!

2008-03-21 @ 15:19:43
URL: http://enhaxastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn tack (anonyma kommentarer raderas);
Kom ihåg mig?

Din e-mejl: (publiceras ej)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0